Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egyébként nem volt annyira rossz a szervezés, mint sokan beharangoztátok. Kaja volt, nagyon sok, pia is. És a TT-sek is kaptak bõven, ami fogyott, a néni máris hozta a következõt. Ezres volt a nevezés, volt érem, ajándékok, kupa, miegymás. Menet közbeni frissítésrõl passzolok, nem álltam meg, majd cseya nyilatkozik. Ami kritika, hogy sokat kellett várni az eredményhirdetésre. Megértem most már azt, ha azonnal van a hirdetés, hullafáradtan, nincs értelme órákat várni a célban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
K90 napján Dawn megfogott egy országútist Gödöllõ-Isaszeg között 40-es tempónál. Aztán vitte a szelet a nagytarcsai leágazásig, hogy pihenhessünk (az országútis, meg én).

Törökös :D csak hogy tudjátok.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Ja! Igen... Tudom... Te és Pite... A Fanatic Duo... :D

A "Törökösök".....:D

:love:

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Ja! Igen... Tudom... Te és Pite... A Fanatic Duo... :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért annyira nem nagy dolog, országúti kellene, azzal lehetne igazán csapatni. Csak hát egy olyan bicaj,a mi kibírná ezt a nyomulást nem a 100-120ezres kategória, amit esetleg még meg tudnék engedni magamnak sajnos. Nomeg végre volt egy versenyem idén, ahol sem technikai, sem fizikai (betegség stb...) gondom nem volt. Igazából a legjobb eredményem idén talán a Szilvás volt, az még egész jól kijött. (legnagyobb szopás meg a Flash, legnagyobb pech meg ugye a Zemplén) Mellesleg Pite is gyûjti az érmeket, õt se feledjétek. (aki nem tudná, beszedett már egy triatlon ezüstöt)

Itt egy diagramm, hátha mondd Nektek valamit. Kicsit késõn állítotam le 2:13, de a hivatalos idõm valami 2:10:akármi.

http://heartofwinter...hu/Mtb/k-90.jpg
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Dante! Gratulálok! Ezek után egyenes út vezet a Tour de France-ra. Persze te csak a brikett-bike-oddal indulhatsz, bár szerintem azzal is lenyomnád a mezõnyt. :D
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Tuti nincs kisütve a srác.:D
...

ÁÁÁÁ

Mûanyagon szált és élvezett!

De azért gratula neki a kimagasló eredményért.

Ahogy tegnapi telefonokból hallottam a hétvégén piciny társaságunk rendesen alázta az országútisokat a durungrokonokkal. Csak így tovább.
Én "csak" a természettel vívtam közelharcot többedmagammal a Duna-parton. Az nem volt semmi ahogy a toy-toy WCk mozogtak, meg repkedtek mindenféle tárgyak. Ezek után csak bukósisakban vagyok hajlandó tüzijátékra menni.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Feldobom...node megrémít majd...;) Kábé az elején beállt maxra a pulzus, s ott lett felejtve.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sziki-szökevény.

Azt mondtad feldobod a polar diagramot...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tuti nincs kisütve a srác.:D
Jókat gondoltam rád a hétvégén, miközben a napon süttettem magam vagy éppen a medencében lubickoltam és ittam a kellemesen hûvös itókákat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De megszöktem ám a végén, az uccsó 25 km-en szökésben voltam ám.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Legalább volt "mennyünkmá, mennyünkmá"
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Volt. Ez az áááállat lenyomta az országútis bollyal.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A kétóratíz elég durván hangzik.
Volt bolyozás rendesen?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, nekem megvolt a K-90, hozé stílusában mondva:
------------------------------------------------------>kétóratíz (poz = #1)
Teljesen ki vagyok ütve, majd holnap pötyögök részletesebb infókat. Meganagy sprint volt. ;)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Jövõ vasnap Mátra maraton középtáv pályabejárás Hápi Hugival. :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Most hétvégén (19-20)valamelyik nap, a BEAC MAXI pilisi felét gondoltam bejárni.
Nem jön valaki egy laza tekerésre?

Nem rossz 5let, vasárnap talán kicsit már mérséklõdik a meleg. Mondjuk még nemtom mit akarok 7végén.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Most hétvégén (19-20)valamelyik nap, a BEAC MAXI pilisi felét gondoltam bejárni.
Nem jön valaki egy laza tekerésre?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Balfék.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én fel sem iratkozom.