Nem is írtam semmi ide nem ilõt. na jó, egy szó
Megnéztem. Én sem mennék jobban ott... nagyon sokat kéne gyakorolni.
Én most hétvégén tutira supermoto-zok, mert már 1hónapja nem mentema deffekt miatt
Hétfõn tudok menni elõszõr, de kedden menek nyaralni egy kicsit, és csak rá egy hétre leszek újból, de akkor friss leszek, és gyors.
Semmi baj, csak vickûtem
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. július 29. - 19:31
Írta 2010. július 29. - 19:28
Nagyon jó a vidijó... Eszméletlen jó ez a pálya. Azért ha ilyen park mellett laknék, sztem már jóval elõbb visszaülök a bicóra, vagy le sem szállok 18 évesen!
Írta 2010. július 29. - 19:21
Szeva Tomi! Tegnap sajnos csak 7-re tudtam menni fodrászhoz, aztán utána már nem lett volna értelme kimenni tekerni. Ma meg az a rohadt esõ, és sajnos holnapra se lesz sokkal jobb. Viszont úgy néz ki, hogy szombaton szép idõ lesz.
Ha egy oldalt visszalapozol, akkor oda belinkeltem a leogangos videót. Persze csak az én szerény képességeimmel, de meg tudod nézni, hogy milyen a pálya.
Na, akkor megtaláltad. Viszont szerintem inkább módosítgasd az elõzõ hozzászólásaidat, mert mindjárt jön egy moderátor, aztán akkor lesz nemulass.
Ja, hát nekem a rock/metál zene a bejövõs.
Ha egy oldalt visszalapozol, akkor oda belinkeltem a leogangos videót. Persze csak az én szerény képességeimmel, de meg tudod nézni, hogy milyen a pálya.
Na, akkor megtaláltad. Viszont szerintem inkább módosítgasd az elõzõ hozzászólásaidat, mert mindjárt jön egy moderátor, aztán akkor lesz nemulass.
Ja, hát nekem a rock/metál zene a bejövõs.
Írta 2010. július 29. - 19:21
Írta 2010. július 29. - 19:17
Írta 2010. július 29. - 19:16
Hella.
Ki volt téve, de az rosszabb volt, mert annaka tartalma került a földre, kb 10 négyzetméteren. Én abba összegyûjtöttem mindent, és elhoztam kocsival, de mindegy ezeknek. Direkt szóltunk is nekik, hogy magunkkal b@szunk ki, mert nem járhatunk majd oda.... Szerinted értették a tacskók?
Ki volt téve, de az rosszabb volt, mert annaka tartalma került a földre, kb 10 négyzetméteren. Én abba összegyûjtöttem mindent, és elhoztam kocsival, de mindegy ezeknek. Direkt szóltunk is nekik, hogy magunkkal b@szunk ki, mert nem járhatunk majd oda.... Szerinted értették a tacskók?
Írta 2010. július 29. - 19:10
Amikor legutóbb voltam én mintha láttam volna egy nagy kék szemeteszsákot. Olyan van még kinnt?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2010. július 29. - 19:04
Szia Hulp. Regisztráltam. Tomi vagyok, mostantól vagyok
Én tegnap voltama pályán. Nagyon jó volt, bár a szarosok megint szeméttelepet csináltak az erdõbõl!
Mentem volna én is ma, de ez az esõ.....
Én tegnap voltama pályán. Nagyon jó volt, bár a szarosok megint szeméttelepet csináltak az erdõbõl!
Mentem volna én is ma, de ez az esõ.....
Írta 2010. július 29. - 16:33
oké. De az miért van, hogyha rárérek és bicajozni támad kedvem valami mindig közbe jön? hülye esõ
Írta 2010. július 29. - 16:32
Dehogy. Kritikus tömeget alkottunk, aztán velünk példázták a mocskos biciklistákat.
pfujj :köp:
.)
Írta 2010. július 29. - 16:28
Szerintem ma kihagyom, mert éppen leszakadt az ég, és nem nagyon mond jobb idõt. Talán szombaton szép idõ lesz, és akkor mehetnénk megint Kõszegre.
Írta 2010. július 29. - 15:21
Dehogy. Kritikus tömeget alkottunk, aztán velünk példázták a mocskos biciklistákat.
Írta 2010. július 29. - 14:26
Micsináltatok Andris, Para? Bûnügyi rovat? .)
mi holnap lehet kinézünk semmeringre.
mi holnap lehet kinézünk semmeringre.
Írta 2010. július 29. - 14:21
Hali!
Ma megy valaki tekerni? lehet csatlakozni??
Egyedül nem szeretek annyira.
üdv
t
UI. JAH és a Krankedzone oldalon lehet feliratkozni ha van kedve valakinek a most Szombati Éjszakai rájdra!!!
Ma megy valaki tekerni? lehet csatlakozni??
Egyedül nem szeretek annyira.
üdv
t
UI. JAH és a Krankedzone oldalon lehet feliratkozni ha van kedve valakinek a most Szombati Éjszakai rájdra!!!
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2010. július 29. - 13:56
Hát látod. Sztárok lettünk.
Hulp ma mikor mész tekerni? Ha mész.
Hulp ma mikor mész tekerni? Ha mész.
Írta 2010. július 28. - 20:47
Aha. Bocs, hogy nem szóltam, de nem voltam net közelben.
Írta 2010. július 28. - 17:19
egyrészt mert 2 hete nem bringáztam, és a sok állástól amit a munkahelyemen vagyok kénytelen kibírni fáj a bal térdemben az ínszalag,
azon kívül nincs kocsi amivel ki tudnék menni...nem tudok kit megkérni, hogy vigyen ki, várjon meg, hozzon haza..
azon kívül nincs kocsi amivel ki tudnék menni...nem tudok kit megkérni, hogy vigyen ki, várjon meg, hozzon haza..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2010. július 28. - 17:16
Úgy néz ki számomra mégsem lesz városszalónaki versengés...
Miért?