Kihalt ez a fórum... vagy mindenki teker
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. January 16. - 13:18
Posted 2006. January 16. - 13:17
Hi.. Maul népszava????
szerintem egyeltalán nem vészes az idõ-tekerni lehet-mert úgyse érzed egy idõ után..
MAul a teamposton nem bírom elolvasni, mer hibákat ír..máshogy nemtod elküldeni az árlistát?
szerintem egyeltalán nem vészes az idõ-tekerni lehet-mert úgyse érzed egy idõ után..
MAul a teamposton nem bírom elolvasni, mer hibákat ír..máshogy nemtod elküldeni az árlistát?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. January 16. - 00:59
elég zord idõ van mostanábn jah..
ennél még a nullafok, zuhogó hó is jobb volt..
most kimegyek aztán félperc után lefagy az összes ujjam bármilyen kesztyüt huzok :\
sikerüljön minden vizsgám és legyen meleg! olyan nagy kérés?!
najo..legyen meg csk az anal.. )
ennél még a nullafok, zuhogó hó is jobb volt..
most kimegyek aztán félperc után lefagy az összes ujjam bármilyen kesztyüt huzok :\
sikerüljön minden vizsgám és legyen meleg! olyan nagy kérés?!
najo..legyen meg csk az anal.. )
Posted 2006. January 15. - 21:56
Posted 2006. January 15. - 19:09
Posted 2006. January 15. - 11:59
Posted 2006. January 14. - 19:01
Ha jól tudom, akkor mindenki siel, meg snowboardozik. Én is itthon punnyadok. Valahogy ez az idõjárás nem nagyon csábít a bicajozásra, pedig már nagyon szívesen mennék tekerni az erdõbe.
Posted 2006. January 14. - 12:53
Posted 2006. January 13. - 12:03
Posted 2006. January 13. - 09:25
Posted 2006. January 13. - 07:39
Maul szívem ma nem tudok menni, közbejött valami....
kártyát meg nem tudom, hogy úgy is adnak-e, hogy nem kölcsönzünk onnan semmit, de megpróbálom
kártyát meg nem tudom, hogy úgy is adnak-e, hogy nem kölcsönzünk onnan semmit, de megpróbálom
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. January 13. - 06:07
Ja igen és én annak idején szerettem volna olyan bringa szállító táskát..
ezért nézegettem már õket..Mali forgalmaz ilyesmit, meg mások is,, de elég drágák-a jobbak 20 körül mozognak-de 10felett kezdõdik a leg vackabb is..
szerintem érdemesebb varatni..
meg gyerekbicajhoz kevesebb anyag kell:)
ezért nézegettem már õket..Mali forgalmaz ilyesmit, meg mások is,, de elég drágák-a jobbak 20 körül mozognak-de 10felett kezdõdik a leg vackabb is..
szerintem érdemesebb varatni..
meg gyerekbicajhoz kevesebb anyag kell:)
Posted 2006. January 13. - 06:05
Matt nem kell segítség analízishez--én már sokszor tanultam.. nemrég vízsgáztam megint,,ha valamit nem tudsz szólj! hátha tudok segíteni..!
-rekurzív sorozatok
-taylor-formula,hibatagok
-metrikus terek
-differenciállhatóság..
-szélsõérték feladatok.. lokális, absz.
stb.. nem tudom miket tanultatok--elvileg ezeket..
-rekurzív sorozatok
-taylor-formula,hibatagok
-metrikus terek
-differenciállhatóság..
-szélsõérték feladatok.. lokális, absz.
stb.. nem tudom miket tanultatok--elvileg ezeket..
Posted 2006. January 12. - 20:05
Nem is értem, hogy egy baszottnagy biciklit, hogy lehet egy táskába elcsomagolni...
kisbicó rulez
amugy lehet majd télleg bemegyek inkább kárpitoshoz vagy vmi ilyesmi helyre aztán megcsinálják ügyesen. de nem sürgõs addig meg nézegetek hátha rátalálok vmi jora..
ja és köszönöm hulp )
Posted 2006. January 12. - 17:52
Hát most már megfordultam a városból... szóval nem akt...
CSak ugye tok nélkül adtad oda, aztán úgy elég macerás...
CSak ugye tok nélkül adtad oda, aztán úgy elég macerás...
Posted 2006. January 12. - 17:37
Kiveszed a kerekeit, és a váz mellé rakod, így kisebb helyen elfér.
Jóvan Maul, itthon vagyok mostantól, úgyhogy ha még aktuális, akkor hozhatod a vinyót.
Sok sikert a vizsgákhoz Matt.
Jóvan Maul, itthon vagyok mostantól, úgyhogy ha még aktuális, akkor hozhatod a vinyót.
Sok sikert a vizsgákhoz Matt.
Posted 2006. January 12. - 16:43
Én azt sem tufdom, hogy mi az a bringaszállító táska.. Nem is értem, hogy egy baszottnagy biciklit, hogy lehet egy táskába elcsomagolni...
Posted 2006. January 12. - 13:53
Posted 2006. January 12. - 13:47
Sok siker a vozsgákhoz Matt!
MelLény!
A herviseben vettem botot, szóval nem voltam hóvéba! Te be tudsz menni valamikor a kiskártyákért?
MelLény!
A herviseben vettem botot, szóval nem voltam hóvéba! Te be tudsz menni valamikor a kiskártyákért?
Posted 2006. January 12. - 12:09
szombat szalagavató nekem, sorry.
meg mostanában sokat kéne tanulgatnom ha benn akarok maradni egyetemen. meghuztak analizisbõl :\ ha nem tom megcsinálni akkor gudbáály...
meg még van egy mikromakro vizsga...
jo lett volna ha hamar tudtam volna végezni aztán lett volna csomo szünetem dehát így jött össze...vagyis nem jött össze, szal értitek na.
talán január vége má nyugisabb lesz.
de azér jo pizzázást meg minden! )
meg mostanában sokat kéne tanulgatnom ha benn akarok maradni egyetemen. meghuztak analizisbõl :\ ha nem tom megcsinálni akkor gudbáály...
meg még van egy mikromakro vizsga...
jo lett volna ha hamar tudtam volna végezni aztán lett volna csomo szünetem dehát így jött össze...vagyis nem jött össze, szal értitek na.
talán január vége má nyugisabb lesz.
de azér jo pizzázást meg minden! )