Azt az axo-t láttam én is. Fekete, nem? Majdnem karbon hatású
Egy kérdés. Wordbe vagy Photoshopba lehet beilleszteni új betûtípusokat? Ha igen, honnan?
Hulp! Sajna nem érdekli a srácot:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. February 13. - 21:41
Posted 2006. February 13. - 18:08
Szerintem mindenkinek van valamilyen 661 cucca, nekem pl. a sípcsontvédõ olyan, szerintem nagyon jó. Nekem a többi védõcucc az Axo, az is kb olyan áron van és nekem bejött. Az Axonak van most egy nagyon király fullface bukója, nekem legalább is nagyon tetszik. A páncél meg szerintem annyi pénzért az egyik legjobb. Csak kulcscsontvédõ része nincs, de az meg csak a Foxnak van. Nekem a 661 kesztyû nagyon nem tetszett, szerintem ami a Biczónak volt, az annyira nem volt jó, tök hamar szétment. Nekem abból Thor van, de az Answer is olyan kialakítású. Meg ugye a Foxnak van vagy ezerféle, biztos találsz olyat, ami tetszik. Mondjuk nem olcsó, az biztos. Gatya meg meg az egyértelmûen Fox.
Posted 2006. February 13. - 17:56
Posted 2006. February 13. - 16:14
Cornel! Én 661 kesztyût, térd-sípcsont védõt, sisakot használok:) Szerintem nem rossz. Bár a kesztyû pl negyed annyit nem ér amennyiért árulják, de ennek ellenére jó. Kissé vékony. A lábszárvédõ sem rossz, bár én race knee lite-ot használok, de amit a többiek hordanak, az jobban tart szerintem. Siksak meg, az enyém bili, az meg nem téma gondolom. De a Maul féle Giro sokkal sokkal jobb:)
Posted 2006. February 13. - 12:48
Sixsixone cuccokró mi a véleményetek?
http://www.sixsixone....php?cid=0&tp=b
Innen szeretnék bevásárolni az idén, lehetôleg még tavasszal, kell minden mi szem szájnak ingere: egésztest protektor, térdvédô, bukó, keszty?...
Lehet most átesek a ló másik felére, de idén nem szeretnék kórházba járni.
Kivéve a kivételt!
http://www.sixsixone....php?cid=0&tp=b
Innen szeretnék bevásárolni az idén, lehetôleg még tavasszal, kell minden mi szem szájnak ingere: egésztest protektor, térdvédô, bukó, keszty?...
Lehet most átesek a ló másik felére, de idén nem szeretnék kórházba járni.
Kivéve a kivételt!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. February 12. - 22:35
OK Trueman, ha van valami, akkor szóljál. Már leszereltem a bicajról, úgyhogy akár azonnal el is vihetõ. Felszereltem az új alkatrészeket, de úgy néz ki, hogy kicsit rövidre szabtam a láncot, úgyhogy a váltó eléggé feszesen áll, remélem nem megy tönkre emiatt. Mindenesetre legközelebb kicsit hosszabbra hagyom majd. Viszont nagyon szép ez a váltó, meg a beállítása is sokkal egyszerûbbnek tûnt, mint a Shimanoé. Na majd meglátjuk hogy teljesít mûködés közben. Éppen most néztem az idõjáráselõrejelzést, és jövõ hét végére már kellemes 10 fokot mond. Igaz arra jön majd az esõ is. Csak hogy ne legyen jó, ne tudjunk menni tekerni.
Posted 2006. February 12. - 12:16
Biczó! Privi ment.
Hulp! Ma találkozom a sráccal akit érdekelhet a fék.
Hulp! Ma találkozom a sráccal akit érdekelhet a fék.
Posted 2006. February 11. - 20:47
Posted 2006. February 11. - 16:30
Posted 2006. February 11. - 13:17
Nah minden jót srácok!
Egy hétig nem leszek, mert megyek schladmingba, addi légyszi a krankedzoneos topicban a Darkwoodi ügyeket felügyeljétek!
McClane, meg Hulp, ez fõleg nektek szól!
Többiek meg legyenek jók!
Egy hétig nem leszek, mert megyek schladmingba, addi légyszi a krankedzoneos topicban a Darkwoodi ügyeket felügyeljétek!
McClane, meg Hulp, ez fõleg nektek szól!
Többiek meg legyenek jók!
Posted 2006. February 10. - 13:36
Posted 2006. February 10. - 11:05
Mcclane a hétvégén nem jösz trekerni egyet, ha jó idõ lesz?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 10. - 11:04
Trueman, persze gondold át.. de jó állapotban van..szupi kis teló..az rában meg megegyezünk, írj privit!
Hulp ha oda felrakod, vagy ha mûködik már a bikemag galéria akkor oda-elõre is köszi!
Hulp ha oda felrakod, vagy ha mûködik már a bikemag galéria akkor oda-elõre is köszi!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 10. - 00:16
A Garda Bike Fest ha jól tudom egy vásár, aminek az egyik legfontosabb része a maraton, de ahhoz meg nem kell felvonó. A fékrõl azt lehet tudni, hogy teljesen jó állapotban van, szinte teljesen új fékpofák vannak benne, tavaly Leogang után cseréltem ki. Magura Julie 160 mm-es tárcsával, fekete kivéve a fékkart mert az aluból van és a szine is alumínium. Itthoni körülmények között bármire jó. Hosszú lejtõn gáz egy kicsit, mert azért húzni kell, és elfárad a kezed. Mondjuk ez problmás külföldi pályán, Kõszegen pl. nem volt ilyen probléma.
Posted 2006. February 09. - 21:14
És ahol a garda bikefest szokott lenni?
Persze ezek csak hozzá nem értõ ember ötletei. Biztos leogang is tuti:)
Csak adom a tippeket.
Még valami. Az eladó fékrõl mit lehet tudni? Mert lehet tudnék rá egy vevõt ha gondolod.
Persze ezek csak hozzá nem értõ ember ötletei. Biztos leogang is tuti:)
Csak adom a tippeket.
Még valami. Az eladó fékrõl mit lehet tudni? Mert lehet tudnék rá egy vevõt ha gondolod.
Posted 2006. February 09. - 21:11
Jövõre majd megyünk oda, csak ott nem nagyon találtam olyan helyet, ahol ilyen kifejezetten bicajospark lenne, mint Leogang, meg Pila.
Attila, írtam privátot az adás-vétellel kapcsolatban.
Attila, írtam privátot az adás-vétellel kapcsolatban.
Posted 2006. February 09. - 21:06
Arra gondoltam, hogy két nyaralás helyett miért nem mentek a garda tóhoz?
Én már pl jártam ott, sajnos nem bringával, de így is szép és jó volt. Mondjuk az árak nem valószínû hogy barátiak, de ki tudja. Biztos el lehet csípni valami kedvezõt is.
Biczó! Majd írok privit.
Én már pl jártam ott, sajnos nem bringával, de így is szép és jó volt. Mondjuk az árak nem valószínû hogy barátiak, de ki tudja. Biztos el lehet csípni valami kedvezõt is.
Biczó! Majd írok privit.
Posted 2006. February 09. - 17:47
A hullámos pályát úgy kell érteni, ahogy mondom. Mint a keresztezõdésekben a lámpák elõtt amikor hullámos az aszfalt. A pálya vonalára merõlegesek, nem hosszantiak, nem olyan, mint a sárban, de asszem ha nem látjátok, akkor hiába mondom. Mindenesetre engem zavart. Olyan, mint mondjuk egy sinusgörbe (remélem nem írtam túl nagy baromságot), vagy ahogy a hanghullámokat ábrázolják.
Ez még a hatcsavaros tárcsa, éppen azért nem Saint-et vettem, mert a hátsó agy még a normál 6 csavaros megoldás. 203 mm-es XT nincs is center lockos megoldásban, mert felesleges lenne a Saint meg a Hone mellé még egy 203-as center lockos tárcsa.
Megjöttek a cuccok, és nagyon szépek. Ez a Sram X-9 váltó nagyon szép.
Biczó, jobban örülnék, ha eljönnél a képekért, mert elküldeni elég macerás. Lehet, hogy inkább feltöltöm a krankedzone-ra, te meg majd leszeded onnan.
Ez még a hatcsavaros tárcsa, éppen azért nem Saint-et vettem, mert a hátsó agy még a normál 6 csavaros megoldás. 203 mm-es XT nincs is center lockos megoldásban, mert felesleges lenne a Saint meg a Hone mellé még egy 203-as center lockos tárcsa.
Megjöttek a cuccok, és nagyon szépek. Ez a Sram X-9 váltó nagyon szép.
Biczó, jobban örülnék, ha eljönnél a képekért, mert elküldeni elég macerás. Lehet, hogy inkább feltöltöm a krankedzone-ra, te meg majd leszeded onnan.
Posted 2006. February 09. - 17:28
aham, biztos
ugy érzem ehhez személyesen el kell majd látogatnom hogy emgértsem
egyszer remélem összejön )
nah de én mostantol lemenek fõvárosba. noti még nem jo szal nem tom mikor leszek netközelbe.
visszollátásra )
tekeregjetek sokat, jó idõ volt ma is!!
üdv!
Matt
ugy érzem ehhez személyesen el kell majd látogatnom hogy emgértsem
egyszer remélem összejön )
nah de én mostantol lemenek fõvárosba. noti még nem jo szal nem tom mikor leszek netközelbe.
visszollátásra )
tekeregjetek sokat, jó idõ volt ma is!!
üdv!
Matt
Posted 2006. February 09. - 16:58
Szerintem úgy, hogy ha puha és vizes a föld, és belefékezel, akkor barázda marad a fékezéstõl. Ha a hidegtõl megfagy a föld, akkor belefagy a hullám is:)
De lehet hogy rosszul gondolom
De lehet hogy rosszul gondolom