jaajj, ezt benéztem )
látszik hogy már nincs magyar órám..
de akkor pont jo lett volna neked sala teloja ) az fehérre lett festve. ha kérdésed van festés ügyben sztem fordulj hozzá. meg bizti tud matricát is szerezni neked.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. February 15. - 19:56
Posted 2006. February 15. - 19:51
jajj _Matt a telóról volt szó... a bicaje leje kék, azért akarom a telót is kékre..vagy fehérre vagy kékfehérre-ez nem a lesz rózsaszín..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 15. - 19:47
babakék rulez, de ez a leverhetetlen festék nálad sztem nem fog müködni
amugy most is kék az eleje, nem? én inkább megvárnám mig leverõdik a gyári festés és csunya lesz ) de tetod )
a telo meg rozsaszin lesz?
amugy most is kék az eleje, nem? én inkább megvárnám mig leverõdik a gyári festés és csunya lesz ) de tetod )
a telo meg rozsaszin lesz?
Posted 2006. February 15. - 19:42
nem nekem kellett, azért ez a gyorsaság, de nem volt drága..
A bicaj csak valamikor áprilisban lesz meg teljesen-a jó idõ mondja meg mikor lesz kész teljesen.. a telóra kell még várni.. még nem láttam sehol 2006-os Boxxereket, ha lesz teló-akkor lesz kész teljesen, a többit már csinálják Koczkáék..szupi lesz..már azt tervezgetem ha lesz teló-akkor hiába a gyári design-én viszem és átfestetem, baba-kékre:).. gyönyörû lesz-gyöngyház kék..leverhetetlen festéssel..csak matrica kell majd..
Maul nagy örömére ezen is lesznek majd apró virágocskák..
A bicaj csak valamikor áprilisban lesz meg teljesen-a jó idõ mondja meg mikor lesz kész teljesen.. a telóra kell még várni.. még nem láttam sehol 2006-os Boxxereket, ha lesz teló-akkor lesz kész teljesen, a többit már csinálják Koczkáék..szupi lesz..már azt tervezgetem ha lesz teló-akkor hiába a gyári design-én viszem és átfestetem, baba-kékre:).. gyönyörû lesz-gyöngyház kék..leverhetetlen festéssel..csak matrica kell majd..
Maul nagy örömére ezen is lesznek majd apró virágocskák..
Posted 2006. February 15. - 19:34
az ár melett ami van etallér, annyiér lehet megvenni.
sulival minden ok.
már visszajöttem, a héten kezdõdött.
szerencsére elsõ félévet sikeresen teljesítettem: 33kredit 3.26os ösztöndijátlag ) utalhatnák már...
de ugyérzem megin lesznek szopó tárgyak :\
szilárdságtan, matek2, meg már rajzolgatnom is kell.
de majd igyekezek )
mikor lesz biciklid?
ne ilyen szaros kütyükre költs
sulival minden ok.
már visszajöttem, a héten kezdõdött.
szerencsére elsõ félévet sikeresen teljesítettem: 33kredit 3.26os ösztöndijátlag ) utalhatnák már...
de ugyérzem megin lesznek szopó tárgyak :\
szilárdságtan, matek2, meg már rajzolgatnom is kell.
de majd igyekezek )
mikor lesz biciklid?
ne ilyen szaros kütyükre költs
Posted 2006. February 15. - 19:21
már van 42.. remélem nem 100000-ek kellenek... sokkal jobb áron kaptam meg mint a másikon 5eHUF-ért és 10év gari... tetszik..
remélem szállítják is majd..
Matt sulival mi újs? meg lett minden?
remélem szállítják is majd..
Matt sulival mi újs? meg lett minden?
Posted 2006. February 15. - 19:12
assszem ha sokat vásárolsz akkor kapsz tallérokat vagymi...
aztán ha van már sokad akkor levásárolhatod ha minden igaz.
de még sose rendeltem innen szal ne bizti )
aztán ha van már sokad akkor levásárolhatod ha minden igaz.
de még sose rendeltem innen szal ne bizti )
Posted 2006. February 15. - 19:11
Matt mire jók az e-tallérok? már egyébként rendeltem is egyet.. köszi a linket az6 eboltot választottam ,,köszi mégegyszer.
Posted 2006. February 15. - 18:55
Posted 2006. February 15. - 18:36
:love: Jut eszembe küldtünk valamit Berrry-nek Valentín nap alkalomból? ???? örült volna bizti- nem csinálltatunk I LOVE BERRY-s pólót az idei Leogangi napokra?
Posted 2006. February 15. - 18:31
Szió..
Trueman most tudtam csak válaszolni.. kérdezd meg Hulp-ot esetleg õ mit szól a telómhoz, õ nemrég látta kiszerelve is.
Cornél.. háát egyetértekaz eddig ívéleményt formálókkal,,én azt erõsíteném meg, hogy nem minden jó.. eddig kipróbáltam:.
1. full bravo 2.:cool2:
2. kesztyûk-több féle volt::cry: siralmas
3. térd-sípcsont véddõk-valami :cool2: valami nem az
4.-ezt nem vennék:gerincvéddõk, felsõrészek,mert a gerinc véddõje nem sokat ér..szerintem semmit..-és ugyan azért az árér kapok sok más sokkal jobbat:AXO, SUGA, UFO.. és ausztriában dájnízt
Szóval szerintem ne válassz egy márkát, hanem ami jó.. PL láttam most egy igen szuper térd-sípcsont véddõt:KONA-t Koczkáéknál, ha megvban még nézd meg, elsõ osztályú darab, és nem drága..qva jól van összerakva, nagyoon tetszett!
Kesztyûbõl nekem az a típus jött be, mint amilyen Hulp-é(thor), vagy az enyém(Answer) mert azok bírják, nagyoon,nem keményedik be a bõr, nem szakad ki,,sokáig jó.. Egyébként ebben is mind1 milyen márka, nézd meg a mienk szinte teljesen ua, csak más márka, de az anyag az teljesen ua.!
Felsõrészt én a tavasszal, vagy Sugat, vagy Axot, vagy dainese-t veszek.. majd meglátjuk .. a legjobb címet egyébként a Suga egyik darabja kapta.KÉrdezz másokat is..
Én ennyit tudtam segíteni, mert igazán akkor tudok, ha megmutatom a cuccokon, hogy melyiknek mi az elõnye, meg hátránya..
Hulp, Matt enm tudtok e-shop os oldalt pen-drive ra? gyorsan kellene egy..help me..
Trueman most tudtam csak válaszolni.. kérdezd meg Hulp-ot esetleg õ mit szól a telómhoz, õ nemrég látta kiszerelve is.
Cornél.. háát egyetértekaz eddig ívéleményt formálókkal,,én azt erõsíteném meg, hogy nem minden jó.. eddig kipróbáltam:.
1. full bravo 2.:cool2:
2. kesztyûk-több féle volt::cry: siralmas
3. térd-sípcsont véddõk-valami :cool2: valami nem az
4.-ezt nem vennék:gerincvéddõk, felsõrészek,mert a gerinc véddõje nem sokat ér..szerintem semmit..-és ugyan azért az árér kapok sok más sokkal jobbat:AXO, SUGA, UFO.. és ausztriában dájnízt
Szóval szerintem ne válassz egy márkát, hanem ami jó.. PL láttam most egy igen szuper térd-sípcsont véddõt:KONA-t Koczkáéknál, ha megvban még nézd meg, elsõ osztályú darab, és nem drága..qva jól van összerakva, nagyoon tetszett!
Kesztyûbõl nekem az a típus jött be, mint amilyen Hulp-é(thor), vagy az enyém(Answer) mert azok bírják, nagyoon,nem keményedik be a bõr, nem szakad ki,,sokáig jó.. Egyébként ebben is mind1 milyen márka, nézd meg a mienk szinte teljesen ua, csak más márka, de az anyag az teljesen ua.!
Felsõrészt én a tavasszal, vagy Sugat, vagy Axot, vagy dainese-t veszek.. majd meglátjuk .. a legjobb címet egyébként a Suga egyik darabja kapta.KÉrdezz másokat is..
Én ennyit tudtam segíteni, mert igazán akkor tudok, ha megmutatom a cuccokon, hogy melyiknek mi az elõnye, meg hátránya..
Hulp, Matt enm tudtok e-shop os oldalt pen-drive ra? gyorsan kellene egy..help me..
Posted 2006. February 15. - 07:40
Posted 2006. February 15. - 07:20
Hulp szuper!
aztán akkor lehet a Berrynek küldeni az anyagot....
na meg én is kérek majd belõle egy példányt
aztán akkor lehet a Berrynek küldeni az anyagot....
na meg én is kérek majd belõle egy példányt
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. February 15. - 00:12
Jelentem McClane nekiálltam. Igaz most még csak a teljesen nyersvágás résznél tartok, de asszem úgy fogom megcsinálni, hogy nem csak Leogang és Saalbach lesz benn, hanem minden eddigi videó, amit csináltunk. Majd úgy csinálom, hogy helyszínenként csoportosítom (mint a nagy filmekben is) és akkor lehet utólag is alakítgatni. De ez nem lesz meg holnapra, tekintve, hogy még a progit is tanulnom kell.
Posted 2006. February 14. - 19:54
Hét végén itthon lesz a tesóm, remélem hazahozza a fényképezõgépét is, aztán akkor majd csinálok képeket, most legalább szép tiszta a bicaj. Mindenképpen szeretném szép napsütésben, nem szobában vakuval. Most egyetlen szépséghibája, hogy visszaraktam a régi 2.3-as gumikat, hogy amíg nem megyek erdõbe, az kopjon az aszfalton.
Köszi Trueman a reklámot.
Köszi Trueman a reklámot.
Posted 2006. February 14. - 19:13
Hulp! Meg kellene hírdetned itt bikemagon is, meg én sem felejtem el hogy van, és híresztelem.
Mikor látunk friss képeket a paripádról?
Mikor látunk friss képeket a paripádról?
Posted 2006. February 14. - 17:53
Posted 2006. February 14. - 08:53
Hulp mi a helyzet a leogangi cuccal, sikerült kivágni az "üres" részeket?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. February 13. - 23:50
Azt az axo-t láttam én is. Fekete, nem? Majdnem karbon hatású
Hulp! Sajna nem érdekli a srácot:(
Ennek nem örülök, na mindegy. Asszem ez a fék már a nyakamon fog maradni.
Ja arra az Axora gondoltam. Nekem a formája tetszett nagyon, az hogy fekete, már nem annyira, bár így is úgy is blelrohad az ember feje nyáron.
Posted 2006. February 13. - 22:21
Azt az axo-t láttam én is. Fekete, nem? Majdnem karbon hatású
Egy kérdés. Wordbe vagy Photoshopba lehet beilleszteni új betûtípusokat? Ha igen, honnan?
Hulp! Sajna nem érdekli a srácot:(
Betûtípust a C:\Windows\Fonts könyvtárba kell másolni, XP operációs rendszer esetében....
.:. Krankedzone Team .:.