Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nah!

Talicska van kint, meg lapát is, szóval azt nyugodtan használhatjátok!

A földet majd ma megkérdezem.

De most akkor szombaton mentek?

Fából az 5 db/méter az bevállt, szóval azzal nincs gond:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
jah...meg vastagabb fából kellene
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, szerintem fából bármennyit fel tudnánk használni. Szerintem az 5 fa/m kicsit ritkán van.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczókám drága egyetlen barátom, kicsi szívem jobb csücske

ott van az építkezés, ahol mondtam a telefonban, szal ugyanarról beszéltünk mind a ketten :)

ma biztos nem tudok elmenni érdeklõdni, de szerdán vagy csütörtökön elugrok oda és megkérdezem

Maul van kint talicskátok?

fát ahogy számolgattam bõven kevesebb mint 200 m kell, de szvsz vegyünk 200 m-t, úgy is el fog fogyni
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane megtudtál valamit? tudom hogy nem nagyoon segített, de ezek a "háthák" sokszor bejönnek!:) tök rendesek voltak a telefonban.. de még kérdezõsködök.. de ha IFA-t tudsz szerezni akkor elvezetem..tudod a harckocsit is.. egy talicskát meg naná....
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem jó, végül is kell két talicska, meg egy lapát. Legalább is, ha 3-an leszünk. Lapátot még talán tudok vinni, de talicskát azt nem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
felõlem lehet szombat is, de Biczó akkor ez most ne 50% legyen, mert .....!
de több talicska kell, meg lapát

kérdés, hogy földet honnan hozassunk?

Maul megkérdezi apukáját, aki tud, érdeklõdjön....egy kamion fö9ldre van szükségem, természetesen pénzért

szal akkor most beszéltem Biczóval, egyelrõe úgy néz ki, hogy vasárnap 11-tõl kezdenénk
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát nem tudom, de szerintem rohadt sokáig tart feltalicskázni onnan a földet, de legyen. Szerintem inkább legyen szombat, ha a Krisztián akkor ki tudna jönni, mert akkor lennénk 3-an, meg akkor tudna õ is segíteni, ha annyira akar. Én a lapátolást bevállalom. Meg vasárnap nem tudom, hogy lesz-e olyan ember, aki odahozza neked, azért a szombat jobb lenne. Aztán majd az út szélébõl is veszünk ilyen kavicsos törmeléket, mert akkor abból meg lehet csinálni a felületét, elvezeti a vizet, és nem lesz sáros.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane nem lehetne úgy hogy én is tudjak segíteni?mert nagyoon mennék, csak ne vasárnap késõ du-n legyen..szóval ha ezen a hétvégén sikerül haza mennem,akkor légyszí menjünk korábban ki.. a számlaszámot estefelé felrakom!
Maul nélkül nem lehet megoldani?tegyük fel ha otthon van Vaterja-akkor õ adná oda a lapátot.. ?hmm Maul?
Mcclane a földbuckák száma a képen n+1 db.. :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
na ezt nézzétek meg:
http://www.simbs.com/images/dj5b.jpg
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szombaton nincs itthon a Maul, szal Kõszeg most nem ok....
földet valóban nem döntöttük el még tegnap, jól emléxel....

egy nagy kamionnal hozatunk, a méreteket figyelembevéve jobb ha nem vitetjük be az erdõbe, abból csak gáz lenne...

az erdei út szélére vitetjük, az alsó szakasz alá
az alsó szakasz patakmederhez kell majd egy palló, hogy kicsivel kényelmesebb legyen a talicskázás....

föld kell:
- alsó szakasz leérkezõhöz
- Hulp féle döntött kanyarhoz
- tisztásra az ugratóhoz
- hipp-hez a középsõ szakasz (checkpoint...ugye :)) elé

Hulp szuper lenne, ha tudnál segíteni vasárnap, mert akkor mondjuk két ember talicskázna, egy pedig lapátolna a talicskákba

Maul van talicska és lapát kint? ha van, akkor mennyi, mit vigyek?

vasárnap nekiállhatnánk mondjuk 11 felé, vagy dél után?
mit javasoltok?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Természetesen én is segítek a talicskázásban, de akkor most szombaton nem úgy volt, hogy mentek sarazni a Maullal Kõszegre, én meg videózok? Természetesen jó idõ esetén, ami itt azt jelenti, hogy verõfényes napsütés a kamera miatt. És akkor hova vietetnénk a földet, mert ha jól emléxem azt még nem döntöttük el. Vagy csak én nem figyeltem?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Hulp tudjuk, hogy hova kell a föld
én megveszem, és oda is talicskázom
persze jó lenne, ha valaki(k) segíten(én)e(k)....de ha nincs senki, úgy megoldom én...szombat délutánra oda kellene hozatni a földet, délután és vasárnap pedig elhordom

Biczó hagyd már a francba ezt az egészet, tök gáz
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Földet, ahogy megbeszéltük csak akkor érdemes megvenni, ha tényleg pontosan tudjuk, hogy hova rakjuk, mert ugye azonnal be kell hordani a földet, ha nem akarjuk, hogy elvigyék. Én mondjuk még mindig azon a véleményen vagyok, hogy simán tudnánk annyi földet kiásni is, teljesen felesleges erre pénzt költeni, annak a költségébõl inkább vegyünk még fát, mert azt semmi mással nem tudjuk pótolni. Mert ugye legalább akkora munka akárhonnan is odatalicskázni a földet, mint közvetlen mellette kiásni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

ha így állsz hozzá akkor nemtudom mért vesztegeted a problémára a karaktert.
De szerintem nem is "akarod" megérteni amit mondok.
ha 15percen belül eszedbejut, módosítod..
ha a 16. percben.. hát bummm.. akkor újat írsz.
De az itt nem pálya, hogy 2percenként új post landol a neveddel.

Sok olyan fórum van, ahol nincs módosítási funkció. itt van.

Nem, nem ,-Én értem!,,,de ez ha megnézed azért nem sokszor fordult elõ.. azért nem értettem hogy íly kevésért már moderáltok.. de biztos velem van a baj.. Ebbõl a 2perces dologból én nem csinálltam rendszert.. most volt ilyen megértettem, a maximumig kihasználom a módosítás lehetõséget..a 15. perc végéig, nem vitatéma.,. egy parancs értettemmel-biztos beéred.. ez a téma off a részemrõl.

Szerintem egy dekát nem moderáltam még rajtad ;)
csupán szóltam. és az egyik pajtásod még helyeselt is nekem ha jól rémlik
.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maul ok, akkor ezt is beleszámolom!

mikor megyünk építeni?

gondolom elõször a fát és a földet kell megvenni, csak utána tudunk valamit is csinálni, nem?

Maul megvehetnénk a héten, mondjuk holnap akkor a földet és a fát, nah?
a fát megvan, hogy hol, de a földet?? városgazdálkodás? vagy más? ötlet?
Come on! It's on

Korn

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

de fokozatosan átviszem a mondanivalóm egy másik forumra, és nem foglalom a helyet..

ha így állsz hozzá akkor nemtudom mért vesztegeted a problémára a karaktert.
De szerintem nem is "akarod" megérteni amit mondok.
ha 15percen belül eszedbejut, módosítod..
ha a 16. percben.. hát bummm.. akkor újat írsz.
De az itt nem pálya, hogy 2percenként új post landol a neveddel.

Sok olyan fórum van, ahol nincs módosítási funkció. itt van.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Simán jó!

Akkor építünk egy egy méterest, egy másfeleset, meg egy ketteset, és akkor pici McClane, is tud gyakorolni. Az enyémet meg még nem számoltam ki:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi..

Leslie én módosítgatnék.. de már nem engedte, és az: ezt módosítom gomb is eltûnt.. de figyelembe veszem a karakterek súlyát.. nem írok, csak néha, egyébként a sok egymás utáni írás azért születik(nem azért mert egy percenként jut eszembe valami)hanem mert a munkahelyemen rohangálok, és mindig egy picit tudok írni és csöng a telefon-olyan ez mint amikor Bud Spencert megzavarják kaja közben-de mit tehetek.. látod hogy rajt voltam a módosítgatásokon, de egy idõ múlva nem engedte.. de fokozatosan átviszem a mondanivalóm egy másik forumra, és nem foglalom a helyet..

Hozzáírás:

Mcclane, Hulp, MAul sajnálom hogy már nem tudtam kimenni,,,pedig jó lett volna.. Mik történtek? Most elfelejtettem magammal hozni a bankszámla-számot, de holnap reggel legkésöbb közzéteszem, és lehet utalni,,, és nem érdekl ha valaki nem tartja jó ötletnek, mert az..
Számoljunk közösen: ha tegyük fel a MAG 8 fõ-akkor az évi 8x12x1 ezer FT+azok akik még mondjuk utalnának.. eddig én 2 fõt tudok.. de ha nem mindig tud mindenki, ez akkor is valami.. és pl ebbõl kijönne az is ha Kornél megvenné évi 3ezer pénzér a domain nevet is.,..ha eddig nem tette-nemtom.. stb.. és akkor már van elegendõ tárhely is.. miegymás..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szvsz is jó...Maul az akkor neked is megfelel?
Come on! It's on

Korn