Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nalevanhalvamindenkivagymi?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mindent kitaláltok csak h ne kelljen biciklizni :D
de most akkor lesz vmi?
ha videjozni nem is de azér jo lenne menni egyet ennek ellenére. esõ meg nem lesz én tudom, max olyan mint multkor, hogy csöpög 10percig... kicsit pulcsisabb idõ lesz max sztem..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha esõ lesz nem vagyok hajlandó sehova menni :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
jövõ vasárnap lesz a Biciklon?? ne má, így elment az idõ?

most beszéltem a Biciklonosokkal, állítóalg a Mümszi nem szervezi....
aztán hogy a többiek szervezik-e, azt nem tudták megmondani
Come on! It's on

Korn

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Egyébként a mezõnyverseny útvonalát mentem bejárni. (Torony-Bozsok-Bucsu)
Jövõ vasárnap meg lesz tartva ez a biciklon verseny ?

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Ok Hulp az jó lenne!!! Megköszönném.
Hétvégén akkor mi lesz a menetrend?
Bringázás lesz? Szóljatok idõben, hogy tudjak készülni.
Hulp, ha pénzes lesz a felvonó, akkor sztem én nem megyek, nem tom mennyire leszek eleresztve anyagilag. Reméljük összejön valami.

Jók legyetek!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát most nekem is úgy néz ki, hogy a vasárnap nem jó, bár tök mindegy, mert úgyis esni fog az esõ csütörtöktõl jövõ hét keddig.
Maul, írtál a Berrienek?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Azért itt is akadnak jó bringák;) http://www.pinkbike.com/photo/821655/
Büntetés meg...igen. Nagy pech:(

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Köszi hogy utánanéztél
Csekket adtak

A rendõr (föld napja/CM alkalmából) alapból rosszindulatú volt.
(itt a milliomos biciklis majomparádé aki a járdán menõzik....)

Elõször szólt valamit, amit úgy értelmeztem hogy lassan menjek, utána utánamjöttek. Fel sem merült hogy szabálytalan vagyok.
Kiskoromból annyi maradt meg hogy lehet járdán kerékpározni, amit a kresz 12 éves korig meg is enged.
Eddig sehol senki nem szólt hogy nem lehet, sõt itt egerszegen mindenki ott közlekedik.

Legközelebb ha ilyen lesz tuti nem írom alá hanem káromkodok, vitatkozok, bíróság, kiverem a balhét... Ennél több bírságot úgysem szabhat ki
Gyorshajtókat szokták ennyivel büntetni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
akkor vasárnap lesz tekerés? vagy mi az a szombat ami emlegetve volt? nemértem.. mert a kusza magánügyek, a fallabda, és a Sala dolgai keverednek a szombat-és a vasárnap közt, és már azt se lehet kivenni, hogy mi van..

Én mennék Hulp akkor is!!!

Megnéztem mit ír a jogszabály a kerekezésrõl: összefoglalva röviden: nem lehet! vannak kivételek-amikor is él a 10km/h szabály.... de az akkor ha gyalogosövezet tábla kint van-van alatta kiegészítõ tábla-és a megjelölt idõszakon kívül lehet-a már említett feltételekkel.. egyébként járdán akkor lehet-ha jelölve van tábla-sárga csík..stb.. sok a lehetõség.. ha konkrétumra kíváncsi valaki akkor idézem a jogszabály szövegét! valahol olvsatam azt is azt most nem találtamn meg, hogy lehet akkor is ha a veszélyes az úttesten való közlekedés..

ami az esetbõl nekem kitünt hogy sok manira 10Ezerre bûntettek-ami meglehetõsen nagy összeg-a maximum azt hiszem, tehát a rendõr volt rosszindulatú, vagy nemtom.. nem voltam ott..

de ilyen estben 3 lehetõség van:-figyelmeztet, feljelent, bírságol! a bírság 500Ft-tól..ha jól tudom.. ebben nem vk bizti, de így tudom..
Zsola a 10ezer pénz 2napi közérdekû munka.. szerintem vállald azt, mert az nem vészes..
helyszíni bírság nyomtatvány mint ilyennek ez a neve, de csekket kap az ember-tehát létezik, csak nem készpénzben kell a helyszínen fizetni, ha ilyen van feljelentést kell tenni.. mert ott valami nem stimt
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem biciklizni megyünk? :)
le vagyok maradva...

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

na
nézek valami kora reggeli vonatot vagy lemegyek Beetle-vel még nemtom.
szombat este majd irok, hogy mikorra vagyok lent
csõ csõ

Hú de be fogok rúgni vasárnap...:beer:

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
köszi Hulp a kedves szavakat :)
vasárnap - hétfõn nem leszek itthon, ezért lenne jó nekem a szombati tekerés, de valszeg akkor is futni fogok, szal..... :D
Come on! It's on

Korn

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
na
nézek valami kora reggeli vonatot vagy lemegyek Beetle-vel még nemtom.
szombat este majd irok, hogy mikorra vagyok lent
csõ csõ

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Attila, hétvégén CD-n elviszem a képeket, az úgy megfelel? Sokkal egyszerûbb, mint a töltögetés.
Maul, tesóm ma elküldte a Berrienek a filmet, légyszi írjál neki e-mailt, hogy lehetõleg még a héten nézze meg, és nyilatkozzon, hogy kapunk-e bérletet, mert akkor szeretnénk lefoglalni a szállást.
Lenne egyébként olyan emberke, aki akkor is jönne, ha nem kapnánk bérletet? Mert én akkor is szeretnék menni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi a tekeréssel kapcsolatban: én szombat-kevésbé, de vasárnap, hétfõi napokon ráérek!!!
Ha lehet-(Sala is Vasárnap jönne) akkor megyünk vasárnap??nehari a hüle kérdésért..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Zsola-én határõr volnék, tehát azért talán jobban ismöröm a Tv. betüjét.. na de háát: szakvéleményt holnap mondok, de elõzetesbe annyit:
-helyszínibírság van!!!!!!!!:)Maul! -de a nevével ellentétben egy csekket kapsz!:)
-a 10 ruppó elég sok-ilyet ritkán adnak(nem voltál ,,nem baráti" velük szenben?)
-hogy járdán szabad kerékpározni..
-max 10km/h val-azon a helyen ahol az úton való haladás nem megengedett, ill. ha veszélyes útszakasznak minõsül..! de holnap ha lesz idõm utánnanézek!renben? Kérem a többieket-hogy fél-igazságokkal nem megyünk sokra..:)

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hi
Valaki írja le pontosan, hogy hol találom meg a fotókat!!!
Légyszi, légyszi, légyszi!!!!
Köszike
Este megyek melóba. Szopás mi?
Valahogy túlélem

Ha nem sikerül elsõre, az ejtõernyõs ugrás nem neked való.:)

suletom

suletom

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
ÜDV!

Ma mûtik a Bucit, eléggé beszopta, szar törése van,de modjuk más baja nincs.

Mindesetre köszönjük a segÍtséget Maulnak és a többieknek.

Suletom

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maul ma tudsz jönni tekerni? Olyan 6 körül mennék.
McClane, most hozzád igazítunk majd mindent, aztán meg kitalálod pénteken este, hogy neked el kell futnod a Holdra, és akkor mi megint megszívjuk. Most sem kellett a Hörmannra futnod, hanem szabad akaratodból döntöttél így. Ha kergettek, akkor bocs. De nem hiszem, hogy van olyan elmebeteg, aki odáig kergetne.
Srácnak én is jobbulást kívánok.
Én rendszeresen bicajozok járdán, a Thökölyben meg amúgy is életveszély az úttesten. Szóval szerintem csak meg kellett lenni a napi bírságadagnak, és éppen lemaradásban voltak, amit veled pótoltak.