nalevanhalvamindenkivagymi?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. April 26. - 23:54
Posted 2006. April 26. - 11:06
mindent kitaláltok csak h ne kelljen biciklizni
de most akkor lesz vmi?
ha videjozni nem is de azér jo lenne menni egyet ennek ellenére. esõ meg nem lesz én tudom, max olyan mint multkor, hogy csöpög 10percig... kicsit pulcsisabb idõ lesz max sztem..
de most akkor lesz vmi?
ha videjozni nem is de azér jo lenne menni egyet ennek ellenére. esõ meg nem lesz én tudom, max olyan mint multkor, hogy csöpög 10percig... kicsit pulcsisabb idõ lesz max sztem..
Posted 2006. April 26. - 09:11
ha esõ lesz nem vagyok hajlandó sehova menni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 26. - 09:06
jövõ vasárnap lesz a Biciklon?? ne má, így elment az idõ?
most beszéltem a Biciklonosokkal, állítóalg a Mümszi nem szervezi....
aztán hogy a többiek szervezik-e, azt nem tudták megmondani
most beszéltem a Biciklonosokkal, állítóalg a Mümszi nem szervezi....
aztán hogy a többiek szervezik-e, azt nem tudták megmondani
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 26. - 08:28
Egyébként a mezõnyverseny útvonalát mentem bejárni. (Torony-Bozsok-Bucsu)
Jövõ vasárnap meg lesz tartva ez a biciklon verseny ?
Jövõ vasárnap meg lesz tartva ez a biciklon verseny ?
Posted 2006. April 25. - 18:04
Ok Hulp az jó lenne!!! Megköszönném.
Hétvégén akkor mi lesz a menetrend?
Bringázás lesz? Szóljatok idõben, hogy tudjak készülni.
Hulp, ha pénzes lesz a felvonó, akkor sztem én nem megyek, nem tom mennyire leszek eleresztve anyagilag. Reméljük összejön valami.
Jók legyetek!
Hétvégén akkor mi lesz a menetrend?
Bringázás lesz? Szóljatok idõben, hogy tudjak készülni.
Hulp, ha pénzes lesz a felvonó, akkor sztem én nem megyek, nem tom mennyire leszek eleresztve anyagilag. Reméljük összejön valami.
Jók legyetek!
Posted 2006. April 25. - 16:32
Hát most nekem is úgy néz ki, hogy a vasárnap nem jó, bár tök mindegy, mert úgyis esni fog az esõ csütörtöktõl jövõ hét keddig.
Maul, írtál a Berrienek?
Maul, írtál a Berrienek?
Posted 2006. April 25. - 15:15
Azért itt is akadnak jó bringák;) http://www.pinkbike.com/photo/821655/
Büntetés meg...igen. Nagy pech:(
Büntetés meg...igen. Nagy pech:(
Posted 2006. April 25. - 13:56
Köszi hogy utánanéztél
Csekket adtak
A rendõr (föld napja/CM alkalmából) alapból rosszindulatú volt.
(itt a milliomos biciklis majomparádé aki a járdán menõzik....)
Elõször szólt valamit, amit úgy értelmeztem hogy lassan menjek, utána utánamjöttek. Fel sem merült hogy szabálytalan vagyok.
Kiskoromból annyi maradt meg hogy lehet járdán kerékpározni, amit a kresz 12 éves korig meg is enged.
Eddig sehol senki nem szólt hogy nem lehet, sõt itt egerszegen mindenki ott közlekedik.
Legközelebb ha ilyen lesz tuti nem írom alá hanem káromkodok, vitatkozok, bíróság, kiverem a balhét... Ennél több bírságot úgysem szabhat ki
Gyorshajtókat szokták ennyivel büntetni.
Csekket adtak
A rendõr (föld napja/CM alkalmából) alapból rosszindulatú volt.
(itt a milliomos biciklis majomparádé aki a járdán menõzik....)
Elõször szólt valamit, amit úgy értelmeztem hogy lassan menjek, utána utánamjöttek. Fel sem merült hogy szabálytalan vagyok.
Kiskoromból annyi maradt meg hogy lehet járdán kerékpározni, amit a kresz 12 éves korig meg is enged.
Eddig sehol senki nem szólt hogy nem lehet, sõt itt egerszegen mindenki ott közlekedik.
Legközelebb ha ilyen lesz tuti nem írom alá hanem káromkodok, vitatkozok, bíróság, kiverem a balhét... Ennél több bírságot úgysem szabhat ki
Gyorshajtókat szokták ennyivel büntetni.
Posted 2006. April 25. - 11:23
akkor vasárnap lesz tekerés? vagy mi az a szombat ami emlegetve volt? nemértem.. mert a kusza magánügyek, a fallabda, és a Sala dolgai keverednek a szombat-és a vasárnap közt, és már azt se lehet kivenni, hogy mi van..
Én mennék Hulp akkor is!!!
Megnéztem mit ír a jogszabály a kerekezésrõl: összefoglalva röviden: nem lehet! vannak kivételek-amikor is él a 10km/h szabály.... de az akkor ha gyalogosövezet tábla kint van-van alatta kiegészítõ tábla-és a megjelölt idõszakon kívül lehet-a már említett feltételekkel.. egyébként járdán akkor lehet-ha jelölve van tábla-sárga csík..stb.. sok a lehetõség.. ha konkrétumra kíváncsi valaki akkor idézem a jogszabály szövegét! valahol olvsatam azt is azt most nem találtamn meg, hogy lehet akkor is ha a veszélyes az úttesten való közlekedés..
ami az esetbõl nekem kitünt hogy sok manira 10Ezerre bûntettek-ami meglehetõsen nagy összeg-a maximum azt hiszem, tehát a rendõr volt rosszindulatú, vagy nemtom.. nem voltam ott..
de ilyen estben 3 lehetõség van:-figyelmeztet, feljelent, bírságol! a bírság 500Ft-tól..ha jól tudom.. ebben nem vk bizti, de így tudom..
Zsola a 10ezer pénz 2napi közérdekû munka.. szerintem vállald azt, mert az nem vészes..
helyszíni bírság nyomtatvány mint ilyennek ez a neve, de csekket kap az ember-tehát létezik, csak nem készpénzben kell a helyszínen fizetni, ha ilyen van feljelentést kell tenni.. mert ott valami nem stimt
Én mennék Hulp akkor is!!!
Megnéztem mit ír a jogszabály a kerekezésrõl: összefoglalva röviden: nem lehet! vannak kivételek-amikor is él a 10km/h szabály.... de az akkor ha gyalogosövezet tábla kint van-van alatta kiegészítõ tábla-és a megjelölt idõszakon kívül lehet-a már említett feltételekkel.. egyébként járdán akkor lehet-ha jelölve van tábla-sárga csík..stb.. sok a lehetõség.. ha konkrétumra kíváncsi valaki akkor idézem a jogszabály szövegét! valahol olvsatam azt is azt most nem találtamn meg, hogy lehet akkor is ha a veszélyes az úttesten való közlekedés..
ami az esetbõl nekem kitünt hogy sok manira 10Ezerre bûntettek-ami meglehetõsen nagy összeg-a maximum azt hiszem, tehát a rendõr volt rosszindulatú, vagy nemtom.. nem voltam ott..
de ilyen estben 3 lehetõség van:-figyelmeztet, feljelent, bírságol! a bírság 500Ft-tól..ha jól tudom.. ebben nem vk bizti, de így tudom..
Zsola a 10ezer pénz 2napi közérdekû munka.. szerintem vállald azt, mert az nem vészes..
helyszíni bírság nyomtatvány mint ilyennek ez a neve, de csekket kap az ember-tehát létezik, csak nem készpénzben kell a helyszínen fizetni, ha ilyen van feljelentést kell tenni.. mert ott valami nem stimt
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. April 25. - 10:31
Posted 2006. April 25. - 07:46
na
nézek valami kora reggeli vonatot vagy lemegyek Beetle-vel még nemtom.
szombat este majd irok, hogy mikorra vagyok lent
csõ csõ
Hú de be fogok rúgni vasárnap...:beer:
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 25. - 06:22
köszi Hulp a kedves szavakat
vasárnap - hétfõn nem leszek itthon, ezért lenne jó nekem a szombati tekerés, de valszeg akkor is futni fogok, szal.....
vasárnap - hétfõn nem leszek itthon, ezért lenne jó nekem a szombati tekerés, de valszeg akkor is futni fogok, szal.....
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 24. - 23:12
na
csõ csõ
csõ csõ
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 24. - 21:43
Attila, hétvégén CD-n elviszem a képeket, az úgy megfelel? Sokkal egyszerûbb, mint a töltögetés.
Maul, tesóm ma elküldte a Berrienek a filmet, légyszi írjál neki e-mailt, hogy lehetõleg még a héten nézze meg, és nyilatkozzon, hogy kapunk-e bérletet, mert akkor szeretnénk lefoglalni a szállást.
Lenne egyébként olyan emberke, aki akkor is jönne, ha nem kapnánk bérletet? Mert én akkor is szeretnék menni.
Maul, tesóm ma elküldte a Berrienek a filmet, légyszi írjál neki e-mailt, hogy lehetõleg még a héten nézze meg, és nyilatkozzon, hogy kapunk-e bérletet, mert akkor szeretnénk lefoglalni a szállást.
Lenne egyébként olyan emberke, aki akkor is jönne, ha nem kapnánk bérletet? Mert én akkor is szeretnék menni.
Posted 2006. April 24. - 19:14
Hi a tekeréssel kapcsolatban: én szombat-kevésbé, de vasárnap, hétfõi napokon ráérek!!!
Ha lehet-(Sala is Vasárnap jönne) akkor megyünk vasárnap??nehari a hüle kérdésért..
Ha lehet-(Sala is Vasárnap jönne) akkor megyünk vasárnap??nehari a hüle kérdésért..
Posted 2006. April 24. - 19:11
Zsola-én határõr volnék, tehát azért talán jobban ismöröm a Tv. betüjét.. na de háát: szakvéleményt holnap mondok, de elõzetesbe annyit:
-helyszínibírság van!!!!!!!!:)Maul! -de a nevével ellentétben egy csekket kapsz!
-a 10 ruppó elég sok-ilyet ritkán adnak(nem voltál ,,nem baráti" velük szenben?)
-hogy járdán szabad kerékpározni..
-max 10km/h val-azon a helyen ahol az úton való haladás nem megengedett, ill. ha veszélyes útszakasznak minõsül..! de holnap ha lesz idõm utánnanézek!renben? Kérem a többieket-hogy fél-igazságokkal nem megyünk sokra..
-helyszínibírság van!!!!!!!!:)Maul! -de a nevével ellentétben egy csekket kapsz!
-a 10 ruppó elég sok-ilyet ritkán adnak(nem voltál ,,nem baráti" velük szenben?)
-hogy járdán szabad kerékpározni..
-max 10km/h val-azon a helyen ahol az úton való haladás nem megengedett, ill. ha veszélyes útszakasznak minõsül..! de holnap ha lesz idõm utánnanézek!renben? Kérem a többieket-hogy fél-igazságokkal nem megyünk sokra..
Posted 2006. April 24. - 18:12
Hi
Valaki írja le pontosan, hogy hol találom meg a fotókat!!!
Légyszi, légyszi, légyszi!!!!
Köszike
Este megyek melóba. Szopás mi?
Valahogy túlélem
Ha nem sikerül elsõre, az ejtõernyõs ugrás nem neked való.
Valaki írja le pontosan, hogy hol találom meg a fotókat!!!
Légyszi, légyszi, légyszi!!!!
Köszike
Este megyek melóba. Szopás mi?
Valahogy túlélem
Ha nem sikerül elsõre, az ejtõernyõs ugrás nem neked való.
Posted 2006. April 24. - 17:19
ÜDV!
Ma mûtik a Bucit, eléggé beszopta, szar törése van,de modjuk más baja nincs.
Mindesetre köszönjük a segÍtséget Maulnak és a többieknek.
Suletom
Ma mûtik a Bucit, eléggé beszopta, szar törése van,de modjuk más baja nincs.
Mindesetre köszönjük a segÍtséget Maulnak és a többieknek.
Suletom
Posted 2006. April 24. - 16:38
Maul ma tudsz jönni tekerni? Olyan 6 körül mennék.
McClane, most hozzád igazítunk majd mindent, aztán meg kitalálod pénteken este, hogy neked el kell futnod a Holdra, és akkor mi megint megszívjuk. Most sem kellett a Hörmannra futnod, hanem szabad akaratodból döntöttél így. Ha kergettek, akkor bocs. De nem hiszem, hogy van olyan elmebeteg, aki odáig kergetne.
Srácnak én is jobbulást kívánok.
Én rendszeresen bicajozok járdán, a Thökölyben meg amúgy is életveszély az úttesten. Szóval szerintem csak meg kellett lenni a napi bírságadagnak, és éppen lemaradásban voltak, amit veled pótoltak.
McClane, most hozzád igazítunk majd mindent, aztán meg kitalálod pénteken este, hogy neked el kell futnod a Holdra, és akkor mi megint megszívjuk. Most sem kellett a Hörmannra futnod, hanem szabad akaratodból döntöttél így. Ha kergettek, akkor bocs. De nem hiszem, hogy van olyan elmebeteg, aki odáig kergetne.
Srácnak én is jobbulást kívánok.
Én rendszeresen bicajozok járdán, a Thökölyben meg amúgy is életveszély az úttesten. Szóval szerintem csak meg kellett lenni a napi bírságadagnak, és éppen lemaradásban voltak, amit veled pótoltak.