Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. May 03. - 09:11
Posted 2006. May 03. - 07:17
Hi.. Cornél a miújsot-rád értettem, nem a protektorra:) !!!! vaztzee...
Ja! Köszi ma megyek varratszedésre, elég hosszú a vágás 6-7 cm és mély is úgyhogy még nagyon zavar... de 1-2 hét és észre sem fogom venni.
Aztán lassan el kéne kezdenem csinálni valamit, hihetetlen, hogy elpunnyadtam.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. May 02. - 21:33
Posted 2006. May 02. - 21:07
Hi.. Cornél a miújsot-rád értettem, nem a protektorra:) !!!! vaztzee...
Na úgy kérdezem nincs valakinek lángszórója-hogy felmelegítsema vázat?nem akarom tûzbedobni mindjárt.. és az AXE nem elég hõt ad.. micsoda sz_r..
jó éjszakát gyerekek...
Na úgy kérdezem nincs valakinek lángszórója-hogy felmelegítsema vázat?nem akarom tûzbedobni mindjárt.. és az AXE nem elég hõt ad.. micsoda sz_r..
jó éjszakát gyerekek...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. May 02. - 20:42
Posted 2006. May 02. - 17:16
pl. szombaton építés, elkezdjük délelõtt, egy nap alatt befejezzük?
például
Mondjuk nem lenne rossz, ha már vasárnap tudnánk videózni a NS-on.
Posted 2006. May 02. - 12:06
valami konrkétum akkor a hétvégét illetõen?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. May 02. - 07:00
Hi, Cornél-mi újs? hogy vagyi? a csavarjaidból csinálltass nyakláncot..
Alig várom a 7végét, remélem jó idõ is lesz-ahogy ígérik, én már péntek du-n is mehetek tekerni..ballagás után..
más: valakinek nincsen váz melegítéséhez alkalmas alkalmatossága véletlen?
...Attila szerintem kapni fogunk...
Szia! Még mindig nem jöttek meg...
...de megkaptam a 10. positive Bewertung-omat így lett egy csillagom
Magyarul meg fog jönni!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. May 01. - 17:20
De itt van a szekrényben a lángszóró. Vazze, hadseregben biztos van ilyen gyilkoló eszköz.
Attila a Berrie levelébõl az derül ki, hogy nagyon tetszett neki az, amit leadtunk, és kíváncsian várja majd a kész filmet. Szóval biztató, de még sajna nem biztos. Maul talán tud majd valami konkrétumot kiszedni belõle.
Attila a Berrie levelébõl az derül ki, hogy nagyon tetszett neki az, amit leadtunk, és kíváncsian várja majd a kész filmet. Szóval biztató, de még sajna nem biztos. Maul talán tud majd valami konkrétumot kiszedni belõle.
Posted 2006. May 01. - 14:52
Hi, Cornél-mi újs? hogy vagyi? a csavarjaidból csinálltass nyakláncot..
Alig várom a 7végét, remélem jó idõ is lesz-ahogy ígérik, én már péntek du-n is mehetek tekerni..ballagás után..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. May 01. - 11:46
Hy!
Hát ha lesz felvonóbérlet, akkor nekem jó. Írok mindjárt a berrynek, hogy mi van....
hulp!
Berrys interjút nem tudnád ma odaadni, mert kellene...
Hát ha lesz felvonóbérlet, akkor nekem jó. Írok mindjárt a berrynek, hogy mi van....
hulp!
Berrys interjút nem tudnád ma odaadni, mert kellene...
Posted 2006. May 01. - 11:29
Hi Hulp!
A Berry emiljébõl mi derül ki?(angoltudás hiánya)
Felvonó gratis?
Ha igen akkor megyek én is, csak még a Zsuzsival egyeztetek.
irgyá valami bíztatót!!
A Berry emiljébõl mi derül ki?(angoltudás hiánya)
Felvonó gratis?
Ha igen akkor megyek én is, csak még a Zsuzsival egyeztetek.
irgyá valami bíztatót!!
Posted 2006. May 01. - 11:01
Köszi Trueman, majd valamit nézek akkor.
Srácok, akkor augusztus 19-27-ig foglalnám le a szállást Leogangban. Legyen szíves mindenki írja meg, hogy az OK-e?
Srácok, akkor augusztus 19-27-ig foglalnám le a szállást Leogangban. Legyen szíves mindenki írja meg, hogy az OK-e?
Posted 2006. May 01. - 10:56
Szarvasbõr csak maszatol. Van valami másfajta, amit szemüvegekhez alapból adnak. 6-700Ft utólag. Optikában persze.
Posted 2006. May 01. - 09:52
Hát ha összekapjuk magunkat, akkor meg tudjuk csinálni egy nap alatt az utómunkálatokat...
De akkor amint jó idõ lesz, kimegyünk parkosba, aztán felvesszük a dolgokat, hétvégén megépítjük a pályát, utána hétvégén felvesszük darkwoodot, utána meg még kõszeg, vagy valami, és akkor összerakjuk...
De akkor amint jó idõ lesz, kimegyünk parkosba, aztán felvesszük a dolgokat, hétvégén megépítjük a pályát, utána hétvégén felvesszük darkwoodot, utána meg még kõszeg, vagy valami, és akkor összerakjuk...
Posted 2006. May 01. - 01:22
Hát Maul, nem tudom elég lesz-e egy nap a teljes film összeállításához. Fõleg a szombati pizzázásból kiindulva az idõ 90%-ban nem a filmmel fogunk foglalkozni. De akkor a május 28-i hétvége lenne az alkalmas erre, és akkor utána hétfõn fel is kéne adni ha lehet még reggel. Addig akkor van még 3 hétvégénk. Felraktam a gépre a kõszegi videókat is, majd azt is elõkészítem.
Egyébként nekem is inkább ez az emerenkénti klipp tetszik igazán. Így is majdnem mindenkinek ugyanaz lesz, de legalább nem közvetlenül egymás után jönnek ugyanazok a szakaszok. Mivel pl. rólam már eléggé sok anyag van, ezért én szívesen vállalom a kamerázást. Még annyit, hogy egyik hétköznap be kéne fejezni a vízmosásban felvetteket, mert az nagyon jól néz ki. Teljesen meglepõdtem rajta. Vagy esetleg délelõtt kimegyünk darkwoodba, ha már készen lesz, aztán felvesszük ott, amit tudunk és akkor utána este, vagy délután meg még amit lehet azt Szombathelyen. Persze ehhez az kell, hogy ne essen az esõ. Aztán szerintem nem kéne minden puskaport ellõni, mert ugye jövõre is kéne valamit csinálni. Ezt elsõsorban a McClane féle bozsokos dologra értettem, ha esetleg oda nem lenne idõnk elmenni, az sem lenne gáz. Inkább fejezzük be a dolgot a DH-pályán, a gyökeresen.
Egyébként nekem is inkább ez az emerenkénti klipp tetszik igazán. Így is majdnem mindenkinek ugyanaz lesz, de legalább nem közvetlenül egymás után jönnek ugyanazok a szakaszok. Mivel pl. rólam már eléggé sok anyag van, ezért én szívesen vállalom a kamerázást. Még annyit, hogy egyik hétköznap be kéne fejezni a vízmosásban felvetteket, mert az nagyon jól néz ki. Teljesen meglepõdtem rajta. Vagy esetleg délelõtt kimegyünk darkwoodba, ha már készen lesz, aztán felvesszük ott, amit tudunk és akkor utána este, vagy délután meg még amit lehet azt Szombathelyen. Persze ehhez az kell, hogy ne essen az esõ. Aztán szerintem nem kéne minden puskaport ellõni, mert ugye jövõre is kéne valamit csinálni. Ezt elsõsorban a McClane féle bozsokos dologra értettem, ha esetleg oda nem lenne idõnk elmenni, az sem lenne gáz. Inkább fejezzük be a dolgot a DH-pályán, a gyökeresen.
Posted 2006. April 30. - 23:57
esetleg fel is jöhetnétek pestre valamikor!
olyan helyeket mutatok
olyan helyeket mutatok
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 30. - 23:53
Hát én személy szerint emberekre szeparálnám a dolgot, mivel ha helyszínekre botnjuk, akkor folyamatosan ugyanazokat a helyszíneket látjuk, csak más emberker van a képen... Ha meg emberekre van bontva, akkor azért van változatosság.... De szerntem ezt a vágás témát majd egybe csináljuk meg, mert így nem sok értelmét látom. Ha majd fel lesz véve az egész, akkor leülünk, és egy nap alatt megcsináljuk....
Hát az optikához lehet venni ilyen speckó anyagot, amivel tisztítani szokták, nem tudom, hogy mi a neve. De ha veszel ilyen szarvasbõrt, mint amivel a szemüvegeket szokták az is ugyanolyan tökéletes, és nem okoz sérülést...
Hát az optikához lehet venni ilyen speckó anyagot, amivel tisztítani szokták, nem tudom, hogy mi a neve. De ha veszel ilyen szarvasbõrt, mint amivel a szemüvegeket szokták az is ugyanolyan tökéletes, és nem okoz sérülést...
Posted 2006. April 30. - 20:30
Maul, tudsz valami jó módszert a kamera optikájának tisztítására? A zsebkendõvel való letörölgetés nem az igazi. Vettem ilyen hama tisztítókészletet, de az gyakorlatilag szart sem ér. A profi kamerák optikáját mivel törlik le?
OK, megpróbálok néhányat feltenni, de mondom, hogy nagyon sötétek lettek, van amelyiken szinte semmi nem látszik.
A videóval kapcsolatban van valami elképzelés, hogy milyen rendszer szerint csináljuk meg? Úgy értem, hogy emberkék alapján vagy inkább helyszínenként? Csak mert van fölös idõm, és akkor közben, ha van idõm nekiállnék. Én úgy gondoltam, hogy Leoganggal kezdünk, ott a Kranked, meg a NWD-hez hasonlóan a 6 ember kap egy-egy rövidebb klippet (max 5 perc, illetve egy zeneszám), aztán utána meg lesz egy klip Szombathelyrõl, Zegride-ról, Kõszegrõl, meg ha majd veszünk fel valamit, akkor Darkwood. A másik elképzelés, hogy mindenkirõl lesz egy klip minden helyszínt belevéve úgyanúgy mint az NWD 6-ban. Maul, mivel te vagy gépközelben, mit javasolsz?
OK, megpróbálok néhányat feltenni, de mondom, hogy nagyon sötétek lettek, van amelyiken szinte semmi nem látszik.
A videóval kapcsolatban van valami elképzelés, hogy milyen rendszer szerint csináljuk meg? Úgy értem, hogy emberkék alapján vagy inkább helyszínenként? Csak mert van fölös idõm, és akkor közben, ha van idõm nekiállnék. Én úgy gondoltam, hogy Leoganggal kezdünk, ott a Kranked, meg a NWD-hez hasonlóan a 6 ember kap egy-egy rövidebb klippet (max 5 perc, illetve egy zeneszám), aztán utána meg lesz egy klip Szombathelyrõl, Zegride-ról, Kõszegrõl, meg ha majd veszünk fel valamit, akkor Darkwood. A másik elképzelés, hogy mindenkirõl lesz egy klip minden helyszínt belevéve úgyanúgy mint az NWD 6-ban. Maul, mivel te vagy gépközelben, mit javasolsz?
Posted 2006. April 30. - 11:08
Hulp!
Légyszi amiket tesód csinált képeket multkor rólam sébe azokat rakd fel ftp-re!
Kössz...
Már mondtad, hogy nem a legjobbak, de azért megnézném õket.
Légyszi amiket tesód csinált képeket multkor rólam sébe azokat rakd fel ftp-re!
Kössz...
Már mondtad, hogy nem a legjobbak, de azért megnézném õket.