vezetékes kamera sisakra cucc rlz, jöhet
Maul azt mondta, hogy szombaton bringázás, vasárnap vágás, szal szombaton kellene még felvenni akkor dolgokat
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. May 16. - 09:44
Posted 2006. May 15. - 19:04
Persze Trueman, drága pénzért majd kiadjuk és lehet venni a bótban.
Srácok, van egy felettébb jó hírem a pilai nyaralással kapcsolatban: most néztem a honlapot, és úgy néz ki, hogy van 6 napos bérlet a felvonóra, ami mindössze 60 EUR. Én a kalkulációnál 90 EUR-ral számoltam fejenként. Szóval itt nagyjából tudunk spórolni 8e Ft-t. Persze ezt lehet, hogy elviszi az euró jelenlegi gyatra árfolyama. Jelenleg úgy állunk, hogy fejenként 72e Ft 270 Ft/EUR árfolyamon számolva. Ja, és 400 Ft-os benzinárral. Talán nem lesz annyi. Most néztem meg, jelenleg 1,35 EUR/l a benzin Olaszországban.
Jelenleg a legnagyobb probléma az, hogy nincsen 6. ember, ami úgy nagyjából 11e Ft-tal dobná meg az utazást fejenként. Sajna öten semmiképpen nem férnénk be 2 autóba, legalább is ilyen hosszú távon semmiképpen nem. Úgyhogy jó lenne toborozni még egy embert, akit elviselünk egy hétig, és õ is elvisel minket. Ötleteket kérek.
Megkértem a Vidámot, hogy rendeljen kis kamerát vezetékeset. Ez 10e Ft összesen, Biczó, McClane jelezte, hogy beszáll. Maul, esetleg ha te is beszállnál, akkor csak 2500Ft lenne fejenként, ami nem egy nagy összeg.
Srácok, van egy felettébb jó hírem a pilai nyaralással kapcsolatban: most néztem a honlapot, és úgy néz ki, hogy van 6 napos bérlet a felvonóra, ami mindössze 60 EUR. Én a kalkulációnál 90 EUR-ral számoltam fejenként. Szóval itt nagyjából tudunk spórolni 8e Ft-t. Persze ezt lehet, hogy elviszi az euró jelenlegi gyatra árfolyama. Jelenleg úgy állunk, hogy fejenként 72e Ft 270 Ft/EUR árfolyamon számolva. Ja, és 400 Ft-os benzinárral. Talán nem lesz annyi. Most néztem meg, jelenleg 1,35 EUR/l a benzin Olaszországban.
Jelenleg a legnagyobb probléma az, hogy nincsen 6. ember, ami úgy nagyjából 11e Ft-tal dobná meg az utazást fejenként. Sajna öten semmiképpen nem férnénk be 2 autóba, legalább is ilyen hosszú távon semmiképpen nem. Úgyhogy jó lenne toborozni még egy embert, akit elviselünk egy hétig, és õ is elvisel minket. Ötleteket kérek.
Megkértem a Vidámot, hogy rendeljen kis kamerát vezetékeset. Ez 10e Ft összesen, Biczó, McClane jelezte, hogy beszáll. Maul, esetleg ha te is beszállnál, akkor csak 2500Ft lenne fejenként, ami nem egy nagy összeg.
Posted 2006. May 15. - 18:50
Biczó! Privi ment.
A filmet csak Berrynek külditek, vagy esetleg készül több másolat is? Majd engem is érdekelne ha lehet:)
A filmet csak Berrynek külditek, vagy esetleg készül több másolat is? Majd engem is érdekelne ha lehet:)
Posted 2006. May 15. - 18:25
Én már most is azt csinálnám, csak a Maul rajt ül a vinyómon. Elvileg még a jövõ hét végéig van idõnk, szóval ha nagyon akarunk, akkor most még videózhatunk. Ha esetleg van valami ötlet még, amit szeretnétek, hogy benne legyen a filmben.
Posted 2006. May 15. - 17:04
Posted 2006. May 15. - 16:35
Na nekem a hétvégén csak vasárnap jó, a szombat az semmiképpen. Maul, esetleg van valami esély arra, hogy visszakapjam a winchesteremet?
Posted 2006. May 15. - 15:51
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. May 15. - 08:48
Posted 2006. May 14. - 16:44
olyannyira nem aludtam hogy reggel gyors megcsináltam a solidworks házit aztán meg bicozás )
konklúzió:
-32-11 még mindig nem mászós áttét :\
-erdei ösvényeken gyorsabban közelednek a fák elsõfék hiánya miatt. elkelt volna ma egykét helyen.
-kéne egy bico hegyre )
szeretem a tavaszt. szép ilyenkor az erdõ. végre minden zöld. madarak. 20fok. rövidgatya. yeah!
nah bekk tu gréj víkdéjz ) 5kor indul a vonatom pestre
szépazélet
dekomolyan.
konklúzió:
-32-11 még mindig nem mászós áttét :\
-erdei ösvényeken gyorsabban közelednek a fák elsõfék hiánya miatt. elkelt volna ma egykét helyen.
-kéne egy bico hegyre )
szeretem a tavaszt. szép ilyenkor az erdõ. végre minden zöld. madarak. 20fok. rövidgatya. yeah!
nah bekk tu gréj víkdéjz ) 5kor indul a vonatom pestre
szépazélet
dekomolyan.
Posted 2006. May 14. - 12:13
halihó. mindki alszik?
na mind1 én elindultam bicajozni
.Nektek is jó ugrálást
na mind1 én elindultam bicajozni
.Nektek is jó ugrálást
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. May 13. - 23:43
a szar idõre valo tekintettekl országutival jöttem haza. HA ugy jól néz ki az idõ lehet lenézek hozzátok. Sz.helyen merre felé szoktatok talizni? Vagy kinél?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. May 13. - 18:52
Bedobom ide is!
Na kérem! Kerestem néhány "beteg" betût!
Csemegézzetek!
http://cornel.fw.hu/KRANKEDZONE.zip
Mindenféle elképzelés és ötlet érdekel, ne kíméljetek!
Na kérem! Kerestem néhány "beteg" betût!
Csemegézzetek!
http://cornel.fw.hu/KRANKEDZONE.zip
Mindenféle elképzelés és ötlet érdekel, ne kíméljetek!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. May 13. - 07:21
Posted 2006. May 12. - 21:45
Posted 2006. May 12. - 21:24
Hát akkor Matt ez nem valószínû, hogy össze fog jönni. Esetleg jövõ héten szombaton, ha az neked is jó, mert akkor lemegyek kocsival, aztán videózunk.
Posted 2006. May 12. - 21:17
kedves friczek, szerintem a tech rovatban kérdezõsködj inkább. ott több eredménnyel jársz ) ez itt a szhelyi bicosok topic
igen hazajövök, hétvégén ) vagyis már itthon is vagyok. ) az elõbb voltam Zsófival tekeregni egyett kincspihenõig, aztán le. tök jó feelinges az erdõ most )
nekem vasárnap lenne jo tekerés szempontjábol. de 5kor meg ugye már megyek vissza :\ meghát tanulnom se ártana. vizsgaidõszak coming... :scratchhe
igen hazajövök, hétvégén ) vagyis már itthon is vagyok. ) az elõbb voltam Zsófival tekeregni egyett kincspihenõig, aztán le. tök jó feelinges az erdõ most )
nekem vasárnap lenne jo tekerés szempontjábol. de 5kor meg ugye már megyek vissza :\ meghát tanulnom se ártana. vizsgaidõszak coming... :scratchhe
Posted 2006. May 12. - 20:38
Sziasztok.
Most regisztráltam, mert láttam hogy beszéltetek FSA stucnikról és egyéb alkatrészekrõl.Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet jó FSA cuccokat venni? Ha lehet budapesti helyeket mondjatok.
Elõre is köszönöm.
Most regisztráltam, mert láttam hogy beszéltetek FSA stucnikról és egyéb alkatrészekrõl.Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet jó FSA cuccokat venni? Ha lehet budapesti helyeket mondjatok.
Elõre is köszönöm.
Posted 2006. May 12. - 16:29
Ja, nekem a vasárnap délután azt jelenti, hogy Forma-1 után, tehát olyan fél5 körül, de én akkor kocsival megyek, és kiviszem a kamerát. Úgy lenne jó, hogy akkor már kinn találkozunk, és lehet is kamerázni.
Posted 2006. May 12. - 10:52
Posted 2006. May 12. - 06:46
Hát McClane, nem én nem szoktam ráérni. Ott van még a jövõ hét vége, aztán kész, ráadásul ki tudja, hogy milyen idõ lesz. Akkor most szombaton megyünk kamerázni Kõszegre vagy nem? Mert ha nem jön senki, akkor elmegyünk a Biczóval tekerni. Még az NS-en is lehetne felvenni egy csomó mindent, mert a múltkor sajnos már nagyon kevés volt a fény, szóval akkor oda ki lehetne menni vasárnap délután, ha akkor tényleg ráérsz.