Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
vezetékes kamera sisakra cucc rlz, jöhet

Maul azt mondta, hogy szombaton bringázás, vasárnap vágás, szal szombaton kellene még felvenni akkor dolgokat
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Persze Trueman, drága pénzért majd kiadjuk és lehet venni a bótban. :D
Srácok, van egy felettébb jó hírem a pilai nyaralással kapcsolatban: most néztem a honlapot, és úgy néz ki, hogy van 6 napos bérlet a felvonóra, ami mindössze 60 EUR. Én a kalkulációnál 90 EUR-ral számoltam fejenként. Szóval itt nagyjából tudunk spórolni 8e Ft-t. Persze ezt lehet, hogy elviszi az euró jelenlegi gyatra árfolyama. Jelenleg úgy állunk, hogy fejenként 72e Ft 270 Ft/EUR árfolyamon számolva. Ja, és 400 Ft-os benzinárral. Talán nem lesz annyi. :D Most néztem meg, jelenleg 1,35 EUR/l a benzin Olaszországban.
Jelenleg a legnagyobb probléma az, hogy nincsen 6. ember, ami úgy nagyjából 11e Ft-tal dobná meg az utazást fejenként. Sajna öten semmiképpen nem férnénk be 2 autóba, legalább is ilyen hosszú távon semmiképpen nem. Úgyhogy jó lenne toborozni még egy embert, akit elviselünk egy hétig, és õ is elvisel minket. Ötleteket kérek.
Megkértem a Vidámot, hogy rendeljen kis kamerát vezetékeset. Ez 10e Ft összesen, Biczó, McClane jelezte, hogy beszáll. Maul, esetleg ha te is beszállnál, akkor csak 2500Ft lenne fejenként, ami nem egy nagy összeg.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Biczó! Privi ment.

A filmet csak Berrynek külditek, vagy esetleg készül több másolat is? Majd engem is érdekelne ha lehet:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én már most is azt csinálnám, csak a Maul rajt ül a vinyómon. Elvileg még a jövõ hét végéig van idõnk, szóval ha nagyon akarunk, akkor most még videózhatunk. Ha esetleg van valami ötlet még, amit szeretnétek, hogy benne legyen a filmben.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
vasárnap akkor vágunk?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na nekem a hétvégén csak vasárnap jó, a szombat az semmiképpen. Maul, esetleg van valami esély arra, hogy visszakapjam a winchesteremet?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
olvastátok itt az otp-s cuccot?

http://forum.bikemag...?t=807&page=150
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Kranked!

Akkor mikor érsz rá tekerni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
olyannyira nem aludtam hogy reggel gyors megcsináltam a solidworks házit aztán meg bicozás )
konklúzió:
-32-11 még mindig nem mászós áttét :\
-erdei ösvényeken gyorsabban közelednek a fák elsõfék hiánya miatt. elkelt volna ma egykét helyen.
-kéne egy bico hegyre )

szeretem a tavaszt. szép ilyenkor az erdõ. végre minden zöld. madarak. 20fok. rövidgatya. yeah!

nah bekk tu gréj víkdéjz ) 5kor indul a vonatom pestre :(

szépazélet :)
dekomolyan.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
halihó. mindki alszik?
na mind1 én elindultam bicajozni
.Nektek is jó ugrálást

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
a szar idõre valo tekintettekl országutival jöttem haza. HA ugy jól néz ki az idõ lehet lenézek hozzátok. Sz.helyen merre felé szoktatok talizni? Vagy kinél?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Bedobom ide is!

Na kérem! Kerestem néhány "beteg" betût!
Csemegézzetek!
http://cornel.fw.hu/KRANKEDZONE.zip
Mindenféle elképzelés és ötlet érdekel, ne kíméljetek!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
http://plk.hu/csomagok.html

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszönöm a segítséget.Jó éjszakát.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát akkor Matt ez nem valószínû, hogy össze fog jönni. Esetleg jövõ héten szombaton, ha az neked is jó, mert akkor lemegyek kocsival, aztán videózunk.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kedves friczek, szerintem a tech rovatban kérdezõsködj inkább. ott több eredménnyel jársz ) ez itt a szhelyi bicosok topic ;)

igen hazajövök, hétvégén ) vagyis már itthon is vagyok. ) az elõbb voltam Zsófival tekeregni egyett kincspihenõig, aztán le. tök jó feelinges az erdõ most )
nekem vasárnap lenne jo tekerés szempontjábol. de 5kor meg ugye már megyek vissza :\ meghát tanulnom se ártana. vizsgaidõszak coming... :scratchhe

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok.

Most regisztráltam, mert láttam hogy beszéltetek FSA stucnikról és egyéb alkatrészekrõl.Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet jó FSA cuccokat venni? Ha lehet budapesti helyeket mondjatok.

Elõre is köszönöm.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, nekem a vasárnap délután azt jelenti, hogy Forma-1 után, tehát olyan fél5 körül, de én akkor kocsival megyek, és kiviszem a kamerát. Úgy lenne jó, hogy akkor már kinn találkozunk, és lehet is kamerázni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
vasárnap délután rá fogok érni, kamerázhatnánk akkor is....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát McClane, nem én nem szoktam ráérni. Ott van még a jövõ hét vége, aztán kész, ráadásul ki tudja, hogy milyen idõ lesz. Akkor most szombaton megyünk kamerázni Kõszegre vagy nem? Mert ha nem jön senki, akkor elmegyünk a Biczóval tekerni. Még az NS-en is lehetne felvenni egy csomó mindent, mert a múltkor sajnos már nagyon kevés volt a fény, szóval akkor oda ki lehetne menni vasárnap délután, ha akkor tényleg ráérsz.