Üdvözlet utazók!
Éppen véleményt akartam nyilvánítani, hogy külsõ szemlélõként, és tapasztalt utazóként nekem mi a meglátásom, de nagy örömmel vettem, hogy ezt a problémát logikai alapokra helyezve, kultúrált, európai módon meg tudták oldani!
Örülök, hogy elolvashattam!
Nagyon jó ilyet is látni!
Üdvözlettel: Egy másik utazó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. June 27. - 18:52
Posted 2006. June 27. - 18:43
hi, szerintem azért Mcclannek igaza volt most.. vóki-tóki lesz! 2db tuti.. ha halakik még vennének, akkor lenne 4...
érzésem szerint Vidámnak kellett engedni.. az volt nekem az volt fura hogy nem akar más mellé beülni..
A végeredmény számít..
Akkor vóki-tokizunk..
érzésem szerint Vidámnak kellett engedni.. az volt nekem az volt fura hogy nem akar más mellé beülni..
A végeredmény számít..
Akkor vóki-tokizunk..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. June 27. - 17:45
Írtam a szállásra, és szombaton reggel 8-ra tudnak legkorábban bejönni, ami szerintem jó nekünk is. Így legalább kényelmesen oda tudunk érni. Itthonról nagyjából pénteken este 8 körül kellene elindulni, amihez nagyjából 7-kor el kell kezdeni pakolni. Szóval mindenki nagyjából ezzel számoljon.
Posted 2006. June 27. - 13:22
ezt egy baszolút ötletnek szántam, mint legrosszabb megoldás....
ennél csak jobb megoldás születhet, szal legalább a kiindulópont megvolt
nah ez jó hír, akkor tudunk éjszaka menni!
ennél csak jobb megoldás születhet, szal legalább a kiindulópont megvolt
nah ez jó hír, akkor tudunk éjszaka menni!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 12:28
Gondolkodj már egy kicsit! És akkor megyünk majd 4 autóval. Na az fogja csak megérni igazán. És 3 ember mellé hogyan pakolsz be cuccokat a Poloba? Az azért nem egy teherautó.
E-mail-ezek a Vidámmal is, egy kicsit legyél már türelemmel. Most azt írta, hogy akkor rendben van az éjszaka, szóval akkor így most ok. Már csak az olaszoknak kell írni, hogy mi az a legkorábbi idõpont, amikor becuccolhatunk.
E-mail-ezek a Vidámmal is, egy kicsit legyél már türelemmel. Most azt írta, hogy akkor rendben van az éjszaka, szóval akkor így most ok. Már csak az olaszoknak kell írni, hogy mi az a legkorábbi idõpont, amikor becuccolhatunk.
Posted 2006. June 27. - 11:40
megoldható ez....
Biczóékat elviszem, mivel õk éjszaka akarnak jönni, Vidám pedig majd utánunk jön
Biczóékat elviszem, mivel õk éjszaka akarnak jönni, Vidám pedig majd utánunk jön
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 11:34
ezt az egy nehézséget tudtad felsorolni az éjszakai utazással kapcsolatban: nem látjuk egymást.....
bocs, de jobban együtt tudunk maradni, mivel KISEBB a forgalom
pont hogy nappal alig lehet tartani azt, hogy egymást követjük a forgalom miatt
szal
éjszaka hátránya:
- nem látjuk egymást (ez nem teljesen igaz, hiszen JÓVAL kisebb a forgalom, jobban tudunk egymás után menni)
éjszaka elõnye:
- kényelmesebben tudunk menni (gyorsabb és kevésbé veszi igénybe az embert)
- elõbb odaérünk
- kevesebb az autó fogyasztása
nappal hátránya:
- nagyobb a forgalom, így nehezebben tudjuk követni egymást
- fáradtabb az ember, a nap valósággal "leszív" hidd el, ez így van
- többet fogyaszt a kocsi (dugó, forró aszfalt, ...)
nappal elõnye:
- ?
de kérdezzük meg a többieket is, meg másokat is...
bárkit kérdezz meg, akinek adsz a véleményére...szülõk, tesód.....
bárkit, aki már vezetett hosszú, külföldi utat....
mindenki az éjszakai utazás mellett lesz
bocs, de jobban együtt tudunk maradni, mivel KISEBB a forgalom
pont hogy nappal alig lehet tartani azt, hogy egymást követjük a forgalom miatt
szal
éjszaka hátránya:
- nem látjuk egymást (ez nem teljesen igaz, hiszen JÓVAL kisebb a forgalom, jobban tudunk egymás után menni)
éjszaka elõnye:
- kényelmesebben tudunk menni (gyorsabb és kevésbé veszi igénybe az embert)
- elõbb odaérünk
- kevesebb az autó fogyasztása
nappal hátránya:
- nagyobb a forgalom, így nehezebben tudjuk követni egymást
- fáradtabb az ember, a nap valósággal "leszív" hidd el, ez így van
- többet fogyaszt a kocsi (dugó, forró aszfalt, ...)
nappal elõnye:
- ?
de kérdezzük meg a többieket is, meg másokat is...
bárkit kérdezz meg, akinek adsz a véleményére...szülõk, tesód.....
bárkit, aki már vezetett hosszú, külföldi utat....
mindenki az éjszakai utazás mellett lesz
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 11:14
nem csak én akarom, ha visszaolvasol Biczó (és asszonya) véleménye is szembetûnik
de kérdezzük meg a többieket is
Te is az éjszakai utazás mellett vagy, írtad az elõbb
de kérdezzük meg a többieket is
Te is az éjszakai utazás mellett vagy, írtad az elõbb
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 10:41
McClane, kicsit fogd vissza magad. Õ sem azért akar nappal menni, mert jó meleg van, hanem mert nem akar éjszaka menni, aminek, valljuk be megvannak a hátrányai is. Pl. sokkal nehezebb együtt menni, mert nagyon könnyû elveszteni a másikat. Csak a fényszórókat látod, abból meg nem mondod meg, hogy milyen autó jön mögötted.
Most akkor ezzel mit csináljak? Vidám kijelentette, hogy nem akar éjszaka menni, te meg hogy nappal nem. Nekem lényegében mindegy. Mindkét lehetõségnek vannak elõnyei és hátrányai is.
McClane, ez nem úgy van, hogy leszavaztuk, aztán kész. Miattad is volt szívás elég, de azt is meg lehetett oldani úgy, hogy mindenki számára megfelelõ megoldás szülessen.
Most akkor ezzel mit csináljak? Vidám kijelentette, hogy nem akar éjszaka menni, te meg hogy nappal nem. Nekem lényegében mindegy. Mindkét lehetõségnek vannak elõnyei és hátrányai is.
McClane, ez nem úgy van, hogy leszavaztuk, aztán kész. Miattad is volt szívás elég, de azt is meg lehetett oldani úgy, hogy mindenki számára megfelelõ megoldás szülessen.
Posted 2006. June 27. - 09:52
Csak ezt az egyet kérdezd meg a vidámtól? mellé is ül áhm valaki, lehet hogy a barátnõm , szerinte én azt akarom hogy a fáradtság miatt veszélybe kerüljön, de inkább szavazok arra, hogy Bp után este kipihenve induljon , mint arra hogy másnap reggel korán.... már kérdezek mindenkit ki mit tenne mert érdekel azok véleménye akik sokat vezetnek, de mindenki este indulna.....
Elõre a csoportérdeket, és utánna személyeset.. jó kedvem van és kellemes az idõ... napozzunk egyet.. menek a strandra pá..
Elõre a csoportérdeket, és utánna személyeset.. jó kedvem van és kellemes az idõ... napozzunk egyet.. menek a strandra pá..
Posted 2006. June 27. - 09:50
a lényeg: tudom vinni a kocsit, és éjjel szeretnék utazni
a franciába utazás alapban egy kihívás, igaz az 1200 km, ez pedig "csak" 1000 km... higyjétek el, örülni fogunk, ha odaérünk.....nem hogy tûzõ nappal menni
a franciába utazás alapban egy kihívás, igaz az 1200 km, ez pedig "csak" 1000 km... higyjétek el, örülni fogunk, ha odaérünk.....nem hogy tûzõ nappal menni
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 09:47
Azóta írtatok, nem mindegy hogy ki vezet????!!!!!!!!!! miért nem mindegy?
Ez úgy hangzik mint valami nyafogás.. én is másra bízom az életem, itt most félre kell tenni a személyes autózáshoz fûzõdõ vágyakat szerintem.. a csomagok meg mind1 kinek a kocsijában vannak, pénzben úgyse lesz kóülönbség.. akkor miért nem mind1? nem értem... na ez volt a véleményem.. ti tudjátok..
CSak még1: Ki vezetett egyben nappal 1000km-t??????????? mert én nem, csak utaztam többször, elég kemény az..
Ez úgy hangzik mint valami nyafogás.. én is másra bízom az életem, itt most félre kell tenni a személyes autózáshoz fûzõdõ vágyakat szerintem.. a csomagok meg mind1 kinek a kocsijában vannak, pénzben úgyse lesz kóülönbség.. akkor miért nem mind1? nem értem... na ez volt a véleményem.. ti tudjátok..
CSak még1: Ki vezetett egyben nappal 1000km-t??????????? mert én nem, csak utaztam többször, elég kemény az..
Posted 2006. June 27. - 09:43
2x voltam franciában edzõtáborozni, mindig éjjel mentünk
oda és vissza is
oda és vissza is
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 09:42
Hi, hát én most beszéltem apámmal, már járta azt az utat amit mi fogunk, meg kocsiban született, és azt mondta nemes egyszerûen hogy:bolondok vagyunk ha nappal megyünk, nagyoon veszélyes, melegben vezetni... a tütü sokkal többet fogyaszt, a vezetõ jobban fárad, a forgalom kaotikus..
stb..
Egyetértek Mcclanennel ezerszer is, mert este kell menni, Vidámnak meg kell mondani,, a korai érkezés egyeltalán nem gond, de nappal elindúlni ekkora útra, nagy forgalomban, dugóban, 3X annyi lesz a benzin költség.. ezt meg kellene értenie...
stb..
Egyetértek Mcclanennel ezerszer is, mert este kell menni, Vidámnak meg kell mondani,, a korai érkezés egyeltalán nem gond, de nappal elindúlni ekkora útra, nagy forgalomban, dugóban, 3X annyi lesz a benzin költség.. ezt meg kellene értenie...
Posted 2006. June 27. - 09:37
a szart
nem fogok egész nap a kibaszott kocsiban dögleni, csak mert egy ember ezt akarja
Vidámon kívül mindenki az éjjeli utazásra szavaz
ez van, leszavaztuk
nem fogok egész nap a kibaszott kocsiban dögleni, csak mert egy ember ezt akarja
Vidámon kívül mindenki az éjjeli utazásra szavaz
ez van, leszavaztuk
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 09:35
Posted 2006. June 27. - 08:14
bakker akkor viszek én kocsit...kevsebbet is fogyaszt szerintem, mint Vidámé (Suzuki?)
nehogy má' egész délelõtt és délben egészen délután 2-3 ig a kocsiban fõjünk az autópályán
szal én tudok vinni kocsit, és akkor el is tudnánk indulni éjjel
jó?
Biczó a szombattal kapcsolatban nem tudok semmit, majd ma hív fel Maul, és megbeszéljük a részleteket
nehogy má' egész délelõtt és délben egészen délután 2-3 ig a kocsiban fõjünk az autópályán
szal én tudok vinni kocsit, és akkor el is tudnánk indulni éjjel
jó?
Biczó a szombattal kapcsolatban nem tudok semmit, majd ma hív fel Maul, és megbeszéljük a részleteket
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 27. - 07:40
Sajna maradnunk kell az eredeti felállás mellett, vagyis szombat hajnalban 4-kor indulunk. Vidám nem akar éjszaka vezetni, mert õ pénteken jön haza kocsival Pestrõl. Ez van, szerintem sem jó ez így, de nem tudtam meggyõzni. Nekem végül is mindegy, mert a Hondában van klíma, max kicsit többet fogyaszt.
Vazze, McClane, írd fel egy papírra, hogy mi mennyibe került. Fejbõl már én sem tudom. A felvonóbérlet az 60 EUR. A benzint meg számold ki, nagyjából 7 literes fogyasztás és min 2000 km. Ezt szorozd meg 3-mal, és oszd el héttel. A szállás meg asszem 420 EUR összesen, azt oszd el 7-tel. Az autópályadíj nagyjából 100 EUR/autó, de itt is szor 3 és osztva 7-tel. Azért ilyen bonyolult, hogy igazságos legyen.
Biczó, a vókitókikkal mi van?
McClane, lesz laptop, úgyhogy az rendben van.
Elõzõ nap nem pakolunk be a kocsiba, csak egy helyre hordjuk. Azért nem lehet bepakolni, mert én még a garázsba sem hagyok egy telepakolt kocsit fõleg két eléggé drága bicajjal. Az autóba való bepakolás mindenképpen szombaton hajnalban lesz.
Vazze, McClane, írd fel egy papírra, hogy mi mennyibe került. Fejbõl már én sem tudom. A felvonóbérlet az 60 EUR. A benzint meg számold ki, nagyjából 7 literes fogyasztás és min 2000 km. Ezt szorozd meg 3-mal, és oszd el héttel. A szállás meg asszem 420 EUR összesen, azt oszd el 7-tel. Az autópályadíj nagyjából 100 EUR/autó, de itt is szor 3 és osztva 7-tel. Azért ilyen bonyolult, hogy igazságos legyen.
Biczó, a vókitókikkal mi van?
McClane, lesz laptop, úgyhogy az rendben van.
Elõzõ nap nem pakolunk be a kocsiba, csak egy helyre hordjuk. Azért nem lehet bepakolni, mert én még a garázsba sem hagyok egy telepakolt kocsit fõleg két eléggé drága bicajjal. Az autóba való bepakolás mindenképpen szombaton hajnalban lesz.
Posted 2006. June 27. - 06:59
Jaja,az ismétlés a ..mi is?..
Hulp este nincs forgalom, nincs 36 fok, bár ma egész éjjel melóztam, de éjfélkor de még hajnali háromkor is 29 fok volt.. kemény..
Na meg ha meg kell állni pihenni, azt i könnyebb este..én nagyoon javasolnám, apám is azt mondta hogy csakis este kéne utazni, ha korán ott leszünk, akkor elütjük az idõt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az nem gond Peti, ..
Furcsa lenne ha nem tudnánk mit csinállni néhány órát.. szóval szerintem kérdezni is felesleges, ha ott vagyunk, ugyse tudnak mit csinállni.. ha meg nem engednek addig eszünk fagyit, jégkrémmel..
Emberek.. szombat hányra legyek kint?
Hulp este nincs forgalom, nincs 36 fok, bár ma egész éjjel melóztam, de éjfélkor de még hajnali háromkor is 29 fok volt.. kemény..
Na meg ha meg kell állni pihenni, azt i könnyebb este..én nagyoon javasolnám, apám is azt mondta hogy csakis este kéne utazni, ha korán ott leszünk, akkor elütjük az idõt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az nem gond Peti, ..
Furcsa lenne ha nem tudnánk mit csinállni néhány órát.. szóval szerintem kérdezni is felesleges, ha ott vagyunk, ugyse tudnak mit csinállni.. ha meg nem engednek addig eszünk fagyit, jégkrémmel..
Emberek.. szombat hányra legyek kint?
Posted 2006. June 27. - 06:31
Hulp köszi az infókat
én az éjszakai utazás mellett vagyok ezerrel
nagyon jóóó lenne, ha elõbb el lehetne foglalni a szállást, vagy legalább a cuccokat be lehetne pakolni addig valahova.....
pici Maul akkor majd hívj fel ma......kb 1/2 4-tõl megyek edzeni, telefont nem viszek magammal
pakolás jó ahogy Hulp mondta, elõtte nap becuccolunk, ne indulás elõtt kelljen ezzel húzni az idõt
ööö Hulp tudom, hogy már 1000x leírtad és mondtad, de ki keresi azt vissza ennyi hozzászólásból..............szal mennyit kell a szállásért és a felvonóért fizetni? na meg kb az útért?
csak mert úgy készülök az anyagiakkal
köszi, hogy 1001x is elmondod
én az éjszakai utazás mellett vagyok ezerrel
nagyon jóóó lenne, ha elõbb el lehetne foglalni a szállást, vagy legalább a cuccokat be lehetne pakolni addig valahova.....
pici Maul akkor majd hívj fel ma......kb 1/2 4-tõl megyek edzeni, telefont nem viszek magammal
pakolás jó ahogy Hulp mondta, elõtte nap becuccolunk, ne indulás elõtt kelljen ezzel húzni az idõt
ööö Hulp tudom, hogy már 1000x leírtad és mondtad, de ki keresi azt vissza ennyi hozzászólásból..............szal mennyit kell a szállásért és a felvonóért fizetni? na meg kb az útért?
csak mert úgy készülök az anyagiakkal
köszi, hogy 1001x is elmondod
Come on! It's on
Korn
Korn