Maul papa írtál Bejjinek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. július 17. - 14:09
Írta 2006. július 17. - 14:08
Mcclane ha neked nem baj, akkor nekem sem.. lehet hogy nem szól a csengõ..!fura volt..mind1 már.. mentem pedig-öcsi vitt..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. július 17. - 12:47
persze, hogy kell nekem is...
dvd-t majd viszek, van egy rw-s lemezem
próbáld meg a felesleges részeket kivágni, aztán talán lejjebb megy a mérete
dvd-t majd viszek, van egy rw-s lemezem
próbáld meg a felesleges részeket kivágni, aztán talán lejjebb megy a mérete
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 17. - 12:22
Igen, McClane, sikerült összekapcsolni a két gépet. Fura volt, mert szarakodtam vagy egy órát, összevissza kattintgattam, már ötször a feladás határán voltam, aztán kiderült, hogy semmit nem kellett vele csinálni, egyszerûen autómatikusan mûködött az egész. Nem nagyon értem miért. Csak meg kellett osztani a laptopon az adott könyvtárt, és már ment is, és nem is volt igazán lassú. Legalább is relatíve gyors volt, a 2,5 gigát átvitte kevesebb, mint 10 perc alatt. Biczónak már meg is írtam, meg a Vidámnak is. Ha kell, akkor szóljál, aztán megírom neked is. A videó nekem picit csalódás sajnos, legalább is a bicajos része, mert ahhoz képest, hogy érzésre mennyit csináltunk, nagyon kevés lett, meg persze nem érzõdik rajta semmi, hogy milyen durva volt. De azért nem olyan rossz.Viszont abból nem tudom mire lesz valami, mert egyelõre 40 giga körül van a mérete.
Írta 2006. július 17. - 11:27
Biczó tudod telefon elõtte, mondjuk a vezetékes, apu mindig otthon van
másik pedig, hogy elõl van a csengõnk
én nem voltam otthon, de az õsöknek szóltam, és vártak....
másik pedig, hogy elõl van a csengõnk
én nem voltam otthon, de az õsöknek szóltam, és vártak....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 17. - 11:06
Mcclane voltam nálatok de senkit nem találtam,, 2X a bicajokat csak jövõ héten bírom elhozni, nembaj?! mer holnap már melózok, nemsokára meg megyek vissza..
Írta 2006. július 17. - 11:05
Maul mielött elmentem Pilaba akkor kötötték be ismét... most van ezerrel, csak ugye keveset vagyok itthon.. bicajos képet nehéz volt készíteni,, de a környéket pár diával be tudom mutatni...
A képekbõl kellene válogatni, van pár sztár fotó!!! egyébként yó reggelt mindenkinek
A képekbõl kellene válogatni, van pár sztár fotó!!! egyébként yó reggelt mindenkinek
Írta 2006. július 17. - 10:05
yo reggelt, én is bejelentkezem
szuper volt
Hulp sikerült a képeket lementeni?
szuper volt
Hulp sikerült a képeket lementeni?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 17. - 06:30
Mi is hazaértünk egy kicsivel elõbb mint a Biczóék. Hát ebbõl a rohadt sok képbõl csak néhány bicajos, a többi az inkább tájkép.
Nagyon király volt az egész nyaralás, tök szép idõnk volt, végig sütött a nap. A pályák nagy része jó volt, fõleg a DH-pálya, valamint az 1-es és a 2-es freeride pálya. Esés csak néhány kisebb volt. Bicajok is egyben vannak, többék-kevésbé. Nekem egy küllõt kell venni, kereket centíroztatni, meg beszerezni két pár fékbetétet. Kamerázni is tudtunk egy keveset, és ami jó volt, hogy a felvonóból a pálya jó része kamerázható volt, meg volt sisakkamera is, ami a visszanézett felvételek alapján a magasságot, és valószínûleg a hideget nem nagyon bírta. Pályák egyébként teljesen más jellegûek voltak, mint Leogangban. Sok volt a gyökér meg a szikla. Tömören és röviden ennyi.
Berrie írt már vissza? Itthon történt valami említésre méltó?
Nagyon király volt az egész nyaralás, tök szép idõnk volt, végig sütött a nap. A pályák nagy része jó volt, fõleg a DH-pálya, valamint az 1-es és a 2-es freeride pálya. Esés csak néhány kisebb volt. Bicajok is egyben vannak, többék-kevésbé. Nekem egy küllõt kell venni, kereket centíroztatni, meg beszerezni két pár fékbetétet. Kamerázni is tudtunk egy keveset, és ami jó volt, hogy a felvonóból a pálya jó része kamerázható volt, meg volt sisakkamera is, ami a visszanézett felvételek alapján a magasságot, és valószínûleg a hideget nem nagyon bírta. Pályák egyébként teljesen más jellegûek voltak, mint Leogangban. Sok volt a gyökér meg a szikla. Tömören és röviden ennyi.
Berrie írt már vissza? Itthon történt valami említésre méltó?
Írta 2006. július 16. - 22:07
ööööö 10910 kép! Az sok! Akkor szerintem inkább azt is személyesen!
Krisztián, neked mióta van neted otthon?
Krisztián, neked mióta van neted otthon?
Írta 2006. július 16. - 21:47
két részletben jöttünk,,, a képek már nálam is megvannak, mindössze 1090 darab készült-hova tehetem?!
élménybeszámoló élõben mert kevés sor állna üresen a text mezõben...
élménybeszámoló élõben mert kevés sor állna üresen a text mezõben...
Írta 2006. július 16. - 16:54
Üdv!
Mert biczó, hány részletben jöttetek? Vagy te kivel jöttél haza?
Képeket várjuk!
Mert biczó, hány részletben jöttetek? Vagy te kivel jöttél haza?
Képeket várjuk!
Írta 2006. július 16. - 16:51
Írta 2006. július 16. - 16:47
Hi, Vidám, a Kriszta-és én hazaértünk-a többirõl nincs tudomásom..
Írta 2006. július 14. - 11:52
Attila!
Amit a haverod készített képeket, azokat valahogy el tudnád juttatni hozzánk? Mert MSN-en nincs fent soha, így nm tudok beszélni vele...
Amit a haverod készített képeket, azokat valahogy el tudnád juttatni hozzánk? Mert MSN-en nincs fent soha, így nm tudok beszélni vele...
Írta 2006. július 11. - 19:00
Írta 2006. július 09. - 12:00
Írta 2006. július 07. - 19:48
Írta 2006. július 07. - 12:47
jó utat srácok!
érezzétek jól magatok, aztán csak éssszel! )
képeket videokat várjuk!
érezzétek jól magatok, aztán csak éssszel! )
képeket videokat várjuk!
Írta 2006. július 07. - 06:13
szal tegnap Biczóékkal vásárolgattunk egy kicsit
akkor ma este indulás....
akkor ma este indulás....
Come on! It's on
Korn
Korn