Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Matt: a Jurisics gimi koleszában vagyok gyerektáborban tanárként, meg fotósként. Délután nyugodtan bejöhetsz valamikor, és a büfés csajszik megmondják, hogy merre találsz, de holnap úgyis találkozunk a pályán.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ok Biczó, én elhiszem. Mintha tavaly is 260ért lett volna szerintem.De jó tudni hogy így lemegy az aruk.
Egyébként ilyen kategóriában én sem vennék használtat. Most.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gondolom a 280 az a 2006-os Stinky, bár szerintem az azért már elég sok érte. Az enyém 250 volt, és már az is jóval drágább volt az elõzõ évinél. Hát ennyi pénzt én sem adnék semmilyen használt vázért.
Holnap akkor mi van? Mire megyünk Darkwoodba?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Biczó! Új stinky 200ért? Én 280at láttam mindenhol.
Múltkori ride többi képe felkerül valamikor?

Trueman ha visszanézed- akkor látszik hogy Mcclane új stab 05 öüs váza dh5.0 val 270.. a stynki már tavaj is csak 196 volt...egész pontosan.. én annyiér tudtam volna venni, a vázamat stab 05 én 240ér vettem dh 4.0 val.. tehát amit mondtál az enyhén drága ...

Én elhiszem hogy Thez megbiszhatóm meg minden, de egy ilyen vázat használtan annyiért soha nem vennék meg, mert limitált?kit érdekel bicajozni venném nem a vitrinbe... meg mert nine?az jó? ha a 8" vadi új stab 240-akkor megéri a 9" használltan ,sokkal vacakabb taggal? nekem ez a véleményem...

De kinek mi... biztos sokan jó váasztásnak tartják , de ami másnak elõny az nekem nem szempont..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Biczó! Új stinky 200ért? Én 280at láttam mindenhol.
Múltkori ride többi képe felkerül valamikor?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Más, emberek én tényleg szeretnék Krankedzónos Pólót venni-csináltatni, ha jól emléxem akkor Cornél már készített tervet is régebben.. cornél ha hazajutok akkor bemegyek és csinálltatok X mennyiségû pólót, mondjuk 10-et és akinek tetszik majd az visz el belõlle.. ha a terveid megvannak még, akkor belinkeled valahova? a teljes méretû kellene-amivel be lehet menni a boltba.. de emléxem hogy voltak nagyoon jó feliratok..

Tervek megvannak! A fontokat kell csak újra összeszednem, de az nem vészes. Majd még szólj rám! Hétvégén nem vagyok itthon. Hétköznap majdnem minden nap 17 után jó nekem, majd egyeztetünk! Jó lenne ha eljönnél hozzám és úgy véglegesítenénk a terveket.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
haszáltat soha
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ahogy érzed :)
mondjuk a két év gari engem meg tudna gyözni.

persze a feeling nem ugyanaz )

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
thx Matt a linket, de ahogy Hulp mondta, használtat soha nem veszek :)

srácok nem megyek akkor sem, ha kapunk bérletet, barátnõmmel megyünk horvátba

Maul akkor a holnapi program?
Biczó a póló az jó ötlet, de ugye már vagy 1000x megbukott, de ha még is lesz belõle valami, akkor szólj :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ha más nincs mégiscsak otthonról kell autót nyernem...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az autó kérdés talán megoldódik azzal, hogy kapunk bérletet, és akkor talán már a McClane is jön. A bérlés az tényleg nagyon húzós, de sajna nekem sincs semmi ötletem, hogy lehetne megoldani a dolgot.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Más, emberek én tényleg szeretnék Krankedzónos Pólót venni-csináltatni, ha jól emléxem akkor Cornél már készített tervet is régebben.. cornél ha hazajutok akkor bemegyek és csinálltatok X mennyiségû pólót, mondjuk 10-et és akinek tetszik majd az visz el belõlle.. ha a terveid megvannak még, akkor belinkeled valahova? a teljes méretû kellene-amivel be lehet menni a boltba.. de emléxem hogy voltak nagyoon jó feliratok..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi... Hulp sajnos az autóm ugrott, mert tesómé nem lesz akkor otthon.. rádaásul a barátnõm szabijával is gondjaink vannak, de megoldjuk valahogy.. az autón még gondolkozom.. más nem bérelni lehetne még.. de ez már ismerõs szitu tavajról..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

nem értem oda. tovább tartott mint gondoltam :\

McClane, ezt nézted már?
http://apro.bikemag....ct=23043&cat=15

amugy: 30/6086927 )

Hiányzott a helyismeret!
Megyünk még talán jövõ héten, telszámot eltettem köszi!
Iszonyúan elfáradtam, 17-kor ért be a vonatunk és 21-re értünk fel Írottkõre! :) Mondjuk kavarogtunk sokat. Hétforrás - Kilátó - Hörmann - Írottkõ. 22-kor voltunk Kõszegen ettünk egy pizzát és a 23-assal jöttünk haza! Valaki rámköszönt az állomáson, de nem tudom, ki volt az, mert siettünk majdnem lekéstük a vonatot. Utólag is szia!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az tuti, hogy McClane nem vesz használt vázat akármilyen szépnek meg újnak néz ki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
irányár )
átütõs h. aggyal
sztem nem rossz.

mondjuk nekem nem kéne :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Én ennyiért nem venném, limitált ide vagy oda.. akkor inkább új stinky 200 ért, jobb taggal, bár kevesebb úttal. de kinek ez kinek az..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem értem oda. tovább tartott mint gondoltam :\

McClane, ezt nézted már?
http://apro.bikemag....ct=23043&cat=15

amugy: 30/6086927 )

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a sz@rt, a képeken látni lehet, hogyan csiholtak tüzet akármibõl....

ha van rendes kajálási lehetõség akkor ok :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane, mi bajod a fõzõcskézéssel? Viszel jó sok sajtlit, aztán kész. Gondolom ez nem azt jelenti, hogy vadászni kell. Mondjuk ahhoz is ott a Biczó, aztán majd nyilaz nektek kaját. Meg a tüzet is elég egyszerû gyufával, meg öngyujtóval meggyujtani, max esõben gáz vizes fából tábortüzet rakni.