Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mélylevegõ ;)

megértelek. vinyóhalál rosszabb ha ez vigasztal ) azota én is mentegetek dvd-re kifele.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nem akarok 4,4e Ft-ért láncot venni, mert annyit nem ér meg, meg annyiért már bótban is kapok.
Délután nekiálltam a pilás videónak, egész szépen haladtam vele, egy csomót pöcsöltem vele, kezdett egész jól alakulni, amikor is ez a mocskos számítógép egyszer csak újraindult. Persze mentés az nem volt, úgyhogy kb. 3 órás munkám ment kárba. Alapvetõen nem voltam ideges. Legszívesebben szétvertem volna ezt a rohadt gépet. Persze én is hibás vagyok, mert mentenem kellett volna, de akkor is bassza meg a számítógép. Rohadt szar. Emiatt tovább kell várnotok a videóra, mert nem egyhamar lesz kedvem újra nekiállni.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
56 kg vagyok a bringám egy tavalyi scott yz4 váz és manitou nixon teló(átmenetileg gyorszáras) a bringám súlya kb.16,5 kg.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
.megnéztem....az ebikeról rendelek mert minden min.egy ezressel olcsóbb,és 40felett házhoz jön ingyé.. az meg meglesz..

van egy csomó sram láncuk..amit csak akarsz..4,4 ért már igen jó van..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát ha jól tudom, akkor 60e Ft, szóval elég sokat kell érte rendelni, de azért a pontosítás miatt nézd meg a honlapon. Esetleg nézd meg a www.bikediscount.hu honlapot, hátha ott is van olyan, ami neked kell, mert ott van lánc is. Egy nap alatt küldék a cuccot õk is, és 1500 Ft a postaköltség.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane a kód korántsem volt teljes, és javascript vót,, és még mindig nem jutottam elõre mer szar kétértelmû üzeneteket ad.. na mind1 majdcsak.. azér asp jöhet..

Cornél tágító izé-átalakító köszönöm nem kell, nem nekem való találmány, lehet kapno kimondottan jó anyagból készült zoogiet 2200ért és mást nem ez dühít, na nekem az a nyeregcsõ 2nap..aztán jõhet a neu.. ezért most veszek egy normálisabb 30.9 eset és oldalanként eltávolítok 0.35mm ert, mert a 30.2 már belemegy.. a festést meg pótolom..ez van..

Oksi Hulp akkor ha gondolod rendelhetsz,,,,,, a fizut is megkaptam,nem gond a hétvégén mindenképp átmegyek és megabeszéljük! szerintem bizti van nekik olyan lánc, annak ellenére hogy az oldalon nincs kint..hívd fel4én már jártam így..

...még nem tudtam neki utalni, mer elfelejtettem az otp -s kódom és nemaenged be a szemét.. azt kellene,- hogy jól eszembe jusson, hogy valaki yó kupán ver! egy darab vascsõvel ha kérhetem..

mi felett van ingyé a szállítás?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én nem javasolnám, mivel a Biczónak elgörbült a nyeregcsöve, és minél vastagabb kéne neki. Szóval ha a jelenlegi méretnél is vékonyabb lenne, akkor még könnyebben görbülne. Persze természetesen azért az sem mindegy, hogy milyen anyagból van.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
"nyeregcsõ tágító izé Konához"

gyönyörû
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Biczó! Nekem van valami nyeregcsô tágító izém konához mert én is szenvedtem a nyeregcsôvel. De most már van ez a kis izé meg megmaradt. Vékonyabb nyeregcsôre ráhúzod és úgy be a vázba. a pontos méretét nem tudom, se a belsôt se a külsôt.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Biczó, nekem nagyjából ráér, mert csak a lánc kellene, viszont néztem az e-bike-ot, de egyelõre nem találtam rajta olyan láncot, ami kellene nekem, szinte alig van nekik 9-es láncuk. A baj az, hogy a Koczka néninél meg 4500 Ft, ami rohadt sok érte. Szóval nekem ráér a dolog, meg az a helyzet, hogy az elmúlt két hétben szinte alig tekertem. Biztos, hogy 30,9-es nyeregcsõ kell? Mert nekem pl. csak 30-as, annak ellenére, hogy a 30,2-es is simán belemegy. Akkor a pendrive miatt írj egy sms-t a Vidámnak, hogy elutaltad a lóvét, aztán magáért a pendrive-ért meg majd ugorj be hozzám.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó ahogy nézem az utasítás sincs lezárva...
meg mé' pont asp?
te nem php-zel?
van asp cucc dögivel, nézek majd...
ha adatbázisba szeretnél írni, pl egy formból, itt egy példa:

' A Function to check if some field entered by user is empty
Function ChkString(string)
If string = "" Then string = "Nincs megadva"
ChkString = Replace(string, "'", "''")
End Function

strNEV=ChkString(Request.form("nev"))
strKIDO=ChkString(Request.form("ido"))
strHELY=ChkString(Request.Form("hely"))
ID=ChkString(Request.form("ID"))

Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\teszt\teszt.mdb;User Id=admin;Password=;"

objConn.Open ConnectionString

sqlQuery = "select * from TESZTDB where ID = " & "'" & ID & "'"
Set objRS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
objRS.Open sqlQuery, objConn, 1, 2
if not objRS.eof then

objRS("NEV")=strNEV
objRS("IDO")=strIDO
objRS("HELY")=strHELY
objRS("ID")=ID

objRS.Update
end if
objRS.Close
Set objRS = Nothing

objConn.Close
Set objConn = Nothing

a form methódusa post legyen :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp mikor akarsz rendelni, mert vennem kell az avidom helyett féket de azt csak hétvégén adom fel a postán, és hétfõn utalják vissza a zsét, és utánna akarok venni, vagy addig már nem várhat? de kell egy nyeregcsõ is!

ha nem várhat akkor ez kell:

Saint féktest, saint fékkar-a leghosszabb olajvezeték hozzá asszem170-es, és ez a nyeregcsõ Truvativ
XR Double Clamp 30.9

akkor ezt a 4-et kérném...

Ja igen nem volt idõm foglakkozni az USB-vel a Krisztiánnak most elutalom az árát, és szombat bemegyek érte!
köszi!

a nyeregcsövet:
..majd átalakítom, de többet zooggit nem veszek mer egy rakás szar-üzenem a gyártónak hogy ne csak nézen,, mer hoozá vágom az enyémet! hanem tervezzen is!

az országban van sok--sok--sok KONA de nincs hozzá nyeregcsõ?! boltosok figyelem-az országban ebbõl hiány van tessék má beszerezni! nem kell a népnek zoogie!!!!!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Szia,, ahogy nézem a deore 25e komplettencakkpakk, a brm525 az 565 már 31e..
az Lx az 30ezer...

a saint meg 35cakk pakk->én akkor már saintet vennék..nem shimano tárcsával, mert ugye ehez cpec agy kellene ami drága.. tehát vegyél szerintemn saintet avid, vagy hayes tárcsával..tárcsát még eladót is tudunk Cornél személyében aki árul egy 203-as hayes tárcsát.. akkor már csak egy kellene.. én a deore-t nem tartom rossz féknek, de dh féknek sem.. mennyi a súlyod?milyen bringára lesz? jók a hayes-ek is viszonylag....! de végeredményben nem rosszak.. nekem már csak saint kell vagy jobb.. szerintem te is azt végy, ha hosszútávon jó féket akarsz.. minden kapható hozzá, mert eleve külön árulnak mindent, nem drága hozzá semmi, mert egy kar 8ezer, a test pofákkal 15ezer a tárcsa mondjuk a shimano az 7ezer és fékvezeték olyan 3 körül.. mondjuk a hyeshez minden drágább, és nehezebb beszerezni, és több vele a baj..

Saint!!!!

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Helló!
Lenne egy kérdésem a Szombathely/Kõszeg hegyein-dombjain bringázókhoz:
Milyen tárcsaféket is vegyek??2005-ös Shimano deore lx-et 203-as tárcsákkal
vagy 2006-os deore-t ugyanolyan tárcsákkal ???
Általában a helyi viszonyoknak megfelelõen dh/fr-ozok, a súly nem számít csak
az h minden helyzetben tudjam használni.
Lécci írjatok nekem sok okosat!!!!

El Presidente

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
nekem is a pénz az nincs.. Mcclane amilban küldenél magyar asp könyvet, mert gondban vagyok egy buzisággal mert valami buzi formátum eltérési hiba fojtán nem ír nekem adatbázisba, pedig nem is áll fent olyan hiba amit ír..szar ez a szar.. a dátumdolgokkal keveredek:adok példát-ellenõrízd!

function numwr()
wr2="UPDATE jelentes_hah SET "&cimke&" = """&adat&""" WHERE rekord ="&recnum(0)
'response.write(wr2 & "<br>")
conn.execute(wr2)
end function

ennek..

meg:

if len(uh2_hdr)>=1 then
DATUM="#" & Request.Form("uh2_szolg_tol_ev") & "." & Request.Form("uh2_szolg_tol_honap") & "." & Request.Form("uh2_szolg_tol_nap") & "#"
adat=datum
cimke="uh2_szolg_tol"
numwr()
ido="#" & Request.Form("uh2_szolg_tol_ora") & ":" & Request.Form("uh2_szolg_tol_perc") & "#"
adat=ido
cimke="uh2_szolg_tol_oraperc"
numwr()

end if

ennek van típuseltérése, dedig nem is.. szerintem ja ez most éppen javascript.. na de nem értem..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ha szép idõ lesz, akkor én nagyon szeretnék Kõszegre menni, mert már régen voltam. Semmeringes cucc is érdekelne, de sajna most nagyon nincs pénzem semmire.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Háát igensok..!! a végén lesddz vagy 600 pénz az egész..

Valami lett tervezve a hétvégére? valaki menne valahova? Kõszeg valaki?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
vázról még nem írtak semmit

de nagyon sokba kerül, ezt a pénzt bõven lehetne másra fordítani.....
szal még filózok rajta ezerrel

Semmeringes cucc jól hangzik, de nekem ez a hétvége nem jó...

adamkg köszi, majd küld a képeket :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane mi újs a vázza?!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

Biczó, nem akarsz rendelni valamit az e-bike-ról? Csak mert kéne egy Sram PC-49-es lánc, csak kizárólag ezt rendelni nem nagyon érné meg a postaköltség miatt. Bár asszem még úgy is olcsóbb lenne, mint ha boltba venném.

HULP de kellene nekem is egy -két dolog..nemsokára linkelem..