Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
!elírtam 2006.10.01 azaz Október 1-én!

Egyéni idõfutam (külön MTB kategóriával)
18 km: Újperint király sport centrum-Nárai (után még 3 km)-Újperint útvonalon
http://www.biciklon....ype=events&id=7

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ok Maul, akkor majd beszélek vele.
Azért nem szóltam, hogy megyek a parkosba, mert tekerni mentem, nem a vízmosásához.
Köszi Cornel a számot.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Semmering érdekel csak alig van zsém, sokba volt a német kaland. Maul meg tudnád adni a bogyók árát? Akkor tuti megyek! :) Esti bandázás is izgi, bár eddig a héten minden napom éjfél után ért véget... Hulp szám ment... ma Szaszával voltam Ausztriában, kalandos volt. Képzeljétek kiderült, hogy a Rekord 180-al is tud menni!!! :) Létezhet az, hogy egy 2004-es Marzochi DJ2-es teló 150-es??? Paintball is összejöhet talán. De jó lenne már kialudni magamat...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Phreek!

Tavaly Gyõrben kb ezren voltak. Ami így belegondolva nem sok ember...
De azért ha gondolod nézd meg!

Kõszegre menj le mindenképpen, amint csak tudsz. Túrázgatni van nagyon sok szép hely. Errõl kérdezd bõvebben: McClane-t, Biczó-t, meg hulp-ot!

Hulp!

Holnap bent van a Koczka néniéknél a Szabolcs, én is viszem hozzá a láncfeszítõmet!

Semmeringet akkor még mebeszéljük!
Ha mész mostanság parkosba, szólj mindenképpen!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na nekem a hétvégi Semmering egyelõre kérdéses, mert ma kiszakadt egy küllõm a hátsó kerékbõl, meg az elsõben is van egy tekintélyes nyolcas. De azért megpróbálok szerezni valakit, aki megcsinálja. Azért úgy készüljetek, hogy megyünk.
Cornel, légyszi írd meg priviben vagy smsben, a Szabolcs számát, mert a telefonomban két Szabolcs is van és nem tudom, ki kicsoda.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Biczó! Most zargasd velotradet. Szerintem megjött a szállítmányuk mert az én tárcsámat is megküldték. Fog is veszettül:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Maul papa hát ráérni jövõ hétvégéig nem tudok.. akkor megyünk haza... pedig mennék ezerrel, már hiányoznak a paint partyk, a tekerés..már rég tekertem, bár fékem még nincs...

Hulp háát gyûjtögetni azt lehet..... én is gyûjtögetek már régóta, tegnap elött voltam gombát gyûjteni, tegnap meg makkot... de ha így folytatom ,akkor a makk is egyre kevesebbet ér..napról napra kevesebbet, pedig a kalapját már odaadtam 9/ednek... gyûjtögetni lehet, bár Frei mûsora óta inkább élnék, és nem gyûjtögetnék..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Hello Phreek!

Sajnos részemrõl az a 'baj', hogy tudom a gyõri és a soproni megmozdulásnak a méreteit, és fele akkor móka sincs, mint egy bp-i mass. Nincs sok ember, azok között is kevés a komoly rider, és hangulat is elég lapos!
A pestiben benne lettem volna, ha megyünk többen, mert az jó buli lehet, de így, hogy lemondták!:(

Egyébként phreek te merre szoktál tekerni?

feleakkora sincs? biztosan? mert akkor kétszer is meggondolom az indulást.. bár már meglehetõsen beleéltem magam....

merre is.. nos, én lassan tíz éve nyeregben ülök, de soha nem vettem magam komolyan (csak tekertem), egészen pár héttel ezelõttig, amikor is ellopott mali trekkingem után egy trek 4500-ra váltottam. na azóta parkerdõ, meg majd szeretnék lezúzni kõszegre is, ahol még nem jártam. ilyesmi :)
.:::: phuck the dumb ::::.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jé, egyszerre írtuk a hozzászólást.
OK Maul, akkor szombaton megszálljuk Semmeringet. Egész napra kéne menni úgy, mint múltkor.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Semmi extra Biczó, dolgozgatok, hogy jövõre legyen lóvém elmenni valamilyen bicajos paradicsomba. Remélem ti is jöttök. Meg amikor csak tudok megyek bicajozni, vagy fallabdázni. Ma szerencsére szép idõ volt, úgyhogy nemrég értem haza. Tök király most az erdõ, mert tök száraz, de nem porzik, meg a levegõ hõmérséklete is pont megfelelõ. Szóval király volt nagyon.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hello Phreek!

Sajnos részemrõl az a 'baj', hogy tudom a gyõri és a soproni megmozdulásnak a méreteit, és fele akkor móka sincs, mint egy bp-i mass. Nincs sok ember, azok között is kevés a komoly rider, és hangulat is elég lapos!
A pestiben benne lettem volna, ha megyünk többen, mert az jó buli lehet, de így, hogy lemondták!:(

Egyébként phreek te merre szoktál tekerni?

Hulp!

Szombaton ha jó idõ lesz, és szívesen elmegyek!

Cornel, jössz te is?

Egyébként a paintball nagyon király volt a hétvégén, daráltunk mindenkit ezerrel!
Vasárnap elmehetnénk egyet, ha ráértek!

McClane! Gratula az eredményhez!

Valamikor egy esti bandázás?

Biczó Úr!
Maga mikor ér rá?

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
nah, senki többet sokadszor?

se ide,
http://criticalmass.hu/gyor

se ide?
http://criticalmass.hu/sopron

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Sûrû F5 nyomkodás, ha nem segít akkor böngészõ cache ürítése után valahogy így indul:

v1.0.7 - Utolsó módosítás: 2006. szeptember 18. 19:39

Fórumunkban az egyszeri regisztrációs folyamat elvégzése után...

"In idem flumen bis non descendimus"

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Zorg ,most néztem a szabályzatot-etikettet-de az még a régi..-legalábbis nekem 2004 est mutat.. a fenti ,,friss"jelzõnek ellentmondva.. csak tájélkoztatásképpen!!

visszavonom :7.17 x10azötödiken év, nincs annyi idõm..

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
http://hu.wikipedia..../wiki/Alumínium
"In idem flumen bis non descendimus"

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Sziasztok..mi újs? hát nem sok történt...én meg csak várok-várok-hártha kirohad végre a monoblokk a vázból-hogy tudjam küldeni festetni... Matt az ,,Al"-nek mennyi a felezési ideje???:)

Mcclane gratula!!!!-de jöhet egy bõvebb élmény beszámoló is...!Kíváncsi vagyok mi volt....!!!????

Hulp mi újs?
Zorg-elnézést ..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ahuszonnégyórásmegabrutálatomszopásszorkettõ

Matt ma van a névnapod, nem? Boldog Névnapot! :)

vagy múlt héten volt?
kicsit meg vagyok keveredve
Come on! It's on

Korn

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
hej, nem akarna valaki eljönni a pénteki critical massre, mondjuk sopronba, de még inkább gyõrbe? bicó vonatra fel, és nosza (ezekben a városokban legalább nem marad el úgy mint bp-n).

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
asszép, gratu!

végre elált az esõ ) lehet menni!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag