Azt hiszem én má jópárszor kitekertem, amikor arra jártam.. még maratonon is mikor Mcclane után haladtam.. végig ki lehet tekerni, még akkor is ha aversenyben a 30. km után értünk oda.. Mcclane tudna róla mesélni, igaz olyan is vót amikor eszem ágában sem volt kitekerni..pl. stab-al:)
Pityu vannak szaftosabb részek is áhm.. 3-4 irott kõ az aljától egyhuzambanelégkeménytudlenni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. October 12. - 19:17
Posted 2006. October 12. - 18:25
Matt te egy aljas csaló vagy!
Hova írogatsz te ennyit, hogy megelõztél engem hozzászólásokban!!!?
Ez gonosz tett volt tõled!
hehe, ezt csak most olvasom )
hát a fórumfüggõséget ki kell érdemelni
a játék naonjo )
Pityuszhely, miért nincs bringád?
feltolás az nem ér
Posted 2006. October 12. - 17:44
most egy ideig nem fogok fórumot olvasni,mert nem bírom ki,h mindenki a bringázásról beszél nekem meg csak csorog a nyálam mert már 2 hónapja nincs bringám(má a kezem is remeg),egyébként a cc-rõl annyit h én má mentem föl a bringámmal a Szívszaggatón(Kõszeg),mondjuk ott toltam a bringám,de akkor is megcsináltam!!!!
Posted 2006. October 12. - 17:15
Matt te hogy mentél át az elsõ pályán???????????????????????????????????????????????????????????????????? és a 19.-en??
van hozzá cheat? vagy kód vagy crack?
van hozzá cheat? vagy kód vagy crack?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. October 12. - 17:12
Maul te nagyon aljasúl kipihent erdeigubacs.... ez nagyoon szar volt..
Adok én nektek játékot -ami igen jó-a lényege, hogy nem szabad lolvasni a játék szabályt, és a képernyõn lévõ dolgokat kell használni..iit a link:
http://www.haluz.eu
4 pálya de beszarsz mire végig csinálod..nekem tetszett, bár nekem nem volt 2 perc..
Adok én nektek játékot -ami igen jó-a lényege, hogy nem szabad lolvasni a játék szabályt, és a képernyõn lévõ dolgokat kell használni..iit a link:
http://www.haluz.eu
4 pálya de beszarsz mire végig csinálod..nekem tetszett, bár nekem nem volt 2 perc..
Posted 2006. October 12. - 17:10
Posted 2006. October 12. - 17:05
Ha nem bírjátok kivárni Biczó-nak a programját, akkor addig ajánlok nektek egy jó játékot!
Nagyon izgalmas, eseménydús, és lényegretörõ, és az idõ is kitûnõen megy vele! Ajánlom a cégben unatkozóknak!
Itt a link kérem szépen!:
http://krankedzone.u...thingsmhigh.gif
Jó szórakozást!
Nagyon izgalmas, eseménydús, és lényegretörõ, és az idõ is kitûnõen megy vele! Ajánlom a cégben unatkozóknak!
Itt a link kérem szépen!:
http://krankedzone.u...thingsmhigh.gif
Jó szórakozást!
Posted 2006. October 12. - 17:03
Matt te egy aljas csaló vagy!
Posted 2006. October 12. - 14:29
egyetértünk a fel-le kérdésben. de ha az ember esetleg utcán is akar bohóckodni akkor oda elkel egy picike SS merevgép. bár biczó azért nem semmi miket megcsinált a coilerrel de õ nem számit ))
itt pöstön amugy tök el lennék egyedül a polarxszel mert felfele nem kell tekerni, de otthon ezt nem lehet kijátszani ha hegyre akar menni az ember. de nem is baj. megvan annak is a szépsége, söt.
itt pöstön amugy tök el lennék egyedül a polarxszel mert felfele nem kell tekerni, de otthon ezt nem lehet kijátszani ha hegyre akar menni az ember. de nem is baj. megvan annak is a szépsége, söt.
Posted 2006. October 12. - 14:23
Én elkezdtem építeni egy gépet, amibe ha beledobsz egy 100-ast-akkor kettõt ad ki... -az építkezés azért maradt félbe mert elromlott, és mindég Colát adott ki... - nem akartam totál szétverni az ELTE autómatáját..
De jó ötlet..-és ha titeket is boldogsággal akarlak megtölteni a korábbi kudarc ellenére, akkor azt mondom hogy írtam egy programot,amit este közzé teszek....majd meglátjátok! ez azt tudja-hogy megduplázza a pénzed!! és ez komoly!..
__________________________________________....
Hulp igen a bicajozás a szegények sportja, mert gazdagon kezded, és szegényen végzed... na de lesz egy bicajod..!
Andris nem könnyû, e legtöbbünk áétesett az egy bicaj-két bicaj.. egy bicajjal két funkció dilemáján.. csak kompromisszummal lehet... én meg tudtam tenni hogy legyen 2, de ez nehéz.. azért eggyel is megoldható..
De jó ötlet..-és ha titeket is boldogsággal akarlak megtölteni a korábbi kudarc ellenére, akkor azt mondom hogy írtam egy programot,amit este közzé teszek....majd meglátjátok! ez azt tudja-hogy megduplázza a pénzed!! és ez komoly!..
__________________________________________....
Hulp igen a bicajozás a szegények sportja, mert gazdagon kezded, és szegényen végzed... na de lesz egy bicajod..!
Andris nem könnyû, e legtöbbünk áétesett az egy bicaj-két bicaj.. egy bicajjal két funkció dilemáján.. csak kompromisszummal lehet... én meg tudtam tenni hogy legyen 2, de ez nehéz.. azért eggyel is megoldható..
Posted 2006. October 12. - 14:14
Ha valaki hobby szinten ûzi a bicajozást, akkor nem kelle egyik szakágra kihegyezett bicaj sem. A Stinkyvel is simán lehet felfelé menni, max nem olyan gyorsan, meg jobb erõnlét kell hozzá. Nálam sem a bicaj a szûk keresztmetszet felefelé, hanem én. Szóval ha jól megválasztod a bicajt, akkor nem lesz gond. Lehet vele felfelé is és lefelé is menni. Fõleg most, hogy kijöttek a két és fél kiló körüli freeride villák, meg könnyû vázak is vannak már szép számban. Persze ezek egyike sem olcsó, dehát ez van. Aki ezt komolyan gondolja úgyis minden pénzét erre költi. Szerintem itt nagyjából mindannyian így vagyunk ezzel.
Az olcsón sok pénzt megoldás engem is érdekelne. Ha megtudtok valamit, akkor mindenképpen szóljatok.
A triál gép az egy olyan bicaj, amivel a triálon kívül az égvilágon semmit nem lehet csinálni. A nyeregvázcsõ van vagy 10 centi, a komolyabbakon már nyereg sincs, illetve csak matrica formájában, illetve hallottam már karbon sorról is, ahol csak egy lánckerék van fémbõl. Ha jól tudom ez a szabályok kijátszása miatt van így, természetesen a karbon lánckerekek nem tekerésre valók. Ja, és merev villa, merev váz.
Az olcsón sok pénzt megoldás engem is érdekelne. Ha megtudtok valamit, akkor mindenképpen szóljatok.
A triál gép az egy olyan bicaj, amivel a triálon kívül az égvilágon semmit nem lehet csinálni. A nyeregvázcsõ van vagy 10 centi, a komolyabbakon már nyereg sincs, illetve csak matrica formájában, illetve hallottam már karbon sorról is, ahol csak egy lánckerék van fémbõl. Ha jól tudom ez a szabályok kijátszása miatt van így, természetesen a karbon lánckerekek nem tekerésre valók. Ja, és merev villa, merev váz.
Posted 2006. October 12. - 12:34
Posted 2006. October 12. - 12:31
Tényleg milyen a triál gép?? Matt sok pénzt olcsón???????:)
az az igazság a két bicajos dologban. hogy eggyel nehéz megvalósítani két célt.. de 2 sokba kerül...
Andris járnak többen is hét közben-Hulp is szokott menni, Mcclane meg nagyon
az az igazság a két bicajos dologban. hogy eggyel nehéz megvalósítani két célt.. de 2 sokba kerül...
Andris járnak többen is hét közben-Hulp is szokott menni, Mcclane meg nagyon
Posted 2006. October 12. - 12:01
hát ha még csak az idõvel lenne a gond )
sztem ha lenne több bicóm biztos találnék rá idõt hogy használjam mindegyiket egy kicsit.
a fejlõdés meg ugy mindenre igaz nem? ha sokáig nem tekersz hegyen akkor punnyadt leszel, ha sokáig nem gyakorolsz triál akkor béna leszel...
szerintem
amuyg milyen bico a triálgép?
sztem ha lenne több bicóm biztos találnék rá idõt hogy használjam mindegyiket egy kicsit.
a fejlõdés meg ugy mindenre igaz nem? ha sokáig nem tekersz hegyen akkor punnyadt leszel, ha sokáig nem gyakorolsz triál akkor béna leszel...
szerintem
amuyg milyen bico a triálgép?
Posted 2006. October 12. - 11:37
Egy idõben én is próbálkoztam 2 bicajjal..
nekem a triál volt a másik,de rá kellett jönnöm,hogy még egyre is kevés az idõm..a triál pedig olyan sport,hogy sokat kell gyakorolni,ha valamit fejlõdni is akarok..
szal ha valakinek kell triál bicikli,az szóljon nyugodtan!!
Phreek; ráérsz hétközben is?
nekem a triál volt a másik,de rá kellett jönnöm,hogy még egyre is kevés az idõm..a triál pedig olyan sport,hogy sokat kell gyakorolni,ha valamit fejlõdni is akarok..
szal ha valakinek kell triál bicikli,az szóljon nyugodtan!!
Phreek; ráérsz hétközben is?
Posted 2006. October 12. - 11:09
oh, sorry, akkor ezt benéztem
de tökjó, Kriszta és Krisztián )
amugy ha nem melózik akkor vele jössz 70re? vagy csak egyedül?
amugy hozzátenném, hogy valóban a bicóm fejlesztése street irányba vándorolt elég erõsen, de még mindig orientálódom hegy felé ) reményeim szerint talán két bringával sikerül megvalositani hogy legyen egy merev utcagép meg egy fully enduro )
ha tudtok olcsón sok pénzt szoljatok
de tökjó, Kriszta és Krisztián )
amugy ha nem melózik akkor vele jössz 70re? vagy csak egyedül?
amugy hozzátenném, hogy valóban a bicóm fejlesztése street irányba vándorolt elég erõsen, de még mindig orientálódom hegy felé ) reményeim szerint talán két bringával sikerül megvalositani hogy legyen egy merev utcagép meg egy fully enduro )
ha tudtok olcsón sok pénzt szoljatok
Posted 2006. October 12. - 09:50
Andiris - 85 alatt nem dom már soha.. mindég azon indúltam, kivéve amikor a 65-ön mentem mert akkor a Coilerral tekertem le... de volt már a salzkammergut 100 is-ami elég keményre sikeredett abban az évben..
Ez persze, amit írtam csak hülyeség, és nem akartam írónikusat írni.. csak Maulékat húzni.. rosszúl jön ki, ezért helyesbítek..
Én szívesen cc-zek, Macclane õ nagyon-õ egyébként cc-vel is dhzik..
Maulék nem tekernek felfelé ha nem nagyon muszály, vagy 50m nél nem hosszabb-mert számukra ez lehetetlen az adott bicajjal.. nekem is csak azért mert ven egy cc-gépem, meg egy dh gépem.. vagyis a blastocska, és a stabocska..
Hulp egy érdekes figura, mert van olyan elvetemült hogy stinkyvel teker felfelé, de õt nem szabad utánozni, mert nem lehet... más meg ne próbálja mertveszélyes-és csak 18 éven felüli olvassa el ezt...
Tehát ez az igazság. Mcclane, Hulp, Pityu, cc-zünk..(is!) a többiek nem .. Matt streetes, Trueman is stríítfájter,, Maul zuhanos fájgter, Cornél ....háát õ Õrült..
Neki vannak a legdrágább csavarjai.. ezt persze nem rosszból..
Mcclane vennem kell ghyorsan head deszkákat-most láttam bari nõmnekÛ(Kriszta) head kötéssel 50 ezer- le ven értékelve ezerrel- az outdoor -sport újságban.. én meg megyek a söjtörihez.Még nemtom hogy az amit az újságban láttam milyen, de a Krisztának csak egy egyszerû belépõ modell kell(puha) freeride, és van ehez kötés is.. 75 lenne amúgy-(szezon eleji akció van)! ha tudod nézd meg légyszí-hogy milyen ez..
Nekem se kell majd túl drága-úgy néz ki jövõ héten haza megyek -és nézek valamit..
Ez persze, amit írtam csak hülyeség, és nem akartam írónikusat írni.. csak Maulékat húzni.. rosszúl jön ki, ezért helyesbítek..
Én szívesen cc-zek, Macclane õ nagyon-õ egyébként cc-vel is dhzik..
Maulék nem tekernek felfelé ha nem nagyon muszály, vagy 50m nél nem hosszabb-mert számukra ez lehetetlen az adott bicajjal.. nekem is csak azért mert ven egy cc-gépem, meg egy dh gépem.. vagyis a blastocska, és a stabocska..
Hulp egy érdekes figura, mert van olyan elvetemült hogy stinkyvel teker felfelé, de õt nem szabad utánozni, mert nem lehet... más meg ne próbálja mertveszélyes-és csak 18 éven felüli olvassa el ezt...
Tehát ez az igazság. Mcclane, Hulp, Pityu, cc-zünk..(is!) a többiek nem .. Matt streetes, Trueman is stríítfájter,, Maul zuhanos fájgter, Cornél ....háát õ Õrült..
Neki vannak a legdrágább csavarjai.. ezt persze nem rosszból..
Mcclane vennem kell ghyorsan head deszkákat-most láttam bari nõmnekÛ(Kriszta) head kötéssel 50 ezer- le ven értékelve ezerrel- az outdoor -sport újságban.. én meg megyek a söjtörihez.Még nemtom hogy az amit az újságban láttam milyen, de a Krisztának csak egy egyszerû belépõ modell kell(puha) freeride, és van ehez kötés is.. 75 lenne amúgy-(szezon eleji akció van)! ha tudod nézd meg légyszí-hogy milyen ez..
Nekem se kell majd túl drága-úgy néz ki jövõ héten haza megyek -és nézek valamit..
Posted 2006. October 12. - 06:39
õõõ Kriszta, az a barcsi éned?
vazz, ez visz mindent, 10 pont!
Maul a seggedbe fogok orientálni egy igazi pulykát vazze
francnak kell ez a hülye duma
Biczó gondolom Krisztának kell a bicaj, vagy rosszul gondolom?
Biczóagatyákmondtamhogycsakikszellesésikszikszellesméretbenvannak
hiábaaharminkétcentiazúgyislógna
jelentem még én is szeretek cc-zni, én vagyok annak az állatfajnak a képviselõje, aki országútizik, cc-zik és még egy kis ereszd el a hajam is belefér, meg futok is, szal qrva menõ vagyok, és most itt futtatom magam ezerrel
jó lenne tekerni egy kicsit, de ma angolra megyek...elõbb nem lehet egyeztetni az iõpontot?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. October 11. - 22:49
Phreek:
jövõhéten valamelyik délután ráérsz?(azért csak akkor mert egy hete canyonban van a bringám,és csak pénteken lesz kész )
történt némi up date a Konámon,és szeretném tesztelni..
Parkerdõ a tornapáálya környékén télleg siralmas ez után a fagágósdi után..
Biczó:
Nem Te tekerted le tavaj Kõszegen a hosszútávot??(75 km)
Akkor hogy is van ez?? :wtf:
ja,és nem én vok a képen..
jövõhéten valamelyik délután ráérsz?(azért csak akkor mert egy hete canyonban van a bringám,és csak pénteken lesz kész )
történt némi up date a Konámon,és szeretném tesztelni..
Parkerdõ a tornapáálya környékén télleg siralmas ez után a fagágósdi után..
Biczó:
Nem Te tekerted le tavaj Kõszegen a hosszútávot??(75 km)
Akkor hogy is van ez?? :wtf:
ja,és nem én vok a képen..
Posted 2006. October 11. - 21:18
Üdv!
Újra visszatértem számüzetésembõl.
holnap megyünk Krankeddal tekerni olyan késõdélután! Ilyen parkos, tekerõs, ugratós, gyakorlós, edzõs dologra. Nem jön valaki?
Egyébként ha már így a vicceknél tartunk!
1. Két mosómedve megy a sivatagban! Mi ebbe a különös?
2. Három pulyka tápot eszik a Sága-üzemben. Mi ebben a különös?
3. Két transzszexuális tanácskozik egy pódiumon.... Mi ebben a különös!
A megfejtésekre várom a megoldásokat!
Cornel!
Egyébként ezelõtt voltál már ilyen pályán?....
És külföldön?...
Újra visszatértem számüzetésembõl.
holnap megyünk Krankeddal tekerni olyan késõdélután! Ilyen parkos, tekerõs, ugratós, gyakorlós, edzõs dologra. Nem jön valaki?
Egyébként ha már így a vicceknél tartunk!
1. Két mosómedve megy a sivatagban! Mi ebbe a különös?
2. Három pulyka tápot eszik a Sága-üzemben. Mi ebben a különös?
3. Két transzszexuális tanácskozik egy pódiumon.... Mi ebben a különös!
A megfejtésekre várom a megoldásokat!
Cornel!
Egyébként ezelõtt voltál már ilyen pályán?....
És külföldön?...