Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
hi, nem tudok menni... jó tekerést.. pénz programokat gyártok..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Cupp!

Holnap is megyünk a Kornéllal, de idõpontot egyenlõre még nem tudunk....

Neked kb mikor lenne jó? Csak ebéd után? így késõn délután már nem??

Egyébként jó volt a mai nap is, trükköket próbálunk gyakorolni, aztán lesz, ami lesz!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Az én bringám is 16 kiló, lehetetlen tekerni hosszútávon.
Maul bringázni mikor megyünk holnap? Szombaton kéne ebéd után.
A munka és a család különben minden idõt és energiát felemészt...
...és az utóbbi a pénzt is.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
használtcucot nem is akartam....szobamérlegen 16,5 kiló volt,mongyuk lehet h a mérleg se jó...:D

most két felállás van gépügyletben:
a shermant elcserélem egy da bomb sputnik vázra(garis,vadiúj, még dobozban van)és a csávó lehet h ráfizet egy kis manit v. NS bitch váz + valamilyen teló(talán z1fr3,de ki tuggya...)
aztán kell még vennem hátsóváltót,lánctányértot,fogaskoszorút,váltókart(valószínüleg minden '07-es xt-lesz)+még kiegészítõket(nyeregcsõ.tárcsák...stb)szerencsére a fékeim(tárcsa nélkül) má megvannak uhho az má oks.

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Phreek; ráérsz hétközben is?

tudok szakítani idõt, nem kötött nagyon a munkaidõm.. de arra is rájöttem, hogy kéne egy kis erõnlét, mert annak perpillanat úgy érzem, híján vagyok.. tegnap is tettem egy lazább 15km-es karikát, de már a kárpáti kelemenen felmászva majdnem kiköptem a tüdõmet. :wtf:
.:::: phuck the dumb ::::.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát Maul, én szombatra mindenképpen tervezek egy bicajtúrát Kõszegre, de az ilyen fotózós dolog lesz, és a lehetõségekhez mérten elég nagy is. Szóval ez elsõsorban nem a bicajozásról fog szólni, hanem a természetfotózásról. Ki kell használnom, hogy nálam van a tesóm gépe. Egy relatíve nagy kört szeretnék bejárni. Legkésõbb a deles vonattal indulok, de lehet hogy a még korábbival.
A hétköznapi bicajozásokkal meg nem az a baj, hogy nem szeretnék menni, hanem hogy mire én hazaérek, meg megkajálok, arra már sötét van, és szerintem arra ti már otthon pihentek. Sajna ez egy nagy hátránya annak, ha az ember már dolgozik. Majd jövõ nyáron.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Trueman!

szerntem az lenne a legjobb, hogyha mondanál egy konkrét idõpontot, ami mondjuk egy hétvége, hogy mikor lenne a legjobb nektek, zegieknek, és akkor mindenki úgy szervezi a programját, mert aképp csak az idõ megy.......

Ez a pénzcsináló program sem roszz, de nekem a nothin jobban tetszik ;)

Biczó!
Hétvégén itthon vagy??

KisMcClane, te hogyan érsz rá? Csak mert múlt héten megbeszéltük, hogy valamikor megyünk tekerni...

Hulp, Cornel??

Pityu!
És akkor most milyen gépet építessz?? Meg ne ám használt szarokat vegyél. Inkább gyûjts tovább, mert egy új gép sokkal több ideig tart, mint egy szar használt.... Na és ugye egy használt bicajt sokkal nehezebb mégegyszer eladni, ha váltani akarsz, mint egy újat!

Egyébként a régi bicó hogyan lenne már 17 kilós:) az enyém 20, és van egy kis különbség!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Öcsém nem faragok rá, mert már megvan hogy hogyan néz ki kívül belül-ez tavaji modell, de amit én veszek az idei intaligence lap...és arra is 40% minusz öcsém...amúgy az újj ára neten 76..ez volt a legolcsóbb amit találtam..
tehát a 49 kötéssel együt elég baráti..hogy idei vagy tavaji meg tök mind1... õ kezdõ..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
oks öcsém, én csak szóltam, nehogy ráfaragj

majd dumálunk, mert akkor kellene cipõ és gatya, meg bukó
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane természetesen nem junior deszka, hanm egy 80 pénzes normális famagos-jó min. deszka.. én is itt néztem ahol te.. de ez nem az amirõl szó van, sõt a srác azt mondta-nem is egy kezdõ lap, hanem egy hosszútávra tervezett, amihez hozzá kell fejlõdni.. gondolhatod hogy nem kölköknek való 20 cm-es lapot veszek a barátnõmnek.. !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
bazdmeg

:D

szal

próbáljátok ki a három bringát, tudom ajánlani....
azösszespénzedelmegyráévekenkeresztülgarantáltan

Biczó:
http://80.240.229.91...&subpage=boards

a rush-t mondtad?
mert abból csak jr-t látok
szal
ezt kölköknek nyomják, nem?
oké, hogy olcsón adják, de ez bírni fogja? (mivel már nem vagy gyerek, de ehhez szvsz a többiek kommenteket fognak fûzni :D)

szal csak nem szeretném, ha rosszul járnál...kérdezz rá más deszkákra is, hátha van másra is akció

nekem meg kellene gatya és cipõ, jövõ héten megyünk barátnõmmel Pestre az orchidea kiállításra, szal akkor meg tudnám próbálni.....hívj majd fel öcsém :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Háát ti még itt játszotok... és az én játékomon vagytok kiakadva? miért???Kinek van jobb válasza: a Hogyan keressünk sok pénzt olcsón-kérdésre????

Maul játéka sokkal elvontabb,, és nem is lehet túl jutni az elsõ pályán.. pedig már minden billentyût kipróbáltam, hátha van rejtett gyorstüzelõ gomb..

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Pihent:D

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Hátttezkéééész!!! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szóval olcsón sok pénz-tessék,Jó szórakozást!
http://people.inf.elte.hu/~biknaai a penz.exe -t indítsátok el..

LOL :D
ezé' kapsz egy pirospontot :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Na vagyok, csak eddig melóztam... nem bírtátok már ki mi....??

Szóval olcsón sok pénz-tessék,Jó szórakozást!
http://people.inf.elte.hu/~biknaai a penz.exe -t indítsátok el..

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Tom mien az írottköre felmenni...szar...én amikor voltam bringástáborba 1 nap alatt 50-60 km-t mentünk 9-14 óra kött a hegyekben(irottkõ,óház,szentvid,andalgó,szívszaggató,kõszeg,velem)szóval mentünk mindenfelé ami a túravezetõknek könnyû volt mer õk xc gépezettel meg spd-vel mentek,én meg a16-17 kilós gépemmel 1 lánnctányérral meg platformmal...

azé nincs bringám,mer a telómnak má minden baja volt és eladtam meg a vázamat is,de jövõre majd remélhetõleg sikerül összeraknom egy többszezonos gépet és akkor majd télen is tok nyomulni..

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
És mikor jöttök ide? Valami közelítõ idõpontot légyszi;)
Télre kéne valami jó cucc tekeréshez. nem tudtok ajánlani valamit? Dzsek ivagy mez vagy ilyesmi

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ez már a corral jár cornel!

Örülök, hogy tetszik a játék!

Holnap megyünk krankeddal ismét a parkosba!

Nem gyün valaki?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Ha nem bírjátok kivárni Biczó-nak a programját, akkor addig ajánlok nektek egy jó játékot!

Nagyon izgalmas, eseménydús, és lényegretörõ, és az idõ is kitûnõen megy vele! Ajánlom a cégben unatkozóknak!

Itt a link kérem szépen!:

http://krankedzone.u...thingsmhigh.gif

Jó szórakozást!;)

Hogy stílszerû legyek: Nem "semmi"! :)

És igen, már voltam.

Külföldön.

Amúgy olyan sokat írtatok, hogy nem tudok reagálni. Mire a végére értem elfelejtettem az elejét.