Hi, mi megyünk Matt,,35 re megyünk az még baráti lesz, remélem lesz sült geszti is... Biztos találkozunk.. Mcclane ne haragudj de nem tudtam felvenni..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. október 16. - 18:41
Írta 2006. október 16. - 17:03
Írta 2006. október 16. - 16:11
Oh
Már mindegy , én meg szerdán mek pestre eladni a telóm.)
azthittem hogy kõszegen vagy hátvégén , de már mind 1.
Már mindegy , én meg szerdán mek pestre eladni a telóm.)
azthittem hogy kõszegen vagy hátvégén , de már mind 1.
Írta 2006. október 16. - 14:25
haliho!
az én bringám 15kiló és egysebesség és azért nem lehetetlen tekerni, persze nem oly kényelmes de lehet sztem. ) minden csak elhatározás kérdése
Gigi: ezen a héten pénteken este menek hazafele. mirõl lenne szó?
köszi a programot Krisztián! vettem is egy 54Mbites wireless accespointot )))
szombaton akkkor jöttök? elvileg találkozunk mert ugyan mi elõbb indulunk de keresztezõdnek az útvonalak )
McClane, Te jövöl barátnõddel?
amugymeg: dinamika vááá.
de legalább szépidõvan )
csak hideg )
az én bringám 15kiló és egysebesség és azért nem lehetetlen tekerni, persze nem oly kényelmes de lehet sztem. ) minden csak elhatározás kérdése
Gigi: ezen a héten pénteken este menek hazafele. mirõl lenne szó?
köszi a programot Krisztián! vettem is egy 54Mbites wireless accespointot )))
szombaton akkkor jöttök? elvileg találkozunk mert ugyan mi elõbb indulunk de keresztezõdnek az útvonalak )
McClane, Te jövöl barátnõddel?
amugymeg: dinamika vááá.
de legalább szépidõvan )
csak hideg )
Írta 2006. október 16. - 10:41
Biczó kerestelek csomószor, hívj már fel bakker
én a héten délutános vagyok, szal ugrott, hétvégén pedig nem leszek otthon....
én a héten délutános vagyok, szal ugrott, hétvégén pedig nem leszek otthon....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. október 15. - 20:41
mi---->bringások...és nem nagyon építenek/építünk már mi se a parkosba ,csa elszórtan pár ugartót..
Írta 2006. október 15. - 20:34
Hi.. Háát ez ismerõs szitú, el kell költözni...északra..
...káár hogy a motocross-os az olyan faj, ami még az üveghegyen is megél, és ott is mindent szétfaral...
jó éjt..
...káár hogy a motocross-os az olyan faj, ami még az üveghegyen is megél, és ott is mindent szétfaral...
jó éjt..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. október 15. - 17:14
Pityu!
Mi ezt már kb 3 éve mondjuk, hogy a parkosba semmit nem szabad építeni, de mindenki csak a saját hibájából tanul úgy látszik....
Egyébként milyen nyomvonalat jártatok ti ki?
Mi ezt már kb 3 éve mondjuk, hogy a parkosba semmit nem szabad építeni, de mindenki csak a saját hibájából tanul úgy látszik....
Egyébként milyen nyomvonalat jártatok ti ki?
Írta 2006. október 15. - 12:46
egyébként tökre széjjeljártáka krosszosok a pályákat amiket mi kijártunk,aztán jövõre meg már nem is tudjuk használni õket mer mindeggyik ív le lesz járva meg ottmarad a qrwa keréknyom,ráadásul amikor elment melletünk a krosszos csávó direkt kipörgette a kerekét h ránkszórja a kavicsokat:mad:
Írta 2006. október 15. - 12:35
jah,meg a még gyári-zsíros hátsóváltómon..:ysz:
egyébként voltam ma kinnt parkosban,
néhány kép..-> http://kep.tar.hu/an...avaria/50376364
(katintsatok rá,ott vannak a képek,a konvertálás ne zavarjon senkit!!)
minden kép 4 Mpxl
egyébként voltam ma kinnt parkosban,
néhány kép..-> http://kep.tar.hu/an...avaria/50376364
(katintsatok rá,ott vannak a képek,a konvertálás ne zavarjon senkit!!)
minden kép 4 Mpxl
Írta 2006. október 15. - 12:20
Ma is voltunk kint, de nincsen por...
Egyébként néyron szokott lenni, nagy szárazságkor, de szerintem nem zavaró... Mert mögötted lesz a felhõ, nem elõtted;)
Egyébként néyron szokott lenni, nagy szárazságkor, de szerintem nem zavaró... Mert mögötted lesz a felhõ, nem elõtted;)
Írta 2006. október 15. - 11:18
Írta 2006. október 14. - 22:39
Én személyszerint nem szoktam ugrabugrálni-lightosan,nincs is mivel,és nem is mernék..:scared: ..triálozgatni szoktam,de az már télissítve lett(szögreakasztottam)
A parkerdõs ismerkedõs..hááát..talán jövõhétvége jó..
Nekem a hétvégék nem jók különben,mert barátnõm csak akkor van itthon,és akkor vele vagyok..
Phreek:
Akkor jó a hét eleje?
Vagy írjak inkább püt?
Különben milyen bringád van?
Mióta tolod?
Pityu:
Még mindig akkora por van parkerdõben?
A parkerdõs ismerkedõs..hááát..talán jövõhétvége jó..
Nekem a hétvégék nem jók különben,mert barátnõm csak akkor van itthon,és akkor vele vagyok..
Phreek:
Akkor jó a hét eleje?
Vagy írjak inkább püt?
Különben milyen bringád van?
Mióta tolod?
Pityu:
Még mindig akkora por van parkerdõben?
Írta 2006. október 14. - 18:53
ahh...voltam bringázni:),igaz csak a tesóméval ami e-h merev,de legalább felfele tudtam nyomatni faszán,egyébként a parkosba mindenfelé rohadt fakupacok vannak és nem lehet normálsian közlekedni és volt egy fasz krosszos csávó is aki széttúrta a pályákat...a qrwa annyát!!!
Írta 2006. október 14. - 15:39
Lehet nem tudok ma kimenni, közbejött pár dolog és nagyon elment a napom, most fogok még csak ebédelni... azért szóljatok mikor mentek!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. október 14. - 13:08
Hulp!
Sajnos egyenlõre még nem tudom, mivel Kranked még nem nyilatkozott, de szerintem csak olyan 4-5 körül!
Mikor sötétedik?
Andris, és phreek!
Ti abszolut nem szoktatok így ugra-bugrálni (lightosabban)??
Egyébként valamikor kimehetnénk együtt egyet a parkosba, ilyen biciklizõs, összeismerkedõs jelleggel. Mivel nem ismerjük még egymást....
És hát mégis csak egy fürumba tartozunk!
Sajnos egyenlõre még nem tudom, mivel Kranked még nem nyilatkozott, de szerintem csak olyan 4-5 körül!
Mikor sötétedik?
Andris, és phreek!
Ti abszolut nem szoktatok így ugra-bugrálni (lightosabban)??
Egyébként valamikor kimehetnénk együtt egyet a parkosba, ilyen biciklizõs, összeismerkedõs jelleggel. Mivel nem ismerjük még egymást....
És hát mégis csak egy fürumba tartozunk!
Írta 2006. október 14. - 12:37
Írta 2006. október 14. - 11:54
Írta 2006. október 14. - 09:18
Írta 2006. október 13. - 22:31
Phreek:
ha összejön akkor elvileg holnap(szombat) sikerül szerezni egy monoblokkot, akkor kész a járgány.akkor hétfõn vagy kedden ha van kedved tekerhetnénk egyet,akár olad->parkerdõ viszonylatban is,nem kell elmenni kõszegre.
ha nem lesz mono, akkor várok tovább:(
ha összejön akkor elvileg holnap(szombat) sikerül szerezni egy monoblokkot, akkor kész a járgány.akkor hétfõn vagy kedden ha van kedved tekerhetnénk egyet,akár olad->parkerdõ viszonylatban is,nem kell elmenni kõszegre.
ha nem lesz mono, akkor várok tovább:(