Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
És ismét egy rendkívül fontos hozzászólást olvashattunk Maultól. :D Biczó, mikor mész vissza Barcsra?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Pipetta, latetta, kroketta...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
uh.
jelentem élünk. ismét kegyetlen volt a 70. nem mondom hogy élveztük, de beérni nagyon jó érzés volt :)
Krisztián, ezek szt nem voltatok 35ön?

felni ügyben sztem is felesleges doublewide meg dáböltrekk. sõt aszondják mivel dobulewide széles de alacsony, annyira nem is jó.. szal lehet jobb ha vmi ésszel van megoldva mint erõvel. de mindenkinek a sajátja a jó )

Kala: jurisich miklós gimi lánykolesz ;) nem egy luxus szálló, de sztem megteszi.
Tel: 94/361-404
adamkg volt itt nyáron, kérdezd meg az élményrõl )

'túristaszálló' a várban eléggé lepukkant. többi meg kicsit drágus sztem. esetleg még van olyan hogy Familia Vendégház. http://www.familiave...haz.freeweb.hu/ nyáron voltak itt Komáromból bicós srácok, õk azt vették ki, komplett ház konyhával fürdövel, kerttel mindennel. árban nem tom hogy van.
www.koszeg.hu

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

de ha tovább gondolom ez jó, csak nem mindenki teheti meg...:) de azért én kérem a demomat, mert kényelmetlen a markolat..

Na ezek után egy hangot sem akarok hallani! :)
Bringázás nyista, családi program van.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Valaki ma bringázni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Követem az elvet.. kérek egy demo8-at mert kényelmetlen a stab markolata.. ;-)
Miért kellene kicserélni a vázat,ha rossz a kerék,vagy miért kell kicserélni a kormányt ha rossz a váltó,vagy miért kell új fék ha rossz a nyereg?

de ha tovább gondolom ez jó, csak nem mindenki teheti meg...:) de azért én kérem a demomat, mert kényelmetlen a markolat..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Lehet, hogy küllõ, de én biztos vennék új felnit. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
cc-ma kizárva nálam, se bicaj se kedv.. úgy néz ki ma pálya lesz...:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
1-es kõszegi vonat->Kõszeg->CC-zés a kõszegiekkel,aki akar jöhet..de nem várunk meg senkit,ha lemarad!!:icon_twis

:D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Háát igen azb én 75 kilóm alatt nem volt vele baj soha, ha hajlik a single track,akko hajlik a többi is,, és ha akkor át esek akkor legalább elnyeli az energiát-szétszakad, és 3ezerért veszek egy újat... szerintem tök felesleges ennél erõsebbet venni, még Hulp súlya alá sem kell... Pedig az enyém is kapott már eleget... ez elsõ felnim egy bike+ de gyanítom azzal se lesz gond...eddig se volt..
MA délután tekerés----ha valaki jönne akkor csörizzen meg!Maul meg én vagyunk- a pályára mennénk, meg szhelyen körbe-körbe...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Igazából eddig semmi gond nem volt vele, pl. túlélt egy Leogangot, meg egy Pilát is, szóval azért nem olyan rossz felni ez. Elõl is ilyen van, és két év alatt nyolcas sem ment bele.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Hi...
Cornél azt mond meg nekem minek a Hulpnak duble wide? mikor a küllõje szar, és nem a felni???...ezt nem nagyon értem na mind1...

Természetesen szükség van erõs küllõkre is, de gyanítom, hogy felni és felni között is van különbség!
Nekem is volt eddig kb. 4-5 féle felnim mind ugyanolyan küllõkkel lett fûzve! És láss csodát a Duble Track és a Duble Wide elpusztíthatatlan, a többi mind a kukában végezte. Ismételem a küllõk ugyanazok voltak! Igenis a Hulp alá erõsebb felni kell, fõleg ilyen igénybevétel mellett. Szerencsétlen már vagy ötödször fûzeti azt a kereket újra! Én a 75 kilóm alá sem tennék Single Trackot! Szóval minimum Duble Track...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi...
Cornél azt mond meg nekem minek a Hulpnak duble wide? mikor a küllõje szar, és nem a felni???...ezt nem nagyon értem na mind1...

Holnap Kõszeg 1-es vonat??????????????

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, t5egnap elmentem dolgozni a kertbe, és kint ragadtunk, mert sok a volt a munka, a telefonom meg otthon volt.. bocs emberek.. sjanos tegnap elsõ a munka volt, csak 6 körül értem haza..Bocs Maul papa, Bocival már beszéltem..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Tud valaki mondani nekem Kõszegen szállást 5-10 ember számára, ami elérhetõ novemberben, viszonylag olcsó, és van áram és víz? Koli, faház, akármi...
Köszi!

Szia! Matt bajtárs biztos tud ilyesmit!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Hali holnap én ráérek akkor(5körül) mehetünk..még írok hogy találkozzunk..ilyen városi állatságra gondoltam..Maul papa? Mcclane papa?? Hulp papa?(küllõ nélkül)?
Ma kész lett a bicajom, mert megszereltem Krisztával.. elmondom mi is vót a gond... bevallom néztem a pokémont, még a tazót is gyûjtöttem de azt nem hittem vóna soha hogy a kormány kotyogásra-tehát egy 17 ropis FSA kormánycsapágy -al való küszködésre a megoldás egy 5000 Ftos kormány csapágy lesz a gyógyír,,ugyanis köztudott mióta megvan csak kínlódtam vele, ezért ma fogtam és kivágtam ezt a drága kis kínlódást... és raktam bele egy golyóscsap. WTB momentum grease guard-ot.. vagyis nesze neked kínai... de most jó.. és a végeredmény számít ahogy a Fõnököm mondá tegnap elött...

Tehát emberek érdemes gyûjteni egy igen szupi drága FSA-ra mert azt hiszed ezzel letudtad minden gondod, pedig épp a ,,gond and prbléma" c. filmre vettél habvi bérletetet...

Na de most úgy kivágtam mint Maul kõ-papír-ollója- a kisangyalt..

Hát nem ezt magyaráztam én is a múltkor... :) Csak én 3000 HUF-ból oldottam meg! :)

Hulp neked meg Duble Wide kell hidd el nekem!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tud valaki mondani nekem Kõszegen szállást 5-10 ember számára, ami elérhetõ novemberben, viszonylag olcsó, és van áram és víz? Koli, faház, akármi...
Köszi!

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Akár;)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Biczó veled mi van most?
Próbállak hívni ezerrel, de negatív...

Trueman, akkor ez most azt kelenti, hogy jövõ szombaton menjünk zegre?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát az van a kerekemmel, hogy szar. Most lesz majd bele DT küllõ, aztán ha azzal is gondok lesznek, akkor váltok Double Track-re.