szép board biczó
milyen vázad van eladó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. október 29. - 20:09
Írta 2006. október 29. - 13:22
== [Értelmes pillanatban született hozzászólás, mely nem tartalmaz értelmes mondanivalót, vagy információt]Mi az, hogy körmoziban?
Mcclane papa:néhány kép:
http://people.inf.el...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. október 29. - 09:56
Írta 2006. október 28. - 18:12
Skycat--húú-hát nem sokat hámoztam ki abból amit írtál..de biztos hogy a közelben a Ság-hegy, vagy a Somlyó az egyetlen lehetõség...ahogy már mondták.. de ezek nem túl nagy kihívások... na most ismételtem, mert uezt írta Andris is.. na mind1
Maul papa körmoziban, ..
Mcclane a decka fasza,, igen komolyan néz ki.. tényleg teccetõs... még a színek is stimmelnek..pöpec lett..
..emberek pincében érlelt, tûzben edzett, hamuban festett magellan váz eladó...folytassam?
Maul papa körmoziban, ..
Mcclane a decka fasza,, igen komolyan néz ki.. tényleg teccetõs... még a színek is stimmelnek..pöpec lett..
..emberek pincében érlelt, tûzben edzett, hamuban festett magellan váz eladó...folytassam?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. október 28. - 17:31
Írta 2006. október 28. - 16:05
Írta 2006. október 28. - 15:47
Írta 2006. október 28. - 14:22
Írta 2006. október 27. - 21:56
Kössz McClane, nem kell újabb kép, mert a másik albumom már megtelt, és most nem kell még egy!
Hát szerintem cellben nincs semmi, haloot vidék az....
De errõl kérdezd a cellieket:)
Hát szerintem cellben nincs semmi, haloot vidék az....
De errõl kérdezd a cellieket:)
Írta 2006. október 27. - 17:50
cellbe szerintem nincs bringabolt legalább is én nem hallottam..
a hegyen talán tudsz biciklizni,de az nem valami nagy..
legközelebb szombathyelyen van komolyabb dudor,,vagy kõszeg..
esetleg megpróbálhatod a Ságot,vagy a Somlyót..de a monociklis barátom elbeszélésébõl az se nagy ereszetés..(röviden xar)
a hegyen talán tudsz biciklizni,de az nem valami nagy..
legközelebb szombathyelyen van komolyabb dudor,,vagy kõszeg..
esetleg megpróbálhatod a Ságot,vagy a Somlyót..de a monociklis barátom elbeszélésébõl az se nagy ereszetés..(röviden xar)
Írta 2006. október 27. - 17:40
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Celldömölkben vagy olyan helyeken ahova oda lehet jutni onnan vonattal/bicajjal jó bicajozás van? Van valaki akit ismerek Pinkbikeról aki CCs és ha jól tudom pár hónap múlva odaköltözik de nem tudja hogy milyen ott a bicajozas, miféle bicajos boltokra lehet számítani, stb. és gondoltam hogy megkérdezem itt mert ti biztos tudtok valamit javasolni.
Köszi!
-Gábor
Azt szeretném kérdezni hogy Celldömölkben vagy olyan helyeken ahova oda lehet jutni onnan vonattal/bicajjal jó bicajozás van? Van valaki akit ismerek Pinkbikeról aki CCs és ha jól tudom pár hónap múlva odaköltözik de nem tudja hogy milyen ott a bicajozas, miféle bicajos boltokra lehet számítani, stb. és gondoltam hogy megkérdezem itt mert ti biztos tudtok valamit javasolni.
Köszi!
-Gábor
Írta 2006. október 27. - 16:31
Írta 2006. október 27. - 15:42
Maul küldjek magamról képet, amit esténként tudsz nézegetni?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. október 27. - 14:17
Hát McClane, akkor téged sem foglak látni még további x ideig!
Nem jön el senki sem tekereni?
Nem jön el senki sem tekereni?
Írta 2006. október 27. - 06:55
bocsika pici Maul.....
tegnap reggel 6-tól este 7-ig itt voltam
ma meg színház lesz, szal...
jövõ héten pedig délutános vagyok
tegnap reggel 6-tól este 7-ig itt voltam
ma meg színház lesz, szal...
jövõ héten pedig délutános vagyok
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. október 26. - 16:32
A küllõk miatt a kerék. Két helyen a felni is fel van ütve, de az nem vészes, emiatt nem kell felnit cserélni. Szóval új küllõk kellenek, aztán ok a dolog.
Írta 2006. október 26. - 16:10
Demokráciát!!
Hulp, de most komolyan, mi van a kerekeddel?
A küllõk szarok, vagy a felni? Vagy maga a kerék?
Hulp, de most komolyan, mi van a kerekeddel?
A küllõk szarok, vagy a felni? Vagy maga a kerék?
Írta 2006. október 26. - 15:34
Ezt kikérem magamnak.
Konkrét idõpontot is mondtam. Annyi nem jött rá hogy fapapucs. De iylenen nem vagyok hajlandó veszekedni.
Konkrét idõpontot is mondtam. Annyi nem jött rá hogy fapapucs. De iylenen nem vagyok hajlandó veszekedni.
Írta 2006. október 26. - 14:41
Maul, mingyá meglesz a 2000 hozzászólásod. Hajrá.
Nekem most nincs üzemképes hátsókerekem, szóval részemrõl ugrott bármilyen bicajozás, sajnos.
Nekem most nincs üzemképes hátsókerekem, szóval részemrõl ugrott bármilyen bicajozás, sajnos.
Írta 2006. október 26. - 14:28
Trueman!
Írd be minden nap, aztán csak lesz valami.. De így, hogy szinte nem is mondod, nem tudom mit vársz:P
Írd be minden nap, aztán csak lesz valami.. De így, hogy szinte nem is mondod, nem tudom mit vársz:P