Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szerintem csak agyonütötte kicsit a fenti két "levél" :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, ez most mi volt? Ha valamit írni akartál, de meggondoltad magad, akkor ne küldd el a hozzászólást.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane ez nyelési probléma volt, vagy?...ez is a mai világ reggeli köszönési módjai közt találtad a ,,21.szd.-i vagány köszönések lexikonában"?
Már keresem az értelmezõ kéziszótárban de nem találtam ilyen köszönést...

De neked is UFF
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ehh
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maul, péntek estére 9-tõl 10-ig foglaltam fallabdapályát, csak Szabolcs nem tud jönni. Esetleg nem lenne kedved ütögetni egyet?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
thx! majd kinézek akkor.
ebikeon láttam még bbb-t meg altrixot jó áron.
nyah majd meglássuk.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt a decathlonban voltak olcsón szupi téli kesztyûk bicajozásra-ajánlom figyelmedbe!!!!Télje a legjobb a neoprén anyag-a legtöbb ilyenbõl készült ott is.. de volt sok féle, volt ezer féle.. nézz ki..pl budaörsre..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ilyen kesztyû nincs.
Én a Jézuskának írtam, de nem hiszem, hogy hoz nekem Demo-t. Pedig nekem a 8-as is elég lenne, nem vagyok én annyira nagyravágyó.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a kesztykérdésem a milyenségére irányult :)
csakmert legyen kötött, bõr, bundás, stb mindegyikbe lefagy a kezem.
kéne vmi jó, amivel mellesleg a kormányt is lehet fogni, és az se hátrány ha nem 5-10ezerér árulják..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Írtam a Lapföldi télapónak a Demo9-m ügyében...Valaki kézbesíthetné...vagy cvegyünk egy közös csízmát, és nem kell mindenkinek külön...külön..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Amíg a kesztyûnél hatékonyabb eszközt nem találnak ki erre a célra, addig szerintem használd továbbra is azt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nincs több kérdésem!
:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Én gyakorlatilag ez esetek többségében valamilyen ruhanemût húzok fel..eddig bevállt...
--a kezemet meleg erõtérrel védem, mely megakadályozza a hideg ,,érzést,,
--hatásos még a meleg-hideg mágnes, mely a hidegpólustaszítás elvén mûködik-természetesen a hideg fele mutasson az idõjárás felé..ajánlom a kormányra szerelhetõ változatot.. jó tekerést!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
fááááááááj!!!

;)

otthon is meglehet fagyni?! megint kezdõdik a kesztyûprobléma.. :\
ti miben tekertek ilyen hidegben hogy ne törjenek le az ujjaitok?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ez is teccik. :D
Asszem az elkövetkezõ idõszakban meglesz a téma a fórumon.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

Tisztelt Elnök Úr!

Megkaptam levelét, mi szerint a váz-és kedves párja-monoblokk kapcsolata jogilag szent-éSérthetetlen.
A házassági könyv alapján Eme pár 8 évvel ezelött kötött házasságát, a váz kérése kapcsán -a kalapács jogán akartam felbontani, mi szerint a váz alaposan, elõre megfontolt szándékkal rohasztotta, valamint a nyeregcsövébõl állandóan vízzel mérgezte, a rendes napi kalóriamennyiség nem érte el a 100KJoul.t ,minek nyomán a testzsírzsázaléka lecsökkent és elrozsdásodott. Ezért érezte a monoblokk hogy szólnia kell kalapács -nak aki szólt nekem.. a feleket meghallgattam, a házasságot a monoblokk életére-testi épségére hivatkozva felbontottam.
A kedves Váz ezt nem hajlandó tudomásul venni-és magához szorítja folyamatosan Mb-t.
Kérem ezen tisztázott körülmények figyelembevétele után, fordítson 90° ot álláspontján, és járjon közben a pneumatikus kulcsnál segítségért..

Elõre is köszönöm.:

MÖCEBP

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ez nagyon kész. :D
Maul, te nagyon pihent vagy.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Tisztelt Biczó Krisztián!

A Kerékpár vázával kapcsolatos problémájának felvetéséhez szeretnék hozzá szólni.

Van egy öltetem, hogy hogyan tudná a legegyszerûbben megoldani ezt a látszólag furfangosnak tûnõ kérdést!

Nagyon könnyen fog menni, nem is kell hozzá sok eszköz, sõt, szinte semmi olyan, amit a háztartásban ne lenne megtalálható. Tûzben sem kell edzenie, nem kell tepsiskesztyû alkalmazásával fájdalmat okoznia, flexel vágnia, plusz felesleges munkát végeznie, bosszús órákat eltöltenie, amiket sohasem kaphat vissza az élettõl.

A javasolt megoldásom a legjózanabb gondolkodásom szerint, hogy hagyja a megnevezett monoblokkot avázba bélelve! Elvégre ha ott õ jól érzi magát, akkor ön milyen jogon próbálja kiköltöztetni onnan? Milyen hatóságnak dolgozik maga, hogy a kilakoltatást érvényesíteni próbálja? Tudtommal, semmi ehhez viszonyítható munkakörrel maga nem rendelkezik.

Egyébként is a váz, és monoblokk mára már egy olyan szimbiotikus kapcsollatlétesítési szintet ért el, ami a világon mára már egyedülálló. Jobban meg kellene becsülnie ezt a különleges vázat, amely ilyen nagyfokú érzelmeket, és kötõdést táplál egy egyszerû, ém jóindulítú monoblokkal. Most gondoljon egy kicsit bele!
Õk nem akarnak mást csupán békében, háborítatlanul élni egymással, boldogságban, szeretben. Nincsenek nagy igényeik, csupán annyi, hogy hagyják nyugton õket. Nem hiszem, hogy ez egy olya nagy dolog! Ilyenféle jogokat, még egy monoblokk, és egy váz is megérdemel. Ez már nem is szeretet, hanem annál sokkal erõsebb kapocs, hiszen bármíly cudar megpróbáltatásoknak is teszi ki õket, õk akkor sem hajlandóak megválni egymástól. Kitartanak egymással akár a végsõkig, mit sem törõdve a fájdalommal, amelyet máglyán való égetésük, bõrfelületük(festék) leválásával, testrészeik(fémdarabjaik) elvesztésével járnak. Hiszen õk akár saját életüket, testi épségüket, kockáztatva maradtak együtt....
Szóval ezt a kapcsot maga nem bonthatja szét. Az emberi erõ ehez kevés!

Tehát arra szeretném megkérni, hogy hagyja õket, had éljék eme töretlen, tiszta, és szép életüket... Hiszen úgy is oly rövid a létük, fiatalabbak már õk sem lesznek. Az idõ vasfoga már lassan eljár felettük. Ne akarja, hogy az öreg, rozsdásodú éveiket magányosan, egyedül, egy méhtelepen töltsék!

Kérem tehát, az alkatrészek jogainak érvényesítésére, valamint egy kis toleranciára, megértésre, és a problémák kezelésére, amik e pár életével kapcsolatosan merülnek fel!

További szép estét!

Köszönettel: Illés László
/a Kerékpáralkatrészek Paranormális
Kapcsolatai Érdekvédelmi Hatóságának (KPKÉH)
elnöke/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
De, kettõ is. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt tényleg teccik szép lett az összeállítás..
A váz persze nem eladó, csak dühös vagyok rá, mert tüzbe dobtam a levélégetéskor, de a monoblokk nem mozdul, pedig annyira meleg volt a váz, hogy anyu tepsis kesztyûje kellett hozzá... már mindennel próbálkoztam kivéve a hidraulikus kulcsal nem...van valakinek-vagy pneumatikus?
-____________________________-
Matt sikerült ajándékot venni?