De most hülyeséged beszéltek azt tudjátok.
Nézzétek meg a hójelentést. Schladmingban már két hete is 50 centis hó volt....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. December 21. - 10:26
Posted 2006. December 21. - 07:48
jah, hóágyúból, ami öccenti
nem szeretném tönkrevágni a deszkám
komolyan aggódom a január elejére betervezett csúszás miatt!
nem szeretném tönkrevágni a deszkám
komolyan aggódom a január elejére betervezett csúszás miatt!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 20. - 22:42
Posted 2006. December 20. - 22:34
Posted 2006. December 20. - 21:49
Posted 2006. December 20. - 20:09
Bunda.
McClane vagyok az ûrbõl!
Most akkor mi lesz a sieléssel?
Egy new wave banda sztárja!
McClane vagyok az ûrbõl!
Most akkor mi lesz a sieléssel?
Egy new wave banda sztárja!
Posted 2006. December 20. - 09:17
a 42,5-es Head-et
január második hetéig visszavihetem, ha nem jó a méret, és kicserélik a 44-esre
január második hetéig visszavihetem, ha nem jó a méret, és kicserélik a 44-esre
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 20. - 08:22
Posted 2006. December 20. - 07:54
oks Biczó, ez is jó
csak félek, hogy nem lesz hó.....
cipõt vettem, ma veszek gatyát is
Maul akkor holnap Praktiker?
csak félek, hogy nem lesz hó.....
cipõt vettem, ma veszek gatyát is
Maul akkor holnap Praktiker?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 19. - 21:18
Mcclane ha úgy döntünk-hogy ezek a megoldások túl drágák-akkor csinálljuk azt hogy minden nap kijárunk- egy picit messzebb mint szoktunk-és Szhelyen alszunk.. Öcsitõl kérek autót és egyik nap azzal másiknap ezzel..megyünk..
ez a legolcsóbb bár nem a legjobb pályákat érjük így el.. de nekem mindegy.. 33EUR /éjszakáért megtarthatják.. én ehez szegény vagyok..
ez a legolcsóbb bár nem a legjobb pályákat érjük így el.. de nekem mindegy.. 33EUR /éjszakáért megtarthatják.. én ehez szegény vagyok..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. December 19. - 14:46
Ez a benzin kérdés eléggé vicces dolog!!
24500 forintból veszel 90 liter benzint, amivõl elmész kb 1200 kilómétert, szóval nekem ezek alapján úgy tûnik, hogy a két emberrel akarják kifizettetni az egész utikölséget!!
24500 forintból veszel 90 liter benzint, amivõl elmész kb 1200 kilómétert, szóval nekem ezek alapján úgy tûnik, hogy a két emberrel akarják kifizettetni az egész utikölséget!!
Posted 2006. December 19. - 14:40
köszi a hozzászólást öcsém
szal Söjtöryhez nem megyek többet, ezzel leírta magát elõttem, ehhez nincs több hozzáfûznivaló
impregnáló: tudom, hogy a vízálló anyagok a sima mosás következtében veszítenek a vízállóságukból, TressPass kabátom van, amivel nagyon meg vagyok elégedve, 5.000-es anyag, és olyan spéci cuccal van mosva, illetve kézzel öblítve, amit ajánlottak hozzá
szal vannak szerek, de az öccázforintosárperimpregnálódolgotsürgõsenfelejtsükelkérlek
csak az a cucc, amivel a kabátot mosom, az valami 2-3000 ft
megnézem ma azt a 44-es cipõt a Hervisben, meg a 42,5 -t
sima sportcipõben a 43+1/3-os a jó
a francia út drága, szal inkább érdekességnek szántam
felõle az is jó, ha esik a közeli pályákra elegendõ mennyiségû hó, szal ha oda azokra megyünk ki, és mindennap itthon alszunk, vagy ott a közelben, mittudomén
miattam nem kell elmenni a több száz km hosszú pályákra, legyen egy kis csúsznivaló hely, meg egy - két kisebb ugrató, én ott el fogom tudni tölteni az idõt, úgy érzem
szal Söjtöryhez nem megyek többet, ezzel leírta magát elõttem, ehhez nincs több hozzáfûznivaló
impregnáló: tudom, hogy a vízálló anyagok a sima mosás következtében veszítenek a vízállóságukból, TressPass kabátom van, amivel nagyon meg vagyok elégedve, 5.000-es anyag, és olyan spéci cuccal van mosva, illetve kézzel öblítve, amit ajánlottak hozzá
szal vannak szerek, de az öccázforintosárperimpregnálódolgotsürgõsenfelejtsükelkérlek
csak az a cucc, amivel a kabátot mosom, az valami 2-3000 ft
megnézem ma azt a 44-es cipõt a Hervisben, meg a 42,5 -t
sima sportcipõben a 43+1/3-os a jó
a francia út drága, szal inkább érdekességnek szántam
felõle az is jó, ha esik a közeli pályákra elegendõ mennyiségû hó, szal ha oda azokra megyünk ki, és mindennap itthon alszunk, vagy ott a közelben, mittudomén
miattam nem kell elmenni a több száz km hosszú pályákra, legyen egy kis csúsznivaló hely, meg egy - két kisebb ugrató, én ott el fogom tudni tölteni az idõt, úgy érzem
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 19. - 14:11
Háát nemtom.. a 6 nap egy kicsit sok.. de nem is ez a baj.. hanem 2 ember-mi 4 en vagyunk..
a 24500-at mire írtad-akkor mi a 46ezer??nem világos..
én találtam 4 napos ausztriát= = = 4 éjszaka 5 nap /4 fõs apartman 20ezer per éjszaka..ezt találtam ..
hogy hol most nemtom..
Maul Salzburg környékén nincsenek jó sí helyek-mert szerintem vannak és oda is tudok ingyé szállást..!
-->háát kíváncsi lennék hogy mennyire figyeltek a vízállóság megtartására.., volt-e már varva..és hányan rohadtak bele..mert ugye megveheted az 50ezres sherpa kabátot ami garantáltan vízálló 8000mm-ig de kedves Barátok azt is megfelelõen drága spec adalékkal kel mosni, és még utánna spec. szerekkel újra inpregnálni.. csak ugye erre senki nem gondol..
-->A decathlonban 7500 -at fizettem a csúcsszuper naciért-tudom hasonlítani a te általad is használtakhoz--ami alapján kijelentem hogy sokkal jobb azoknál.. dri tech anyag.. valameddig vízálló-ebben az egyben van bizonytalanság--meddig?nemtom...sz@r#m bele.. vezsem az inpregnáló szereimet és vízhatlanná teszem 500 Ft-ért egy évre..
ÉS a nadrág kérdés letudva.. és nem vettem agyon használt szart drágán.. mert ugye te használtat semmibõl se veszel.. ebbõl se tedd!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Cipõ kérdés... vannak jó cipõk, még a decathlonba is.. Bp-en nem egy boltot láttam ahol leértékelés van..körbe kell nézni..
Erre is csak azt tudom mondani nem is értem miért akartál 15 ért venni olyan cipõt ami már szétvan.. mikor az enyém volt újjonnan 16..
Ált. megállapításként szeretném mondani hogy nem kell megijedni az újtól-az ismeretlentõl-nem kell ragaszkodni ahoz amit már ismersz, mert mindig van -található jobb amirõl esetleg nem tudsz... vagy nem ismersz mert féltél tõle..
Vegyél bátran más márkát..nem biztos hogy rossz-és ha olcsón veszel nem bánod meg ha szart vettél:) ez persze nem teljesen értelmes megállapítás de Mcclannek jót tesz majd...
Mcclane javaslom vegyél ilyen nacit-kipróbálod ha nem tetszik nem vesztel sokat-lesz egy jó pótnacid.. és nemkerült 20 ezerbe..
Nincs több javaslatom..
a 24500-at mire írtad-akkor mi a 46ezer??nem világos..
én találtam 4 napos ausztriát= = = 4 éjszaka 5 nap /4 fõs apartman 20ezer per éjszaka..ezt találtam ..
hogy hol most nemtom..
Maul Salzburg környékén nincsenek jó sí helyek-mert szerintem vannak és oda is tudok ingyé szállást..!
-->háát kíváncsi lennék hogy mennyire figyeltek a vízállóság megtartására.., volt-e már varva..és hányan rohadtak bele..mert ugye megveheted az 50ezres sherpa kabátot ami garantáltan vízálló 8000mm-ig de kedves Barátok azt is megfelelõen drága spec adalékkal kel mosni, és még utánna spec. szerekkel újra inpregnálni.. csak ugye erre senki nem gondol..
-->A decathlonban 7500 -at fizettem a csúcsszuper naciért-tudom hasonlítani a te általad is használtakhoz--ami alapján kijelentem hogy sokkal jobb azoknál.. dri tech anyag.. valameddig vízálló-ebben az egyben van bizonytalanság--meddig?nemtom...sz@r#m bele.. vezsem az inpregnáló szereimet és vízhatlanná teszem 500 Ft-ért egy évre..
ÉS a nadrág kérdés letudva.. és nem vettem agyon használt szart drágán.. mert ugye te használtat semmibõl se veszel.. ebbõl se tedd!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Cipõ kérdés... vannak jó cipõk, még a decathlonba is.. Bp-en nem egy boltot láttam ahol leértékelés van..körbe kell nézni..
Erre is csak azt tudom mondani nem is értem miért akartál 15 ért venni olyan cipõt ami már szétvan.. mikor az enyém volt újjonnan 16..
Ált. megállapításként szeretném mondani hogy nem kell megijedni az újtól-az ismeretlentõl-nem kell ragaszkodni ahoz amit már ismersz, mert mindig van -található jobb amirõl esetleg nem tudsz... vagy nem ismersz mert féltél tõle..
Vegyél bátran más márkát..nem biztos hogy rossz-és ha olcsón veszel nem bánod meg ha szart vettél:) ez persze nem teljesen értelmes megállapítás de Mcclannek jót tesz majd...
Mcclane javaslom vegyél ilyen nacit-kipróbálod ha nem tetszik nem vesztel sokat-lesz egy jó pótnacid.. és nemkerült 20 ezerbe..
Nincs több javaslatom..
Posted 2006. December 19. - 12:42
+ utazás és kaja
utazás ha velük megyünk (két szabad hely van még) akkor 24.500
ha lesz a közeli pályákon hó, akkor nem nagyon érdemes kimenni
utazás ha velük megyünk (két szabad hely van még) akkor 24.500
ha lesz a közeli pályákon hó, akkor nem nagyon érdemes kimenni
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 19. - 12:05
Most akkor ez egy 8 napos út? és összesen 46 pénz, vagy ehhez még hozzájön az útiköltség?
Mondjuk én ennyi idõre nem akarok elmenni, meg nincs is ilyen célra most ennyi pénzemm....
Mondjuk én ennyi idõre nem akarok elmenni, meg nincs is ilyen célra most ennyi pénzemm....
Posted 2006. December 19. - 09:56
Biczó és Maul, ez lenne a francia út:
http://www.msetours....@@260@@INFOPATH
ki kellene számolni, mivel járunk jobban
http://www.msetours....@@260@@INFOPATH
ki kellene számolni, mivel járunk jobban
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 19. - 08:28
Pityu köszönjük a pályatervet, de kicsit "más irányba" kellene gondolkoznod
próbáljunk a realitások talaján mozogni
próbálj meg elképzelni egy parkot, oylat ahol kezdõk és haladók egyaránt jól tudják érezni magukat, és még ki is vitelezhetõ
tervezd nyugodtan meg, hogy hol lenne az elinduló, milyen magas lenne, utána mi következne, ilyenek
amúgy hajrá, jöhetnek a tervek
próbáljunk a realitások talaján mozogni
próbálj meg elképzelni egy parkot, oylat ahol kezdõk és haladók egyaránt jól tudják érezni magukat, és még ki is vitelezhetõ
tervezd nyugodtan meg, hogy hol lenne az elinduló, milyen magas lenne, utána mi következne, ilyenek
amúgy hajrá, jöhetnek a tervek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 19. - 08:25
Biczó söjtöry átb@szott, nem adja oda a cipõt, gatyáért meg 10-et akar kérni, szal a hócipõm tele van....
ezt írta egy srác a snowboard.hu-ra:
2 útitársat keresünk autóba és snowboard túrára! Január 13-20-ig megyünk Valmorelbe, Franciaországba nagy társasággal, vegyesen síelõk és boardosok. Az autónkban még kiadó 2 hely, akit érdekel, az szóljon és küldöm az egyéb részleteket. Pályaszállás+bérlet 6 napra: 46.000 Ft.
akár mehetnénk a pici pólóval is
vélemény?
néztem a hely weblapját, de katasztrofális, nem láttam belõle semmit
ezt írta egy srác a snowboard.hu-ra:
2 útitársat keresünk autóba és snowboard túrára! Január 13-20-ig megyünk Valmorelbe, Franciaországba nagy társasággal, vegyesen síelõk és boardosok. Az autónkban még kiadó 2 hely, akit érdekel, az szóljon és küldöm az egyéb részleteket. Pályaszállás+bérlet 6 napra: 46.000 Ft.
akár mehetnénk a pici pólóval is
vélemény?
néztem a hely weblapját, de katasztrofális, nem láttam belõle semmit
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 18. - 19:53
Nehéz az élet,, májkrosoft nélkül könyebb azért..
Málykroszoft-ot nem használó, közvetlen kommunikációt folytatóknál nem alakulnak ki látási problémák.. + nem lesznek csatlakozási gondjaik, és még verzió eltérések sem..
Ajánlom mind kettõtöknek(MAUL, PITYU) a kontaktus06'-ot..
Mcclna kaptam -ma jött meg utazási irodák 2006/07-es scladmingi katalógusa, szörfölök benne..hátha akad benne egy zátony ahova elutazhatunk 3 napra..
Málykroszoft-ot nem használó, közvetlen kommunikációt folytatóknál nem alakulnak ki látási problémák.. + nem lesznek csatlakozási gondjaik, és még verzió eltérések sem..
Ajánlom mind kettõtöknek(MAUL, PITYU) a kontaktus06'-ot..
Mcclna kaptam -ma jött meg utazási irodák 2006/07-es scladmingi katalógusa, szörfölök benne..hátha akad benne egy zátony ahova elutazhatunk 3 napra..