Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Az Uzland az Izland akart lenni, ugye? Én oda annyira nem vágyom, hideg van. Gyere inkább velünk Livignoba.

Igen, Izland akart lenni. Egyébként annyira nincs is hideg, csak olyan kellemes középhõmérséklet...

De ha gondolod mehetünk Új-Zélandra is! Csak az egy kicsit drágább móka.

Most ezt a 151 ezer forintot azért nem értem, mivel ez sima balesetnek számít nem? Elvégre csak elesett a kerékpárjával... Nem backflippet ugrott, vagy dupla tailwhippet! De egyébként hogy jön ahhoz bármelyik orvosnak mondott szombathelyi mészáros, hogy eldöntse, hogy mi is történt???

De jellemzõ.... Magyarország.... Mostanában eléggé dúrva dolgok folynak mindenhol!

Szóval amikor én azt látom a tévében napokig, hogy az emberek párezerforintos támogatásért hogyan tolakodnak, és tapossák egymást a gázszolgáltatónál, meg 300 forint miatt megveszik maguknak elõre az egészéves gyógyszerkészletet, szóval ez azért már nevetséges! Csak azt nem értem, hogy ez emberek miért nem veszik észre, hogy tulajdonképpen miért is van ez az egész! Lassan már ennivalót is csak jeggyel lehet vásárolni...

Nevetséges Magyarország!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Én is ezt kérdeztem?...még nem nyilatkozott... pedig a kalapács amivel pofám verem magam itt van mellettem...

Mcclane Izlandra mentek? Akkor tégy valamit az elefántfókákért..
..amúgy meg neked jókora tágulást...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Matt 151 ezer forint??
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az Uzland az Izland akart lenni, ugye? Én oda annyira nem vágyom, hideg van. Gyere inkább velünk Livignoba.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
CSók!

Visszatértem.

Matt jobbulást! Többiek szorulást!

Nyáron én Uzlandra akarok menni, ha valaki velem tartana kezdjen gyûjtögetni!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt ugye a számlát nem írták a nevedre? Ugye ez még nem esett a xtrem, nem xtrem árverésbe?? mert akkor pofán verem magam egy kalapáccsal...

....Esõ adó...xtrem sport nincs ellátás... ...komoly dolgok..jobb lesz vigyázni..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát Matt ez nagy szívás. Bár lehet, hogy nevetséges, meg hülyén néz ki, de ezért megyek én is a legtöbbször páncélban meg protektorokkal bicajozni. Aki kiröhög, az még nem esett igazán nagyon. Szerencsére akkorát még én sem. kopkopkop.
Szóval jobbulást elrettentõ példát meg töltsd fel. Nyáron már biztos jössz velünk tekerni.,

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát igen. volt jopár veszélyesebb szitu is már aztán akkor semmi...kopkopkop

röntgen sajna nincs meg, nem volt nálam fotógép. de itthon csináltam magamról pár képe elrettentõ példaként. majd tán megosztom)

de a zárójelentéshez adtak egyszámlát is, 151ezerbe került a szervizelésem.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt én ezek után a wc re is páncélban ülök..ki tudja..

az a baj hogy ez most tréfásan hangzik, de valahogy mindig úgy van hogy a komoly dolgok nem a komolyan kockázatos események hatására alakulnak ki, hanem amikor ártatlan dolgot cselekszel.. Mégegyszer jobbulást,... a röntgen felvételt feltölthetnéd...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi mindenkinek :)

a volt a baj h megszokásbol bicikliztem. mentem le a házunk elõtti földes uton a lejtön este sötétben, ahogy már 1000x megtettem, csak most vmi más volt. egyszercsak paff. felkeltem gondoltam megyek tovább aztán ránézte a kzemre és meggondoltm magam. gyors szoltam szülõknek aztán a köv kép már az h lukácsházánál ülök a kocsiban apu visz be.. fejem is jol lenyuztam,beütöttem mert nem volt rajtam buko mert ugye konkrétan nem bringázni mentem.. de majd ezentul a wcre is csk bukoban..

szal összességében nagyobb baj is lehetett volna,örülhetek h ennyivel megusztam.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Sajnálom Matt!:( Fel a fejjel! rendbejössz hamar

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hulp csekk privi plííz
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hú Matt, az nem jó. Mit csináltál, hogy ennyire komolyan kellett vasalni. Orvosi felmentést akartál kapni a vizsga alól, csak kicsit jobban sikerült a dolog. Minden esetre jobbulást kívánok.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. Matt micsoda..????ezt hogy csináltad?mit rontottál el?hol?mikor?

Jobbulást!!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
:(

ez gáz Matt

jobbulást kívánok!

persze, hogy lesz legközelebb!!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
üdv!
hát én nem tom mikor fogok bicozni mert kedden ügyesen eltörtem a csuklóm... összefoltoztak, kaptam némi vasanyagot, ami elvileg másfél évig bennem lesz. ma engedtek ki, indulhat a gyógytorna ezerrel.
ezvan sajna :\ legközelebb okosabb leszek. remélem lesz legközelebb.
csáó!
Matt

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

bocs Hulp, nem értem át, de igyexem

Igen, észrevettem.
Van még ott az oldalon egy videó is valahol, de az tény, hogy ennyire vacak honlapot nem tudom hogy sikerült összehozniuk.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jó bõbeszédû a lap....

Biczó mirõl is beszélsz?

bocs Hulp, nem értem át, de igyexem

Maul jelenleg bolygóközi invázióra készül
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
http://www.mottolino.com/eng/index.php
illetve a bicajról összesen ennyi van:
http://www.mottolino...rk/bikepark.php

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane mikor jelensz már meg a 4. részben???
Hulp mi lett az új oldal címe?