Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Pityu gratulálok a cuccokhoz!

Ami a létszámot illeti szerintem marad a 3:)

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Ok,akkor szombaton mehetünk!Akkor jólenenh mondanátok h mennyi cuccot kéne kivinni h nehogy az legyen h vki csak áll majd ot mer nem lesz ásója vagy kapája...

Ma megjött a telóm és nagyon fasza,sokkal szebb mint a képen,van rá 2 év gari és még csuklószorítót is adtak hozáá ami jól néz ki bár kétlem h ettõl jobb lesz majd a teló v az én teljesítményem ellenben nõ a májerfaktorom ami lássuk be h eddig se volt pici...:D

már csak a felnikre meg pár kiegészítõre kell várnom ami remélhetõleg már jövõ héten megjön...egyébként a felniket már kikülték azok a faszlyukak de 32 likasat kültek a 36-os helyettt
*Revelations ch. XIII v.18*

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nekem is jó a szombat!!! Mehetünk takarítani! Meg összedobhatunk pár ugratót is, ha már ott vagyunk! Vagy a vízmosásba valami hippet, vagy wallrideot...

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
énnekem is optimálisabb lenne a szombati nap

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én tudok menni szombaton, vasárnap nem jó.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Akkor anyuval megdumálom h kihozza-e a cuccost séhez,ha igen ,akkor ki jönne takarítani ? Csak mer ha nemtok annyi szerszámot vinni akor esetleg más is hozhatna vagy elvisszük neki kocsival az erdõhöz.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Most még úgy néz ki, hogy nekem a szombat ok. Mondjuk jelenleg úgy néz ki, hogy inkább hóember építés lesz. Ha hozol szerszámokat, akkor részemrõl takaríthatunk is, mármint a vízmosást.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Holnap meg jöna telóm meg még pár cucc! DE még így is kell várnom pár dologra ami remélhetõleg jövõ héten meglesz már!

Hétvégén tekerés?levélsöprés?hóemberépítés?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, megnézem, de kettõt már felhasználtam a klippedhez, nem szeretném ugyanazokat. Most fejbõl nem tudom melyiket, de otthon majd megnézem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Hulp nekem szimpi a 21 és a 22-es jelölésû szám, amit átmásoltam neked....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, ahogy korábban írtam, kicsit módosulnak az idõk a klippekben:

Biczó DH: 5:42
McClane DH: 6:33
Freeride: 6:43
Biczó klippjének a végére: 2:25

Hajrá!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Okés Hulp válogatok zenéket és küldöm...
Mcclane veled mi újs?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maul megírtad a válasz levelet, amirõl tegnap este beszéltünk?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Bocsi, az idõk egy kicsit módosulni fognak. Ha meglesz pontosan, akkor írok.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Remélem ott nem kell tekerni. :D
Biczó, akkor a klipped végére kéne egy szám 2m25s idõtartamban. Meg légyszi nézzétek meg a sisakkamerás klippeket is, és ha nem tetszik a zene, akkor nagyjából olyan idõtartamban keressetek valamit. Természetesen több szám is lehet. Ha esetleg megvan otthon a zene, akkor e-mailben el is küldhetitek a gmail-es címemre.
Adok egy kis segítséget. Biczó sisakkamerás felvétele jelenleg 6:51. McClane-é 7:56. A közös zúzásotok a freeride pályán 8:15 ebbõl az elején csak a Biczó megy, az 2:31. Szóval ennek megfelelõen kérném a javaslatokat. Légyszi jelezzetek, hogy mi a döntésetek, hogy várja-e újabb zenékre, vagy jó úgy, ahogy van. Utóbbi esetben viszont utána nem szeretném azt hallani, hogy nem tetszik. Ezt a hozzászólást nem szeretném kétnaponta megismételni, olvassatok vissza. Ha megvannak a javaslatok, akkor megcsinálom a DVD-t lehetõleg rövid idõn belül. A felépítése ugyanolyan lesz, mint a másiké, két részre lesz osztva, tehát rajta lesz a hegymászás is.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
remélem mi is tudunk menni Livignoba..szeretnék már tekerni..alig várom..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem tuti kaptok. Talán úgy lenne jó, hogy Livigno után egy élménybeszámolóként.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
képek esetleg a buliról?
mi Szilvásváradon és Egerben voltunk 4 nap, de a nyári bulira mi is szeretnénk menni!

feltéve, ha kapunk ezután is meghívást :D
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Az elõrejelzések nem mindig jönnek be..
Hulp király volt a tegnapi buli...kár hogy el kellett jönni..

Ja, jó volt, éjjel fél kettõkor értem haza, pedig úgy volt, hogy csak este 8-ig maradunk.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
majd jövõ héten lehet h viszek ki pár cuccot és egy picit összeéne kotorni az erdõt mer nagyon elhasznált...

voltam ma is tekerni és nagyon jó volt..menetm pár olyan útvonalon,amit eddig még észre sem vettem,de most nagyon bejött,bár vszinüleg ha már meglesz a normális cangám akkor már nem fog jelenteni akkor öröm h gyökereken fák közöt csalingázok,de majd meglássuk...