Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
csõ
vasárnap, miközben mentem ki, baleset történt

A9 autpálya, ausztria

szépen megyek a külsõ sávban, jön egy enyhe jobbos kanyar, majd látom, hogy az én sávomban szembe jön egy autó
korrigálom a kocsit, hogy elkerüljem a frontálist, aminek következtében megcsúszik a kocsi, elõször szembõl, utána pedig jobb oldallal a szalagkorlátnak csapódik

nekem nem lett bajom, de a kocsi totálkár

olyan gyorsan történt, hogy meg kellett kérdeznem a mögöttem jövõket, tényleg ott volt az a kocsi, nem csak én képzeltem oda??
állítólag egy német volt, valami fehér merciben
osztrák rendõrökrõl lesírt, hogy lesajnálnak, hülye kis magyar, autópályafelügyelet és az öamtc viszont nagyon rendes volt
a vétkes persze nem lesz meg, ott volt a gratkorni elágazás, ahol kb 8 felé lehet menni
casco van, kárrendezés elindítva
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Mcclane sajnos karambolozott, de ezt majd õ elmeséli-hála ég baja nem lett... !Maul papa vótatok paintballozni???

McClane autójának jobbulást!
Voltunk de inkább csak hógolyóztunk! :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane sajnos karambolozott, de ezt majd õ elmeséli-hála ég baja nem lett... !Maul papa vótatok paintballozni???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na hétvégén akkor jó lenne, csinálni valamit!

Addigra már jó idõ lesz!

McClane! szólj ha megjöttél!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, és így is lehet ott közlekedni:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Találtam még egy videót a livignoi pályáról: http://www.extremevi...ignoheadweb.mov

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Ok,akkor majd máskor kipucoljuk...
*Revelations ch. XIII v.18*

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Egyetértek. Majd legközelebb, ha egy kicsit kiszárad, ami szerintem nem a jövõ héten lesz.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát szerintem teljesen felesleges kimenni! A vízmosás tele van vízzel, és sárral... Szóval ott még pucolni sem tudunk, maximum a sarat dagasztani.....

Ugratóásásról nem is beszélek,...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem jó a kettõ óra.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Sztem holnap 2 körülkéne kimenni sébe,addigra ugyis észreveszsük h seik-e vagy nem,mert ha szakad akkor gondolom nem megyünk...jah és majd a sébe vezetõ földút elejénél lévõ hídnál kéne talákoznunk,mer anya csak addig viszi el a cuccost és onnantól kerékpárral kell cipelni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp, már kerestem-holnap elküldöm...ma már nem nagyoon tudom mert annyira beteg vagyok hogy két tüszentés közt nem bírok írni sem...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hogy a pestis vinné el a radai rossebet!

Holnap akkor hánykor?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Biczó, zene, tessék visszaolvasni, hogy milyen hosszút kell keresned.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...Jó munkát... mi most nem megyünk haza..pihenésre vágyom a heti 40 óra helyett sikerült 80-at begyûjteni, és most jön a jól megérdemelt pihenést..
sajnos a motoros-fûrészt így nemtom szolgálatotokba állítani, jó idõt!!

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Eddig van itthon 1 ásom,1 lapátom,1 lombsöprüm..a többit még tavaly elcsórták...de sztem mingyá szólok az unokatesómnak h aggyon mán vmit nehogy kézel kelljen földet kaparnunk!vagy esetleg ha vkinke van cucosa az szóljon és akkor annál kevesebet kéne kéregtenem.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Holnapra sajna esõt mond, de talán délután kitart néhány órát, hogy mehessünk építeni. Esetleg azt lehetne megcsinálni a vízmosás felett, amit már tavaly elkezdtek néhányan, csak szokás szerint nem lett rendesen befejezve. Abba lehet jó kis döntött kanyarokat csinálni. Esetleg kicsit módosíthatjuk a vonalvezetést is, hogy kicsit gyorsabb legyen a pálya.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Tervezni nem terveztem sehova még, de a vízmosás felett valamit összehozhatnánk vagy valami kis döntöttkanyart, amivel rá lehet fordulni a vízmosásra, de majd a helyszínen kitaláljuk!!

McClane, jövõ héten szerdán jövök meg, szóval csüt, péntek, szombat, jó, utána meg két hétig szünet van, tehát kellene már valamit alkotni is!

Pityu bácsi! Sikerül elintézni a szerszámokat?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nem tudok menni, snowboardozni megyek, kedden este jövök, aztán jó ugratókat csináljatok! :)

Maul jövõ héten mikor leszel itthon? el kell menni a vállalkozóhoz vmikor
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, az eredeti szám max csökkenni szokott, nõni soha. Kéne 3 gereblye, meg ha ugratót is építünk, akkor 3 ásó, vagy 2 ásó és 1 lapát. Maul, hova tervezed az ugratókat?