ez a gege gyerek tényleg egy vicc
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. April 18. - 14:47
Posted 2007. April 17. - 23:29
Posted 2007. April 17. - 23:07
nem lehetne befejezni ezt a kinek nagyobb a fa$a témát?
beugrottad, és? gratulálunk ügyes vagy. én mostmegmondom látatlanba, hogy nem fogom beugrani és rohadtul nem érzem emiatt szarabb embernek magam.
De gyík vagy.
Szerintem én is inkább csak megnézem.
Posted 2007. April 17. - 20:37
nem lehetne befejezni ezt a kinek nagyobb a fa$a témát?
beugrottad, és? gratulálunk ügyes vagy. én mostmegmondom látatlanba, hogy nem fogom beugrani és rohadtul nem érzem emiatt szarabb embernek magam.
Posted 2007. April 17. - 20:25
mi szombaton megyünk ha gondlod gyere el..
pityu ha mindent beugrasz velembe és mindenhol lejösz és elkezdek sakkozni az biztos..
én féltem az ugratotol...akkor te szerintem be se ugrod öket(végülis csak 2 nagy van...)
pityu ha mindent beugrasz velembe és mindenhol lejösz és elkezdek sakkozni az biztos..
én féltem az ugratotol...akkor te szerintem be se ugrod öket(végülis csak 2 nagy van...)
Posted 2007. April 17. - 20:14
Na, most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy milyen az a pálya. Hol van ez helyileg, azon kívül, hogy a hegy velemi részén.
Posted 2007. April 17. - 18:32
hát senki se megy le azon a pályán akinek nem DH váza van...lehet olyat kellen mindekinek venni h tuggyon dh-zni,de akkor vegyünk egy óuti bringát is h tuggyunk menni aszfaton...
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. April 17. - 17:18
Posted 2007. April 17. - 16:56
jajj Biczó...neki nem kell bizonyítania, õ 60-ból lett 18!
a számok önmagukért beszélnek, hát nem látod??
a számok önmagukért beszélnek, hát nem látod??
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. April 17. - 16:53
Gege most nem arról a pályáról volt szó.. de nekünk is dh gépünk van,-kivéve Mcclane-t mert neki CC-Déhá gépe van.. szóval mivel lejtõre érkezel ugyanolyan jó-amint õ ezt be is bizonyította..tehát te is be tudod bizonyítani..
...mindenki bizonyíthat aki akar...
Matt az én fékbetétem is add a Hulpnak- a tel számom meg elküldöm privibe, és oda küld a számlaszámod!nagyoon köszi..
...mindenki bizonyíthat aki akar...
Matt az én fékbetétem is add a Hulpnak- a tel számom meg elküldöm privibe, és oda küld a számlaszámod!nagyoon köszi..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. April 17. - 14:32
Posted 2007. April 17. - 13:57
Posted 2007. April 17. - 13:52
Posted 2007. April 17. - 12:05
Matt, ha majd járkálsz bicajboltban, néznél nekem Ritchey Rizer SC kormányt. Normál befogós kéne, mert nem szeretnék új stucnit is venni. Nehogy ezért elmenj ám, csak ha éppen bicajboltban nézelõdsz. Elvileg kevesebb mint 4e Ft. Különös ismertetõjele, hogy rohadt nagy a falvastagsága. Most is olyan van, és nagyon király kormány ennyi pénzért.
Posted 2007. April 17. - 11:43
de mi msot a dh ályárol bezsélünk...
igazábol ns eket leugrani enm fogok mivel teljesen más vázat vettem...
szoval csak dh..
ott bizonyitsunk..
igazábol ns eket leugrani enm fogok mivel teljesen más vázat vettem...
szoval csak dh..
ott bizonyitsunk..
Posted 2007. April 17. - 09:56
a vitához annyit, hogy ha elkészül a kõszegi pálya, ott mindenki bizonyíthat kedvére
na megnézem, kinek mekkora szája lesz ott
na megnézem, kinek mekkora szája lesz ott
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. April 17. - 09:47
Dave!!
Tenap éjjel írtam madnem fél oldalt de aztán bekexült a modemem...:/
Szal aszfalton is szépet lehet túrázni, a földutak inkább kõböl vannak mint murvából.
Ajánlok egy:
Kõszeg->Óház->(hátsó ,meredek lejtõn)Hétvezérforrás->Stájjerházak->(van egy kemény mászós földút is)Hörmannforrás->Írottkõ->SzentVid ->Velem->Kõszeg kört..
és akkor mondjuk "bejártad a magyar oldalt"
képfényezõt,meg valami brutál távcsövet vigyél!!!!!
Ha esik,akkor meg Panci!!!!
Tenap éjjel írtam madnem fél oldalt de aztán bekexült a modemem...:/
Szal aszfalton is szépet lehet túrázni, a földutak inkább kõböl vannak mint murvából.
Ajánlok egy:
Kõszeg->Óház->(hátsó ,meredek lejtõn)Hétvezérforrás->Stájjerházak->(van egy kemény mászós földút is)Hörmannforrás->Írottkõ->SzentVid ->Velem->Kõszeg kört..
és akkor mondjuk "bejártad a magyar oldalt"
képfényezõt,meg valami brutál távcsövet vigyél!!!!!
Ha esik,akkor meg Panci!!!!
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2007. April 17. - 00:30
gege000 & Pityuszhely:
tessék privátban rendezni a nézeteltérést. köszöntem.
(és külön ajánlanám a gombot.)
tessék privátban rendezni a nézeteltérést. köszöntem.
(és külön ajánlanám a gombot.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda