Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Mcclane Barbárom -Conti Explorer 1.9 :) Valaki tud nekem mondani valamit a Júni 2-ai tervrõl????
Hulp nem ekarod elhozni Barcsra a bicajod? nagy star lennél-garantálom az 50-es tömeget--én ha már megunom két könygáz palackkal oszlatom õket haza..
Barcson élmény bringázni, mert:
-nincs semmi-semmi sem rontja el a bicajt!
-a járdára fejlesztették ki a boxxert
-tekerés közben elég arra figyelned hogy megvan-e a hátsó kerék-vagy már ellopták -e???
-a legnagyobb hegy amire fel kell tekerni az a játszótéri dombság... legurulni a,, kocsma mögött balra,, lehet -,,az egy rettenetesen meredek lefelé" (életveszélyes már majdnem vettem fel napszemüveget nehogy a boxxer csattogása kiverje a szemem..) biztos el tudjátok képzelni..
- a helyi kerékpár biznisz annyira fejlett-hogy be kellett vinnem megmutatni hogy valóban létezik dupla vállas teleszkóp--
- a legnagyobb élményem az volt eddig hogy le tudtam ugrani a COOP bolt 2 db lépcsõfokát..

Haza vágyom..mármint a hazai viszonyokra...már lassan a szoba bicikli is nagyoobb életveszélynek tesz ki mint itt lemenni tekerni.. Most lett igazán nagy a szememben a Parkos-> hegység.

rendezhetnénk barcs ride-ot?!:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
velocitraktor RLZ!!
Come on! It's on

Korn

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Tegnap voltam Köszegen Én is.Jó kis sár volt egy két helyen.De javarészt csak 1-2 cm mélyen volt sár,meg néhány tócsa.
De azért mindenhol eltudtam tekerni a 2.1-es Velociraptorral..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
De tudtam volna, csak éppen ilyen késõn volt a Heti Hetes.

Szerencse, hogy nem járok a királyvölgy felé.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem tudsz aludni hulp? :P

szálasi bunkernél királyvölgy fele vezetõ úton a vége fele be van dölve pár fa. elég necces megállni ha nem számít rá az ember...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ha jó idõ lesz nekem a szombat, vasárnap jó.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hi!
Jó volt a mai tekerés,én még mentem 1 kört a Dh-n miután Paráék hazamentek és jól elfáradtam....

Vki jönne tekerni majd péntek/szombat/vasárnap 1et ?
*Revelations ch. XIII v.18*

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én inkább CC-ztem, mert a vízmosásban akkora volt a dzsuva, hogy szinte lehetetlen volt menni benne.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Ok. Ma tudok menni.A délutáni Sét meg majd meglátljuk.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
sébe ma nagyobb volt a trutymó mint kõszegen....de oda is mehetünk,vagy dozmat esetleg....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én tuti, hogy nem megyek holnap Kõszegre, max. délután egy kicsit a parkosba, bár a vízmosásban szinte biztos, hogy dzsuva van.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Én megyek,de akkor 14:18-assl oda és a 15:50 essel meg haza,itt meg én még elmegyek városba...

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Hát a múltkor a pálya végén a letörésnél volt egy elég nagy farönk de úgy, hogy fenntrõl nem lehetett látni csak amikor már leértél. Ha ma nem esik holnap nem jön valaki Kõszegre?

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hát nem hagytatok ki túl sokmindent...elég nagy volt a kaki a rátekerõszakasz alsõ részén meg a beton elõtti szakszon csúszott még zavaróan a bringa,nameg a katlanok aljában....aztán vmi vicces ember bedett egy kurva rönköt a pálya elejére...de szerencsére egy kisebb karccal megúsztama dolgot...

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Bocs nem tudtam menni. Most értem haza. De holnap Szerintem tudok menni.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én a mait kihagytam, már beszéltem Mattal.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Akkor a 14:18 assal kéne menni!Hulp,Para,az akkor nektek is jó?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nah?
éjjel esett kis esõ de nem számottevõ. szerintem hegyen max annyi hogy nem porzik. 20 fok. szél 5km/h )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
igen, jó lenne.
majd akkor holnap még pontositás

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Asszem én is csatlakoznék a holnapi tekeréshez. Én a 13:14-es vonattal mentem volna, de az eggyel késõbbi is rendben van. Matt, jönnél te is tekerni? Akkor holnap délelõtt még tisztázzuk a dolgot.