Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A gyepsínek ugyanannyi haszna van, mint a snowboardozásnak Magyarországon!

Az év egy hetében, amikor hó van. Arra érdemes volt felvonót csinálni.

Meg aki kõszegre járna snowboardozni, annak is nagy tehetsége lehet!

Egyébként tipikus Magyar mentalitás, magyar szavahihetõséggel!

Éljenen az álhunok!

Ja és természetesen gratulálok a kis buz* gyerekeknek akik leállnak a tulajdonossal vitatkozni, meg kapirgálni értelmetlen dolgokat!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
fél 8körül lefeküdtem, mert már kész voltam teljesen.. ma se lesz sok alvás..

gyepsí, ehh. valoszinü rengeteg tömeget mozgatna meg tényleg. többet mint amennyi bringás van... :\ ott van a siugrósánc (jo tudom az más), amin nyáron is lehet csuszkálni mégse van tul sokszor használva..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

örülök hogy abból, amit leírtam, összesen ennyi jött le Neked Hulp :)

Nem, nem, engem is mélységesen megérintett a dolog, és elgondolkodtam rajta, csak gondoltam mondok valami vicceset egy ilyen komoly dolog után.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a illetékes Kõszeiekenk ennyit üzennék::kissmyass

bár szerintem soha nem fogok egyszersem legurulni azon a még képzeletbeli pályán,engem kajak felidegesített amit leírtál.

amilyen vagyok, biztos a pofájába vágnám:
Basszátok meg a kurva pályátok köcsög buzik

aztán az öklöm...:icon_roll

az ilyen emberektõl kiráz a hideg
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Hú ma majdnem elcsapott egy hülye kocsis. Szerncsére letudtam ugrani és nem lett semmi bajom. Jött mellettem és lefordult jobbra, és kihozta belõle, hogy én vagyok a hibás mert nem álltam meg! Igaz csak azt láttam amikor kanyarodott jobbra, mert mellettem volt. Hülye köcsög!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
örülök hogy abból, amit leírtam, összesen ennyi jött le Neked Hulp :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Milyen sokat írtál.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Tisztelt Kerékpáros barátaim!

Mint ismert többetek elõtt, tervben van egy SlopeStyle mtb pálya megépítése Kõszegen.
A sorozatos nehézségeket és akadályokat leküzdve eljutottunk odáig, hogy a kilátásaink bíztatóak, DE....

A snowboard szakosztály képviselõi finoman szólva keresztbe tettek nekünk.
A koncepció úgy szólt, hogy télen az õ tulajdonukat képezi a sípálya, az év többi részében pedig a miénket. Ismét DE....

Az ígéretek ellenére az év többi részében is igényt tartanak a sípályára, mivel az általuk megálmodott gyepsí óriási tömeget mozgatna meg, hatalmas igény és kereslet lenne rá, és a kettõ nem fér meg egymás mellett, mennünk kell.
Stamp Feritõl ígéretet kaptam arra, hogy ha repülünk is a pályáról, kapunk máshol helyet. Gondolom jó messze a felvonótól...

A dolog még nincs letudva, mivel a snowboardos szakosztály képviselõi nem tudták lehívni azt a szakértõt, aki megítélné, hogy alkalmas-e a pálya gyepsíre.
Erre várunk kb. 5 hete.

Folyamatos telefonos zaklatásaimra Stamp Feri ígéretet tett, hogy mihelyst tud valamit, azonnal jelentkezik.
Ennek ellenére én azóta 2x hívtam, de csak ugyanazt hallottam vissza, amit eddig is tudtam.

Valószínüleg idõhúzásra váltottak a snowboardosok.
Jelenleg ami még hátra van:
Földmérõt kell kiküldenünk, aki "beszintezi" a területet, ez elengedhetetlen az árajánlat kéréshez, amivel kapcsolatban az illetékest már megkerestük, de szintrajz nélkül nem tud végleges ajánlatot adni. Most még a sípálya sem biztos, mivel ha maradhatunk is, nem engednek be minket a teljes sípályára, csak egy, a snowboardosok által megálmodott területre, amit jelenleg erdõ fed.
Földmérés után jöhet az árajánlat kérés, majd a megálmodott szponzor becserkészése, majd ha ezeken túl vagyunk, akkor kezdõdhet az építkezés.
Ezt végig gondolva, ha egy - két héten belül neki is állhatnánk, akkor legjobb esetben is kb. õszre lennénk készen.
Akkor pedig már bonthatnánk is le, mivel jön a tél :)

Érthetõ a "stratégiájuk", bár jobban örülnék, ha a tisztelt érintettek inkább a szemembe mondanák, hogy nem vagyok szimpi, vagy mittudoménmiakizáróokamiértnemkapjukmegapályát, és húzzunk el.

Szal most várunk.

Másik téma:

Mindegyikõtök ismeri a "szhelyi sípályát", a séi pályát, Parkost, Vízmosást, ahogy tetszik.
A terület tulajdonosát pár kölyök elküldte onnan kicsivel melegebb éghajlatra, amikor megkérdezte, hogy mit építenek.
Teljesen jogosan kérdezte meg, az engedélye nélkül építettek.
Ráadásul a téma nem tegnapi, már jó ideje zajlik ez a meccs...
A tulajdonos érthetõ módon "kicsit" berágott a bringásokra.

Beszéltem vele telefonon, jövõ héten megpróbáljuk helyre rakni ezt a dolgot, remélem - mi nagyon szeretnénk - sikerül megállapodást kötnünk, és talán engedélyezi egy közösen kialkudott területen a "biciklis ténykedést".
Valamint szóban felhatalmazott minket, hogy ha quadosokat látunk, azonnal értesítsük a rendõrséget.
Azt mondta, hogy mi még talán idõben szóltunk.

Még egyszer:
SZÉPEN KÉREK MINDENKIT, FIGYELJETEK ODA, NE ISMÉTLÕDJÖN MEG A DOLOG!
Legjobb lenne, ha egy kicsit hanyagolva lenne az ottani bringázás, amíg egyezségre nem jutunk a tulajdonossal. (Jövõ héten beszélünk vele, mint már írtam.)
Ha most normálisan viselkedünk, kicsit meghúzzuk magunkat, akkor talán egyezségre jutunk, és abból nekünk is hasznunk lesz!

Köszi a figyelmet

McClane
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Maul él, viszont a biciklije súlyos sérülést szenvedett, amin csak egy transzplantáció segíthet!

Egyenlõte pihi, aztá ha vég e a vizsgaidõ suck-nak akkor majd a feketepiacon keresek szervdonort...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Maullal -és a bicajával mi van??
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Matt, te már fenn vagy, vagy még nem feküdtél le, amikor a hozzászólást írtad? Kicsit bizarr az idõpont.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én inkább most mennék..

de nem szabad.
lustaságfélegészség.
határidõk sux.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én mennék.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
HI!
Szombaton kinek lenne kedve Kõszegen tekerni 1et??utánna mehetnénk szhelyre is a a városba

Ma már nem volt nagy sár kõszegen
*Revelations ch. XIII v.18*

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nekem is havi bérlet 15 ropi
örülök? :)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Maul eltünt, biciklije ko. mi történik? le vagyok maradva..

vonat tényleg elég drágus lett :\
lassan már tényleg megérné mindenhova kocsival menni...

amugy Biczó, a megoldás: tekerjetek haza Barcsról ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp az ellopás az nehezen menne, mert az ágyam mellett áll, hacsak menet közben nem-persze azt azért nézem... azért hoztam el mert 2 bicaj kell kettõnknek a tekeréshez, nem volt most más, mert Krisztáé most épül...
Nem egy DH bajnok hely.. de ki tudja, kérek egy hegyet karácsonyra..

Mi lett Maul bicajával?
Mennék én , de bizony amíg nem lesz Autó addig haza nem esz a penész-mert a vonat jegye...NA A VONAT JEGY:::
17%-????? vicces , a mi vonalunkon 50%-másokat kérdezve ott is hasonlóan 50 % , ebbõl és a kicsi agyamból az pattant ki ezek után hogy a 17% úgy jött ki hogy amegszüntetni kívánt vonalakon nem emletek semmit a többin meg 50%-ot,, és az áremelés után megszüntetik-megszüntették a vonalakat====qva nagy átb@szás és 50%os emelés, mindamellett NUKU DIÁK, és 12 alkalommal érvényes közalkalmazotti kedvezmény..
Eddig 10ezer pénz volt kettönknek egy hazamenetel!
Most 50%al több..Please számoljatok... autóval-pl
Öcsiével 6500FT bõl fordultunk... én autóig nem megyek haza-menjen csõdbe én nem megyek vonattal...!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó bá' gyere haza, és megyünk tekerni!

van itt pár új srác, akikkel jó volt múltkor bringázni, cornel is ráér, Hulp is benne van, sajnos Maul bringája ko, én is néha ráérek, szal összehozzuk!

ma vitték el a pici Polot :(
Come on! It's on

Korn

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a szavaidból azt sikerült kivennem, hogy jövõre Barcson rendezik az OB-t...:D

Júni. 2-3 ->Zalaszentgrót, alias PannonMaraton2
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát Biczó, igazából nem nagyon értem, hogy minek vitted el oda a bicajodat. Elõbb-utóbb el fogják tulajdonítani, fõleg hogy már látták is. Szép kék, meg minden, ráadásul még mûködik is. Aztán majd továbbadják valakinek 20e Ft-ért te meg majd itt fogsz sírni (megjegyzem jogosan), hogy elvitték a bicajodat. Bár ne legyen igazam. Ráadásul úgy vitted el, hogy tudtad, hogy semmi hasznát nem fogod venni, a leírásodból ugyanis az derül ki, hogy viszonylag kevés DH-pálya van arra. Ehelyett inkább hétvégenként hazajöhetnél bicajozni. Az elmúlt egy hónapban volt úgy, hogy egymás után négy napon is voltam Kõszegen tekerni, szóval nem nagyon fogsz tudni meggyõzni, hogy jókat tudnánk tekerni Barcson.