Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2007. május 20. - 01:07
Írta 2007. május 19. - 20:40
Írta 2007. május 19. - 17:26
Írta 2007. május 19. - 16:01
parkost nem vágom, de kb kõszegen mindenhova ahol biciklizünk lehetne táblát rakni,mert túristaút.
Írta 2007. május 19. - 14:39
egy lovas
próbáljunk valahogy megférni egy helyen, legyünk toleránsak
Írta 2007. május 19. - 14:28
a "mert megtehetem és mert megérdemlem" egy idézet egyik kedves barátomtól,amit sokmindenre szoktunk mondani,aztán jókat röhögni rajta..viccnek szántam most is!
egyébként csak arra szoktam tekerni sé fölött, amerre régen (7-8 éve) a cc verseny is ment amit még -ha jól emléxek- a Canyonos Pósfalviék szerveztek.
Parkerdõ meg úgyis futó út lett most nemrég...
Csak egyszer érnénk már meg, hogy az idióta lovasok nem jönnek be az erdõbe!!!:icon_mad:
Flickr
Írta 2007. május 19. - 09:54
és szerinted(de õszintén) a sok kis pöcs olvassa ezt a fórumot?
mondjuk nem csak kis pöcsöket szoktam ott látni, de azok a srácok szerintem nem állnak le vitatkozni..csak lelépnek
"mert megtehetem és mert megérdemlem!"
Na!
Hát biztos olvasság rengetegen, mivel ha megnézed a hozzászólások és a megtekintések arányát, akkor nagyon könnyû rájönni, hogy mi a helyzet.
Egyébként a kisgyerekek, voltak köztük felnõttek is, kimondottan leálltak veszekedni, és ordítani a tulajdonossal, aki jogosan van felháborodva.
Hogy honnan tudom? Onnan, hogy fatteromhoz tartozik az az erdõrészlet és hetente kb háromszor beszél a tulajjal...
Szóval érthetõ részérõl a felháborodás!
Ami pedig ezt a megtehetem, és megérdemlem dolgot illeti, az lehet, hogy megérdemled, de hogy nem tehetnéd meg az biztos:) Elvileg csak a kijelölt úton lehet kerékpározni az erdõben, és mindnyájan tudjuk, hogy ez nem így szokott lenni. Szóval a részünkrõl ilyen irányban való felháborodás teljesen jogtalan...
Na rövidenc csak ennyi!
Egyébként Andris nem kötözködni akartam, csak elmondtam a tényeket!
Szóval légyszi ne értsd félre!
Heil!
Írta 2007. május 18. - 19:37
Írta 2007. május 18. - 17:31
Elég sokan olvassák a fórumot olyanok is, akik nem szólnak hozzá, max tesznek arra, amit mi itt szövegelünk.
Az viszont vicces, hogy mennyi térdfájós emberke lesz itt 5-10 év múlva, mert ugye az olyan rohadt divatos, hogy a hátsó tengely magasságában van a nyereg. Jókat szoktam mókázni a sok kis idiótán. Olyan lazák, majd szétesnek.
Ez fájt
Írta 2007. május 18. - 17:21
Írta 2007. május 18. - 16:51
Az viszont vicces, hogy mennyi térdfájós emberke lesz itt 5-10 év múlva, mert ugye az olyan rohadt divatos, hogy a hátsó tengely magasságában van a nyereg. Jókat szoktam mókázni a sok kis idiótán. Olyan lazák, majd szétesnek.
Írta 2007. május 18. - 16:35
és szerinted(de õszintén) a sok kis pöcs olvassa ezt a fórumot?szal mégeccer: kicsit ha lehet, hanyagoljuk a parkos használatát, amíg a tulajdonossal elsimítjuk a dolgokat, és egyezségre jutunk
egy - két hetet kérek, köszönöm!
mondjuk nem csak kis pöcsöket szoktam ott látni, de azok a srácok szerintem nem állnak le vitatkozni..csak lelépnek
tekerni meg akkor is fogok oladon, sében, parkosban
egyrészt mert nem építek ugratót, csak karban tartom az utat a fûkinõllés ellen...
másrészt meg "mert megtehetem és mert megérdemlem!"
Flickr
Írta 2007. május 18. - 14:40
Írta 2007. május 18. - 12:42
A quad és az illegális terepmotorozás ellen fellép a határõrség is! Tehát ha ott lennék lennék nagy segítség!
Na ez nagyon dícséretes, már éppen itt az ideje, hogy a hatóság tegyen ellenük valamit. Csak remélem nem az lesz, mint ami általában Magyarországon lenni szokott, hogy akkor aztán hozzunk egy jó szemét törvényt, aztán ne csak a motorosok, hanem még az õzek se mehessenek be az erdõbe. Meg persze a bicajosok se.
Biczó, a te lelki támogatásod is hatalmas segítség nekünk.
Írta 2007. május 18. - 12:09
Írta 2007. május 18. - 11:49
A quad és az illegális terepmotorozás ellen fellép a határõrség is! Tehát ha ott lennék lennék nagy segítség!
Írta 2007. május 18. - 10:11
egy - két hetet kérek, köszönöm!
Korn