Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Miért ne érdekelne? Holnap én is bicajozni fogok. Irigyellek Cornel, bárcsak nekem is ilyen munkatársaim lennének.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
jeeeee
biztos jó volt
csapatépítõtréning...:D

nekem a holnapi napom fog a bringázásról szólni.

tessék drukkolni nekünk,mert Sopronban fogunk versengeni!!
majd megírom hogy mi volt....bár gondolom nemsokmindenkit fog érdekelni...:):(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Egész nap bringáztunk a munkatársaimmal :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Sajnos nagyon igazad van Matt. A bicajos szinte mindenhol üldözöttnek tekinthetõ.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
örüljünk addig míg nincs biciklis tiltótábla...
parkost nem vágom, de kb kõszegen mindenhova ahol biciklizünk lehetne táblát rakni,mert túristaút.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a lovasok legyenek szívesek tolerálják a tiltótáblákat, és ne menjenek be az erdõbe!!!!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Azok a köcsög bicajosok meg állandóan ijesztgetik a lovainkat!!

egy lovas

;)

próbáljunk valahogy megférni egy helyen, legyünk toleránsak :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nem sértõdtem meg!!:)
a "mert megtehetem és mert megérdemlem" egy idézet egyik kedves barátomtól,amit sokmindenre szoktunk mondani,aztán jókat röhögni rajta..viccnek szántam most is!:)

egyébként csak arra szoktam tekerni sé fölött, amerre régen (7-8 éve) a cc verseny is ment amit még -ha jól emléxek- a Canyonos Pósfalviék szerveztek.
Parkerdõ meg úgyis futó út lett most nemrég...

Csak egyszer érnénk már meg, hogy az idióta lovasok nem jönnek be az erdõbe!!!:icon_mad:

Flickr

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts

és szerinted(de õszintén) a sok kis pöcs olvassa ezt a fórumot?
mondjuk nem csak kis pöcsöket szoktam ott látni, de azok a srácok szerintem nem állnak le vitatkozni..csak lelépnek

"mert megtehetem és mert megérdemlem!"

Na!

Hát biztos olvasság rengetegen, mivel ha megnézed a hozzászólások és a megtekintések arányát, akkor nagyon könnyû rájönni, hogy mi a helyzet.

Egyébként a kisgyerekek, voltak köztük felnõttek is, kimondottan leálltak veszekedni, és ordítani a tulajdonossal, aki jogosan van felháborodva.

Hogy honnan tudom? Onnan, hogy fatteromhoz tartozik az az erdõrészlet és hetente kb háromszor beszél a tulajjal...

Szóval érthetõ részérõl a felháborodás!

Ami pedig ezt a megtehetem, és megérdemlem dolgot illeti, az lehet, hogy megérdemled, de hogy nem tehetnéd meg az biztos:) Elvileg csak a kijelölt úton lehet kerékpározni az erdõben, és mindnyájan tudjuk, hogy ez nem így szokott lenni. Szóval a részünkrõl ilyen irányban való felháborodás teljesen jogtalan...

Na rövidenc csak ennyi!

Egyébként Andris nem kötözködni akartam, csak elmondtam a tényeket!
Szóval légyszi ne értsd félre!

Heil!

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Hát Hulp a nyereggel kapcsolatban tényleg igazad van! Pár haverom volt aki 13'-as váz elõl 130-as teló és totál letolt nyereg. Csodálkoztak is, hgy nekem miért a térdemnél van a nyergem:) aztán elmagyaráztam nekik, hogy ha térd és comb közöt van a nyereg akor az még nem zavaró ugráskor de kényelmesebb is meg betudod fogni a térdedhez. Azóta õk se tolják le.:clap:

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts

Elég sokan olvassák a fórumot olyanok is, akik nem szólnak hozzá, max tesznek arra, amit mi itt szövegelünk.
Az viszont vicces, hogy mennyi térdfájós emberke lesz itt 5-10 év múlva, mert ugye az olyan rohadt divatos, hogy a hátsó tengely magasságában van a nyereg. Jókat szoktam mókázni a sok kis idiótán. Olyan lazák, majd szétesnek. :D

Ez fájt

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A házam. Csak a mögötte lévõ 3000m magas hegy éppen nem látszik.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
na szombathelyiek!!!

ez mi a rák???
http://www.civertan....age.php?id=8799

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Elég sokan olvassák a fórumot olyanok is, akik nem szólnak hozzá, max tesznek arra, amit mi itt szövegelünk.
Az viszont vicces, hogy mennyi térdfájós emberke lesz itt 5-10 év múlva, mert ugye az olyan rohadt divatos, hogy a hátsó tengely magasságában van a nyereg. Jókat szoktam mókázni a sok kis idiótán. Olyan lazák, majd szétesnek. :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

szal mégeccer: kicsit ha lehet, hanyagoljuk a parkos használatát, amíg a tulajdonossal elsimítjuk a dolgokat, és egyezségre jutunk
egy - két hetet kérek, köszönöm!

és szerinted(de õszintén) a sok kis pöcs olvassa ezt a fórumot?
mondjuk nem csak kis pöcsöket szoktam ott látni, de azok a srácok szerintem nem állnak le vitatkozni..csak lelépnek

tekerni meg akkor is fogok oladon, sében, parkosban

egyrészt mert nem építek ugratót, csak karban tartom az utat a fûkinõllés ellen...:D
másrészt meg "mert megtehetem és mert megérdemlem!"

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Bocs de csak most olvastam McClane üzenetét. Hát ez tányleg idegesítõ. Mindig, hogy majd majd majd de sose lesz semmi. a Séi dolog teljesen érthetõ. Egyszer minket is lecsesztek csak olyan ért amit nem követtünk el ,de aztán szépen nyugodtan lerendeztük, megmondta, hogy lehetõleg ne menjünk oda és mi nem mentünk oda.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

A quad és az illegális terepmotorozás ellen fellép a határõrség is! Tehát ha ott lennék lennék nagy segítség!

Na ez nagyon dícséretes, már éppen itt az ideje, hogy a hatóság tegyen ellenük valamit. Csak remélem nem az lesz, mint ami általában Magyarországon lenni szokott, hogy akkor aztán hozzunk egy jó szemét törvényt, aztán ne csak a motorosok, hanem még az õzek se mehessenek be az erdõbe. Meg persze a bicajosok se.

Biczó, a te lelki támogatásod is hatalmas segítség nekünk. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
thx :D
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, Gyepsí, meg a palack tutaj..-élen járnak-kib@szott nagy szükség van rá...A-ban 50 -m re a határtól 1000 xer színvonalasabb pálya érhetõ el.. na mind1...

A quad és az illegális terepmotorozás ellen fellép a határõrség is! Tehát ha ott lennék lennék nagy segítség!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szal mégeccer: kicsit ha lehet, hanyagoljuk a parkos használatát, amíg a tulajdonossal elsimítjuk adolgokat, és egyezségre jutunk
egy - két hetet kérek, köszönöm!
Come on! It's on

Korn