Én ennyiért tuti nem venném meg. Bár neked lehet, hogy nem annyira fontos, de az igazán szép és egyedi képekhez nem árt a teljesen manuális mód. A gép méretébõl kifolyólag valószínûleg eléggé kicsi a szenzor mérete, de ennek ellenére rázsúfoltak 7 megapixelt, aminek az az eredménye, hogy velószínûleg eléggé zajos a kép. 96e Ft-ot ír árnak, ennyiért én inkább Canon S2 IS-t vennék. Méretre nagyobb, de szerintem jobb is. Tesómnak és a Biczónak is S2 van. Én személy szerint nem szeretem a Panasonic termékeket. A nagylátószögû állása az egész jó, aminek inkább belsõ terekben illetve városban épületek fotózásánál veszed hasznát, viszont a tele állása annyira nem igazán jó, szóval távoli dolgokra nem nagyon tudsz ráközelíteni. Persze ez is csak relatív. Szép napsütésben, szabadban szép képeket lehet vele készíteni valószínûleg (bár tesztképek sajna nincsenek).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. május 23. - 09:09
Írta 2007. május 23. - 08:14
Hulp, Maul és a többiek, mi a véleményetek errõl a készülékrõl?
http://www.origo.hu/...messzelato.html
http://www.origo.hu/...messzelato.html
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. május 23. - 06:39
köszi Hulp ezerrel, tesódnak is!
majd kérdezd meg tõle, mennyivel jövök
majd kérdezd meg tõle, mennyivel jövök
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. május 22. - 16:18
Hulp este fél 9 körül átmennék érte!!
sms-be írd meg lécci, hogy mennyi lóvét vigyek
sms-be írd meg lécci, hogy mennyi lóvét vigyek
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. május 22. - 10:06
Fasza, mindenki szeret mindenkit.
McClane, megjött a filmed, meló után megyek be érte a postára, ha kell, akkor utána el tudom hozzád vinni, olyan fél5-5 körül.
McClane, megjött a filmed, meló után megyek be érte a postára, ha kell, akkor utána el tudom hozzád vinni, olyan fél5-5 körül.
Írta 2007. május 22. - 10:03
Írta 2007. május 22. - 09:47
Hi.. már volt a kõszeg maraton??
Hulp a terepmotorozásra visszatérve->itt ez gyakorlat, és nem gondolat..Szombathelyi viszonyokban más a helyzet, de mások az okok is.. haladunk!!
A lovakra visszatérve én a hátáról nyilazom visszafelé a bicajosokat->rettegjenek a bicajosok.. bizonyította a történelem hogy bevállt a dolog!
Éljenek a természetkedvelõk-> na menek dolgozni, mert ma pszihó tréningem lesz, és meghosszabítja anéni a mûszakimat..
Jó tekerést-Andrisnak gratula... Mcclane szeretlek!
Hulp a terepmotorozásra visszatérve->itt ez gyakorlat, és nem gondolat..Szombathelyi viszonyokban más a helyzet, de mások az okok is.. haladunk!!
A lovakra visszatérve én a hátáról nyilazom visszafelé a bicajosokat->rettegjenek a bicajosok.. bizonyította a történelem hogy bevállt a dolog!
Éljenek a természetkedvelõk-> na menek dolgozni, mert ma pszihó tréningem lesz, és meghosszabítja anéni a mûszakimat..
Jó tekerést-Andrisnak gratula... Mcclane szeretlek!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. május 21. - 22:21
köszi szépen mindenkinek!
a többiek eredménye is olvasható itt-> http://www.kiralyspo...base=news&id=27
az Õ nevükben is köszi hogy szorítottatok nekünk...
a többiek eredménye is olvasható itt-> http://www.kiralyspo...base=news&id=27
az Õ nevükben is köszi hogy szorítottatok nekünk...
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2007. május 21. - 19:33
Írta 2007. május 21. - 19:15
Írta 2007. május 21. - 17:15
Andris Grat!
Hát ásót azért mégse kéne odáig vinni, hanem valami kisebb lapát is elegendõ lenne remélhetõleg, ami belefér a táskába is. Igaz rég voltam ott.
Hát ásót azért mégse kéne odáig vinni, hanem valami kisebb lapát is elegendõ lenne remélhetõleg, ami belefér a táskába is. Igaz rég voltam ott.
Írta 2007. május 21. - 16:46
jun 2 Semmering. TÕletek jönne valaki?
Sala sajnos úgy néz ki nekem sem lesz jó.
Andris gratulálok!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. május 21. - 12:57
jun 2 Semmering. TÕletek jönne valaki?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 21. - 06:53
Írta 2007. május 20. - 21:27
Andris, gratulálok a nagyszerü eredméynhez!Csak így tovább!
Nekem a jövõ hétvége nem jó mert pénteken megyek a friccekhez oszt csak kedden jövök haza,de voltam ma is és elég szar állapotban van,ahhoz képest,amilyennek gondoltam...sztem ha megyünk akor ásót is kéne majd vinnünk,mert sokkal jobban tudnánk használni a leérkezõket ha picit megmûvelnénk ottan a talajtot!
Nekem a jövõ hétvége nem jó mert pénteken megyek a friccekhez oszt csak kedden jövök haza,de voltam ma is és elég szar állapotban van,ahhoz képest,amilyennek gondoltam...sztem ha megyünk akor ásót is kéne majd vinnünk,mert sokkal jobban tudnánk használni a leérkezõket ha picit megmûvelnénk ottan a talajtot!
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. május 20. - 19:58
Naszóval!
Sopron maraton pompás volt-már ha élhetek ilyen jelzõvel.
A múltheti esõk ideálissá tették a pályát,bár volt egy-két süppedõs rész és tócsa, a pálya nagy része tökéletes volt, és ami fontos, pormentes!Sár csak a hosszútávon volt,de ott voltak masszív részek is..
Volt pár kemény emelkedõ ami nekem speciel tetszett,bár a hátsóváltóm végleg leadta az erõt.
Voltak durva lejtõk is, amin az alábbi képen is látható sebességeket lehetett elérni...
Állítólag középtáv férfi felnõtt kategóriában 6. helyen értem célba,abszolútban férfiak közt 22. lettem középtávon.egész jó eredmények....
végleges erdmények holnap a www.pannonmaraton.hu oldalon
http://kep.tar.hu/an...0001/30092925#2
Sopron maraton pompás volt-már ha élhetek ilyen jelzõvel.
A múltheti esõk ideálissá tették a pályát,bár volt egy-két süppedõs rész és tócsa, a pálya nagy része tökéletes volt, és ami fontos, pormentes!Sár csak a hosszútávon volt,de ott voltak masszív részek is..
Volt pár kemény emelkedõ ami nekem speciel tetszett,bár a hátsóváltóm végleg leadta az erõt.
Voltak durva lejtõk is, amin az alábbi képen is látható sebességeket lehetett elérni...
Állítólag középtáv férfi felnõtt kategóriában 6. helyen értem célba,abszolútban férfiak közt 22. lettem középtávon.egész jó eredmények....
végleges erdmények holnap a www.pannonmaraton.hu oldalon
http://kep.tar.hu/an...0001/30092925#2
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2007. május 20. - 15:12
Bocs Pityu de délben keltem fel és hulla vagyok.Szal most sajnos nem tudok menni de remélem a jövõ hétvége jó lesz, akkor ugyis 1 nappal hosszabb lesz a hétvége. Bocs!
Írta 2007. május 20. - 11:38
Para!
Akor amit megbeszéltünk az neked jó?Ha igen akkor jó lenne még 2 óra elõtt elindulni!
Akor amit megbeszéltünk az neked jó?Ha igen akkor jó lenne még 2 óra elõtt elindulni!
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. május 20. - 11:06
Andris írd csak meg! Aztán hajrá! Milyen verseny?
Hulp! Én vagyok majdnem a legpuhányabb most a munkahelyemen!
Mondjuk az én paripámat a legnehezebb tekerni.
Hulp! Én vagyok majdnem a legpuhányabb most a munkahelyemen!
Mondjuk az én paripámat a legnehezebb tekerni.
.:. Krankedzone Team .:.