kedvem van, de nem tom mikor keveredek haza.
jó ez a suli, csak ne lennének vizsgák..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. június 01. - 16:20
Írta 2007. június 01. - 16:05
Biczókám menjünk má' durvulni bakker valahová
a japánt pedig még egy kicsit gyakorold
ja azt csak most tudtam meg, hogy azon az úton, amit a Puby haveromék ajánlottak sok a tolós felfelé (mármint a 20 centi telóval rendelkezõ bringásoknak), szal ha megyünk, valszeg más úton fogunk tééépni
jövõ héten valakinek nincs kedve / ideje egy kis kõszegi állatkodáshoz a hegyen?
a japánt pedig még egy kicsit gyakorold
ja azt csak most tudtam meg, hogy azon az úton, amit a Puby haveromék ajánlottak sok a tolós felfelé (mármint a 20 centi telóval rendelkezõ bringásoknak), szal ha megyünk, valszeg más úton fogunk tééépni
jövõ héten valakinek nincs kedve / ideje egy kis kõszegi állatkodáshoz a hegyen?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. június 01. - 15:44
Hav Ár Jú Tú Déj???
Maul papa milyden telót veszel??vagy megcsinálod a mostanit?
Maul papa milyden telót veszel??vagy megcsinálod a mostanit?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. május 31. - 16:32
Nekem a meló után nem jó, én akkor már nem megyek Kõszegre. DVD-re még várj egy kicsit, mert elõtte egy másikat is be kellene fejeznem, mert jelenleg nincs hely a gépen. Meg most van egy újabb ötletem, amit bele szeretnék rakni egy-két helyre, ha tudok.
Írta 2007. május 31. - 15:53
vazz, csak ne hétvégén
jövõ héten valamikor meló után?
Hulp dvd film?
ha Biczóé nincs kész, akkor az én részemet léccilécci szeretném megnézni
jövõ héten valamikor meló után?
Hulp dvd film?
ha Biczóé nincs kész, akkor az én részemet léccilécci szeretném megnézni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. május 31. - 11:53
Nemrég jártunk arrafelé, de eléggé szar volt, mert tele volt kidõlt fákkal, meg bokrokkal. Bár lehet, hogy most másik lefelérõl van szó. Ha normális idõ lesz, akkor én mennék Kõszegre a hétvégén.
Írta 2007. május 31. - 09:54
sárdagasztás rlz, mehetnénk vmikor
Puby haveromék találtak valami frankó kis lefelét szívszaggató mellett, meg kellene néznünk vmikor, önként jelentkezõket várok!!
Puby haveromék találtak valami frankó kis lefelét szívszaggató mellett, meg kellene néznünk vmikor, önként jelentkezõket várok!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. május 30. - 21:30
Maul bácsi! Régebben mondtam, hogy mutatok képet a zegi motocross pályáról, ahol Gogenék szoktak ügyködni. Pinkbikeon ha rákeresel egerszegre, akkor van egy-két gyengébb fotó, de kivehetõ a hely nagy része.
Írta 2007. május 30. - 17:30
általában ezek ilyen pszichés dolgok szal ha úgy gondolod nyugodtan írd ki ide minden problémád. hehe
Ilyeneket, ha kérhetlek, ne nagyon írjál, mert a végén még megteszi, és szerintem az senkinek nem lenne jó, de legfõképpen a mi lelki fejlõdésünken ártana rendkívüli módon.
Írta 2007. május 30. - 17:20
kicsit félek beleszólni ilyen komoly dolgok közepette..
gyogyulj meg McClane! általában ezek ilyen pszichés dolgok szal ha úgy gondolod nyugodtan írd ki ide minden problémád. hehe
kéne menni ma sarazni. dagonya. fröcsögés. esõ. agytisztulás.
gyogyulj meg McClane! általában ezek ilyen pszichés dolgok szal ha úgy gondolod nyugodtan írd ki ide minden problémád. hehe
kéne menni ma sarazni. dagonya. fröcsögés. esõ. agytisztulás.
Írta 2007. május 30. - 16:37
Írta 2007. május 30. - 14:53
Írta 2007. május 30. - 12:03
Írta 2007. május 30. - 10:43
Írta 2007. május 29. - 23:24
hulp: net ügyben van valami fejlemény Nálad? csak mert most itt is valami félelmetesen borzalmas...
Igazából semmi, talán egy picit javult a helyzet, de volt olyan is, hogy egész nap nem volt net, olyan szinten, hogy a modem sem tudott csatlakozni a hálózatra. Még van most is, hogy belassul, de nem olyan vészes. Persze a 8 megabittõl még nagyon messze vagyunk, dehát ez van. De azok, amik miatt korábban mérges voltam, most nem jelentkeznek olyan mértékben. Nekem az a tippem, hogy sokan megunták a szar hálózatot, aztán lemondták, ebbõl kifolyólag annyira lecsökkent a felhasználók száma, amit már elbír a hálózat is. Persze ez csak az én rosszindulatú agyszüleményem.
Írta 2007. május 29. - 23:23
Írta 2007. május 29. - 22:15
hát akkor a napi 2l folyadék megvolt
nem szabad hogy dehidratálódjon az ember ilyen hõségben!
hulp: net ügyben van valami fejlemény Nálad? csak mert most itt is valami félelmetesen borzalmas...
nem szabad hogy dehidratálódjon az ember ilyen hõségben!
Írta 2007. május 29. - 21:15
hát MATT,akkor sorolnám:
-az alapokat Marco-polo-ban fektettük le 1 db Andris-burger elfogyasztásával
-a következõ állomás Ócsó pince borozó volt,ahol sikerült betölteni 3 db sört, és 1 db Malibu-Cola-t
-innen Romkertbe vettük az irányt,ahonnan a korai idõpont miatt 1db 33-as Heineken elfogyasztása után Kétedvébe mentünk.
-itt sikerült betölteni még 2 db sört..köben Darts-oztunk(képzeklitek:D)-röpködtek a nyilak mindenfelé.
-ezután visszatértünk eredeti végcélunkhoz-Romkertbe....
aztán már nem iazán emléxek a dolgokra,eccer hoztam a többieknek 3 kólát és 1 ásványvizet,de hogy ezenkívül mit ittunk, azt nem tudnám megmondani:D
a Máté kezében mintha láttam volna söröket,de ez nem biztos...
-az alapokat Marco-polo-ban fektettük le 1 db Andris-burger elfogyasztásával
-a következõ állomás Ócsó pince borozó volt,ahol sikerült betölteni 3 db sört, és 1 db Malibu-Cola-t
-innen Romkertbe vettük az irányt,ahonnan a korai idõpont miatt 1db 33-as Heineken elfogyasztása után Kétedvébe mentünk.
-itt sikerült betölteni még 2 db sört..köben Darts-oztunk(képzeklitek:D)-röpködtek a nyilak mindenfelé.
-ezután visszatértünk eredeti végcélunkhoz-Romkertbe....
aztán már nem iazán emléxek a dolgokra,eccer hoztam a többieknek 3 kólát és 1 ásványvizet,de hogy ezenkívül mit ittunk, azt nem tudnám megmondani:D
a Máté kezében mintha láttam volna söröket,de ez nem biztos...
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr