no.
felkerült a versenybeszámoló:
http://www.kiralyspo...base=news&id=31
én írtam:):zawstydzo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. June 07. - 17:13
Posted 2007. June 07. - 16:28
Posted 2007. June 07. - 15:05
hát sikerült eléggé odakúrnom a hátulját és kistakadt 9 küllõ meg elég nagy tojás lett a felnibe,úgy kellet hazatolnom:S:(
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. June 07. - 13:40
na akkor mehetünk felölem is bringázni. idõpontot ti mondatok:D meg helyszint is:D mert nekem mindegy
xerox
Posted 2007. June 07. - 13:36
Posted 2007. June 07. - 02:18
hulp, sztem se nálad lehet a gond az alapján amit leírsz. inkább lenne 4mega fixen mint 6-8 labilan. na mind1. a végén ahogy nézegetem a szolgáltatókat úgyis az lesz hogy veszek valami mobil netet, aztán akkor ahol van térerõ ott tudok netezni. itt pesten akár 1-3mbit körül is. ha meg olyannyira sietek a letöltéssel hogy ez lassu ugyis bemegyek suliba )
üdv itt xerox!
mitörtént a bicóddal Pityu?
üdv itt xerox!
mitörtént a bicóddal Pityu?
Posted 2007. June 06. - 21:58
Üdv Xerox!
Jövõ hétvégn mehetnénk egyet tekerni,de úgy h legyen benne város is meg miden,remélhetõleg addigra az én kerékpárom is meggyógyul...
Jövõ hétvégn mehetnénk egyet tekerni,de úgy h legyen benne város is meg miden,remélhetõleg addigra az én kerékpárom is meggyógyul...
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. June 06. - 21:08
Posted 2007. June 06. - 20:30
üdv nálunk xerox
a hét nekem már nem jó, hogy Kõszegre menjek, jövõ héten pedig délutános vagyok
Míly Csapás:( McClane, egyékbént tényleg jó lenne valamkor már elmenni közösen tekerni! Mert már nagyon régen voltunk! Lassan kezdem elfelejteni, hogy hogyan áll neked a cicagatya!!
Az egy oldalt továbbra is várom.....
Posted 2007. June 06. - 06:42
üdv nálunk xerox
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. June 05. - 21:07
valaki esetleg kõszegre nem akar jönni bringázni? jah és andrás akkor már énis gratulálok az eredményedhez!
xerox
Posted 2007. June 05. - 20:50
Posted 2007. June 05. - 07:47
McClane, a héten meglesz.
Matt, én már lefutottam ezeket a köröket, az volt a gáz, hogy ezen a szaros T-Online tesztszerveren tûrhetõ sebességgel jött a dolog, tehát olyan 5Mbit körül, már ha egyáltalán sikerült csatlakozni. Még most is elõfordul, hogy már a modem sem tud csatlakozni. Aztán sokszor van olyan, hogy nem tudok szkálypolni, mert még arra sem elég a sávszél. Nekem is azt mondták, hogy biztos valami vírus, vagy kémprogram van a gépen, de mivel közben megy a cfos, folyamatosan látom, hogy mekkora sávszélességgel jön-megy az adat. Hát ilyenkor elég durván be szokott lassulni. Ez azt jelenti, hogy mondjuk két mp-ig nulla, aztán meg hirtelen 500 kbyte majd újra visszaugrik nullára. Itt ugye az átlag megvan, csak szkálypolni nem tudsz, mert oda kéne a folyamatos adatforgalom. Az a baj, hogy én nem értek már hozzá, csak azt tudom mondani, hogy ez így nem jó, bár az utóbbi idõben egyre kevesebb probléma van. Már csak emiatt is érdekes a dolog, mivel ha az én gépemen van a vírus/kémprogram, akkor most miért kezd megjavulni? A vírus nem tûnik el magától. De ehhez sem értek. Majd egyszer talán ha meglesz a pilás DVD, akkor a McClane eljön aztán átvizsgálja a gépemet.
Matt, én már lefutottam ezeket a köröket, az volt a gáz, hogy ezen a szaros T-Online tesztszerveren tûrhetõ sebességgel jött a dolog, tehát olyan 5Mbit körül, már ha egyáltalán sikerült csatlakozni. Még most is elõfordul, hogy már a modem sem tud csatlakozni. Aztán sokszor van olyan, hogy nem tudok szkálypolni, mert még arra sem elég a sávszél. Nekem is azt mondták, hogy biztos valami vírus, vagy kémprogram van a gépen, de mivel közben megy a cfos, folyamatosan látom, hogy mekkora sávszélességgel jön-megy az adat. Hát ilyenkor elég durván be szokott lassulni. Ez azt jelenti, hogy mondjuk két mp-ig nulla, aztán meg hirtelen 500 kbyte majd újra visszaugrik nullára. Itt ugye az átlag megvan, csak szkálypolni nem tudsz, mert oda kéne a folyamatos adatforgalom. Az a baj, hogy én nem értek már hozzá, csak azt tudom mondani, hogy ez így nem jó, bár az utóbbi idõben egyre kevesebb probléma van. Már csak emiatt is érdekes a dolog, mivel ha az én gépemen van a vírus/kémprogram, akkor most miért kezd megjavulni? A vírus nem tûnik el magától. De ehhez sem értek. Majd egyszer talán ha meglesz a pilás DVD, akkor a McClane eljön aztán átvizsgálja a gépemet.
Posted 2007. June 05. - 06:32
Maul igyexem, de tegnap kajálni sem volt idõm, ma meg még annyi sem lesz, mint tegnap
a reggelt meg nem akarom azzal elb@szni, hogy a t-mán "filózok"
szal Hulp mire lesz kész?
a reggelt meg nem akarom azzal elb@szni, hogy a t-mán "filózok"
szal Hulp mire lesz kész?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. June 05. - 01:59
hulp
megint net: http://logout.hu/wad...a_t_online.html
lehet csinálok egy ilyen mérés témát, hátha kiderül miért lett ennyire labilis otthon a kapcsolat..
megint net: http://logout.hu/wad...a_t_online.html
lehet csinálok egy ilyen mérés témát, hátha kiderül miért lett ennyire labilis otthon a kapcsolat..
Posted 2007. June 04. - 23:48
hja. itt van 200m-re tõlünk a sánc.
elég viccesen néz ki de gondolom nekik biztos jó móka .)
amugy lehet én járok rosszkor dehogy heti kétszer biztos nem láttam õket az tuti..
nyílván ezért kell a nyári sznóbord pálya is jobban mint a bicóspálya....
elég viccesen néz ki de gondolom nekik biztos jó móka .)
amugy lehet én járok rosszkor dehogy heti kétszer biztos nem láttam õket az tuti..
nyílván ezért kell a nyári sznóbord pálya is jobban mint a bicóspálya....
Posted 2007. June 04. - 23:39
Ez egy kurv@ nagy vicc!
Én el sem olvastam!
Magyarországnak annyi köze van a sieléshez, mint a cigányoknak olaszországhoz!
Idegesítõ! Sielni sem tudnak az emberek, akkor minek sánc?
Áhh....
McClan! Most jönne jól az egyoldalas beírásod! Hogy tetõzd a hangulatot!
Én el sem olvastam!
Magyarországnak annyi köze van a sieléshez, mint a cigányoknak olaszországhoz!
Idegesítõ! Sielni sem tudnak az emberek, akkor minek sánc?
Áhh....
McClan! Most jönne jól az egyoldalas beírásod! Hogy tetõzd a hangulatot!
Posted 2007. June 04. - 23:30
Elolvastam a cikket, és eléggé felháborítónak tartom, hogy Magyarországon a sielésre van mindig minden, pénz, terület, akármi, mi meg futkozhatunk mindenfelé a hülye bicajos nyavalyáinkkal, és nagyjából mindenki szarik rá. Nem baj, úgyis sínagyhatalom Magyarország.
Posted 2007. June 04. - 22:47
nahh bánhatjátok, hogy nem jöttetek semmeringre
EKKORA jó volt
olyat mentünk DH-n
legközelebbjönnötök kell!
Sajnáljuk is!
Más.
http://www.nyugat.hu....cgi?cikk=27814
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2007. June 04. - 16:44
nahh bánhatjátok, hogy nem jöttetek semmeringre
EKKORA jó volt