hát ennél jobb nekem már csak egy giant reign kéne )
könnyû gépet szeretnék szal ezért gondolkozom levegõsben. alattam nem hiszem h elszisszenne, a jobb tagok meg állítólag tényleg mozognak (majdnem) olyan szépen mint egy rugós.
remélem rövidesen sikerül vmit beujítani. ha nem is a canyont de vmi olyasmit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. július 02. - 16:10
Írta 2007. július 02. - 15:28
Elsõ pillantásra jól néz ki, de azért van néhány kifogásolható rész is rajta. Nekem pl. ez a fajta láncvilla megoldás nem jön be, mert eléggé szét tudja ütni a váltót, mert a forgáspont nagyjából pont ott van. A rugóstag alsó bekötése is jobb lenne, ha mindkét csõre támaszkodna. Én személy szerint inkább a rugó híve vagyok, nekem a levegõs tag nem annyira jön be.
Írta 2007. július 02. - 15:14
jaja, nem is a magasság ami aggaszt - bár az is - hanem inkább a felsõcsõhossz .)
de lassan asszem konkretizálódik a dolog és inkább most nem gyerekbicót veszek
de elõbb megvárom hátha sikerül összehozni egy ilyet http://www.canyon.co...tml?b=39#profil
cép lenne
de lassan asszem konkretizálódik a dolog és inkább most nem gyerekbicót veszek
de elõbb megvárom hátha sikerül összehozni egy ilyet http://www.canyon.co...tml?b=39#profil
cép lenne
Írta 2007. július 02. - 14:08
Az enyém asszem L-es, de így is csak 16,5-es a nyeregvázcsõ. A Biczó Stabja pl. S-es, de azzal már csak a mérete miatt is nehéz felfelé menni. Persze nem is arra találták ki.
Írta 2007. július 02. - 13:03
thx, jól emlékeztem akkor .)
csak próbálok viszonyítani, h mekkora váz kéne nekem..
csak próbálok viszonyítani, h mekkora váz kéne nekem..
Írta 2007. július 02. - 13:00
Bár nem tõlem kérdezted, de M-es váz volt, de ez a Konánál kicsit mást jelent, mint a többi bicajnál.
Írta 2007. július 02. - 12:57
szerda nekem már nem jó sajna :\
biczó, biztos kérdeztem már, de coilered M-es volt, ugye?
biczó, biztos kérdeztem már, de coilered M-es volt, ugye?
Írta 2007. július 01. - 22:36
Írta 2007. július 01. - 22:06
Írta 2007. június 30. - 20:49
Srtácok, bocsi én bele se gondoltam hogy 9.-e nem hétvége-csak most tudatosult-azt hittem vasárnap.. akkor viszont el kell egy picit halasztanom, mert a rá köv 7vége nem jó... Hulp mikor érnétek rá-mikor mész nyaralni?
Ettõl függetlenül 8.-ától otthon vagyok,,ha gondoljátok azért egyik este kimehetünk-kiviszek mindenkit-amennyien beférünk, és megnézhessük..!!!Ilyen szörnyût még úgyse láttatok..
Ettõl függetlenül 8.-ától otthon vagyok,,ha gondoljátok azért egyik este kimehetünk-kiviszek mindenkit-amennyien beférünk, és megnézhessük..!!!Ilyen szörnyût még úgyse láttatok..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. június 30. - 16:12
Írta 2007. június 30. - 16:07
Hi!
Nemtom ki volt mostanában a parkedõ/vízmosásnál,de aki volt az észrevehette,hogy elkezdték ritkítani az erdõt és a kivágott fákat a bringás nyomvonalak közepére helyezték így az összes nyomvonal használhatatlna és fogalmam sincs mikor fogják onnan a fákat elpakolni....
Nemtom ki volt mostanában a parkedõ/vízmosásnál,de aki volt az észrevehette,hogy elkezdték ritkítani az erdõt és a kivágott fákat a bringás nyomvonalak közepére helyezték így az összes nyomvonal használhatatlna és fogalmam sincs mikor fogják onnan a fákat elpakolni....
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. június 29. - 14:56
Írta 2007. június 29. - 12:31
kilencedike az hétfõ, nem??
hogy megyünk akkor segíteni??
hétfõ Maul lehet, hogy jó, de még nem biztos
hogy megyünk akkor segíteni??
hétfõ Maul lehet, hogy jó, de még nem biztos
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. június 28. - 20:16
Hi... sziasztok.. hú de sok mindent történt mostanában...
Mcclane már megy a moziban.. szerintem jó film....
Öcsém 3. lett az EB-n...
Vettünk egy házat..
A homeopátia segít..
na kb ennyi.. A 9.-ével kapcsolatban - hogy akkor 9.-e e?!-vagy más -és hogy részletesen mi hol merre-azt megadom idõben...még most hétvégén..oks?
Jó tekerést..
Mcclane már megy a moziban.. szerintem jó film....
Öcsém 3. lett az EB-n...
Vettünk egy házat..
A homeopátia segít..
na kb ennyi.. A 9.-ével kapcsolatban - hogy akkor 9.-e e?!-vagy más -és hogy részletesen mi hol merre-azt megadom idõben...még most hétvégén..oks?
Jó tekerést..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. június 28. - 16:09
Írta 2007. június 28. - 15:16
Nekem sem jó a hétfõ munkahelyi elfoglaltság miatt. Az elkövetkezõ hétvégék sem lesznek jók, mert 9-én hivatalosak vagyunk Biczó-rezidenciát rombolni, utána meg irány Livigno.
Írta 2007. június 28. - 13:47
Szerintem is jó volt a tekerés. Hétfõ nekem nem jó. Jövõ héten a Balatonon nyaralok:p .
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. június 28. - 11:39
Titok:)
Ne már! Mit lehet ezen titkolni?
Nyugodtan mond meg ha nyertél a lottón, és valami jót veszel, csak akkor adj nekünk is:)