Hulp valamikor (mondjuk szerda este) átmennék egy két cuccért
jó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. július 23. - 13:01
Írta 2007. július 23. - 12:16
És a freeride pálya miben különbözött a dh-tól? Tehát jelentõs volt a különbség?
Írta 2007. július 23. - 12:07
yeah Hulp!
üdv újra itthon
beszámolót összehozzuk + kajálás + valahogy a felvételek megtekintése
adtatok a pofájuknak?
tárcsafék eltörött??
közölni szeretném, hogy a picipólót átvettem
Gratulálok.
Jó volt, hogy nem kevés emberkénél voltam sokkal gyorsabb. Ez azért adott egy kis önbizalmat. Viszont vicces volt, volt egy csaj, mondom egy kicsit elõreengedem, hogy nehogy fékeznem kelljen miatta, aztán legközelebb már csak a felvonónál láttam újra.
Tárcsaféknek szerencsére csak az egyik küllõje törött el, valószínûleg külsõ behatásra, mert máshogy nem tudom elképzelni, hogy eltörhetett. Azt viszont már 20km-rõl hallani lehetett, hogy jövök, mert visított a fék, mint az állat.
Írta 2007. július 23. - 11:44
yeah Hulp!
üdv újra itthon
adtatok a pofájuknak?
tárcsafék eltörött??
üdv újra itthon
adtatok a pofájuknak?
tárcsafék eltörött??
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. július 22. - 22:49
Írta 2007. július 22. - 21:10
Ez volt benne a jó, hogy csak egyszer kellett cserélnem, de a régi már régóta benn volt. Messze nem kellett annyit fékezni, mint Pilában, mert ugyanakkora szintkülönbséghez kétszer olyan hosszú pálya tartozott. Csak néhány adat: A felvonó alja olyan 1820m magasan volt, a teteje 2400 körül. A freeride pálya kb. 4,5 km hosszú. Egy kör megállás nélkül 20 percig tartott, vagyis egy óra alatt 3-szor lehetett legurulni. Persze biztos lehetett volna gyorsabban is jönni nálam, de azért ez így is rohadt fárasztó volt. Összesen kb. 250 km-t mentem, de ebben benne van az út az apartmantól a felvonóig, de természetesen a legnagyobb része a pályán jött össze.
Sajna képes beszámolót nem nagyon tudok adni, mert fénykép egyáltalán nem készült, és a külsõ videót is utolsó nap készítettük, de elõtte nem mentem egy kört sem aznap, vagyis rohadt szarul ment, még magam is meglepõdtem. Újra megcsinálni már nagyon nem volt kedvünk, meg jött az esõ is (amit aztán szerencsére mégsem érkezett meg). Inkább úgy döntöttünk, hogy a kamerázással való szarakodás helyett utolsó délután száguldunk még jónéhányat. Kiskamerás felvétel azért van mindkét freeride pályáról.
A DH-pályát csak a 4. napon láttam meg véletlenül a felvonóból. Egyszer lementem rajta, de annyi elég is volt. Végig kézenállás a kormányon, ráadásul számomra abszolút nem volt élvezetes. Nem is nagyon ment rajta szerintem senki.
Szóval kénytelenek vagytok a szóbeli beszámolómra hagyatkozni, de talán a legjobb pálya amihez szerencsém volt. Talán Leogang hasonlóan élvezetes.
Sajna képes beszámolót nem nagyon tudok adni, mert fénykép egyáltalán nem készült, és a külsõ videót is utolsó nap készítettük, de elõtte nem mentem egy kört sem aznap, vagyis rohadt szarul ment, még magam is meglepõdtem. Újra megcsinálni már nagyon nem volt kedvünk, meg jött az esõ is (amit aztán szerencsére mégsem érkezett meg). Inkább úgy döntöttünk, hogy a kamerázással való szarakodás helyett utolsó délután száguldunk még jónéhányat. Kiskamerás felvétel azért van mindkét freeride pályáról.
A DH-pályát csak a 4. napon láttam meg véletlenül a felvonóból. Egyszer lementem rajta, de annyi elég is volt. Végig kézenállás a kormányon, ráadásul számomra abszolút nem volt élvezetes. Nem is nagyon ment rajta szerintem senki.
Szóval kénytelenek vagytok a szóbeli beszámolómra hagyatkozni, de talán a legjobb pálya amihez szerencsém volt. Talán Leogang hasonlóan élvezetes.
Írta 2007. július 22. - 20:17
Írta 2007. július 22. - 19:51
üdv újra itthon hulp .)
testi épségetek lényeg h megmaradt )
képes élménybeszámolós bicózásban én is benne lennék
testi épségetek lényeg h megmaradt )
képes élménybeszámolós bicózásban én is benne lennék
Írta 2007. július 22. - 10:35
Végül is nincs semmi akadálya a pizzázásnak, csak elõtte fixáljuk le, hogy ne kajáljak be délután.
Írta 2007. július 22. - 10:04
Örülök Hulp, hogy épségbe hazaértetek!
Azért azt a kevés felvételt, én nagyon szívesen megnézném!
Valamikor a köv héten nem hozunk össze egy pizzázást? Aztán ott mesélhetnél ezerrel:)
Azért azt a kevés felvételt, én nagyon szívesen megnézném!
Valamikor a köv héten nem hozunk össze egy pizzázást? Aztán ott mesélhetnél ezerrel:)
Írta 2007. július 21. - 23:05
Na szép jó estét mindenkinek. Hogy bírtátok ezt az iszonyatos hõséget? Livignoban max. 20 fok, napsütés, szél, és a frizura még mindig tart. Nem úgy a küllõk. 6 küllõm szakadt el az öt napos bicajozás alatt, plusz eltörött a hátsó trácsafékem. Viszont a pálya az hihetetlen jó volt, mindenki nagyon sajnálhatja, aki inkább itthon maradt. Nagyon bántam volna, ha kihagyom. Ennél jobb bringás helyet elképzelni sem lehet. Sajna a bicajozásról nincs fénykép, meg videó is csak kevés, mert inkább zúztunk helyette. Ennyi jó döntött kanyart én még életemben nem láttam. A végére már majdnem szédültem. Ja, és asszem be kell szereznem brutális 2,35-ös küllõket, az talán bírja.
Diehard4-et én is láttam moziban, de engem sem nyûgözött le túlságosan, szerintem az elõzõ részek sokkal jobbak voltak.
Diehard4-et én is láttam moziban, de engem sem nyûgözött le túlságosan, szerintem az elõzõ részek sokkal jobbak voltak.
Írta 2007. július 21. - 22:01
Hû ma voltunk családal Zegen fürdeni. Most értem haza. Isteni volt 4méter zuhanás után a vízbe csobbanni 10körül indultunk. Hulla fáradt vagyok
XeroX Felnihez nem értek. Kérdezze meg Avon tanácsadónõjét, vagy kerékpár szerelõjét.(én kérek elnézést)
XeroX Felnihez nem értek. Kérdezze meg Avon tanácsadónõjét, vagy kerékpár szerelõjét.(én kérek elnézést)
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. július 21. - 07:46
jah a single trackrõl jut eszembe valaki megtudná mondani hogy hogy lehet megoldani a hátsó singletrackemet mert sztem alapba elferdült és eléggé jár oldalra? ha kifüzetem meg vissza akkor jobb lesz?
xerox
Írta 2007. július 20. - 15:59
Írta 2007. július 20. - 14:38
Hát ma igazán meglepõdtam. Kitetem a napra a hõmérõt. Amikor behoztam 43fokot mutatott Igazi Water Jump-olni való idõ
Írta 2007. július 20. - 04:02
singletracket bringabutikból próbálj pöstrõl. postáznak is. anno mikor nagykerben se volt meg sehol se, náluk láttam min. 5 darabot.
Írta 2007. július 19. - 22:06
NAh lányok!
Megjöttem a nyaralásból...bõröm barna,mobilom elveszett,bringám továbbra sincs meg...sigletrack sincs,csak 32 lyukasba,doubletrack meg az 55 kilómhoz picit sok.
Megjöttem a nyaralásból...bõröm barna,mobilom elveszett,bringám továbbra sincs meg...sigletrack sincs,csak 32 lyukasba,doubletrack meg az 55 kilómhoz picit sok.
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. július 19. - 21:11
Mi van bocikával? Meg kornéllal? És c-betûssel?
Írta 2007. július 19. - 17:45
Hát nekem volt elsõ villogóm(egyesek szerint reflektor) csak ép nem az útat hanem a táblákat világította.
Most Bocikának a kis lámpája jutott eszembe! Annak már van erõssége! Nem semmi szerkezet!
Írta 2007. július 19. - 14:17
Hát nekem volt elsõ villogóm(egyesek szerint reflektor) csak ép nem az útat hanem a táblákat világította.