na voltam kint a terepen és szemmel láthatóan voltak a közelben (eltûnt egy trágyadomb :S) tehát örülök neki, és nem nyúltak hozzá semmihez és még vékony acélsodronyokat se hagytak ott, pedig ez már a második alkalom volt h ottjártak. hurrá. a rossz hív viszont az hogy nagyon homokos a föld, és szétesik a dirt. konklúzió: belépni a helyi egyesületbe szakosztályként, területet igényelni, és ha sikerül agyagos földet hozatni jó sokat, majd osztozni a területen a korisokkal/deszkásokkal, ami nem baj mert legalább egy helyen van mindenki , és lesz egy fél skate parkunk is. csak terület legyen. szóval a legális út lesz itt a célravezetõ végsõ soron.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. augusztus 05. - 19:37
Írta 2007. augusztus 05. - 19:22
Nekünk így sem jött össze. Úgy sem engedélyeztek semmit, hogy egy kanyi vasat nem kellett volna adniuk bele, csak az engedélyt, és egy nagyjából teljesen használhatatlan dzsungelt kellett volna csak kiírtani, ahol már korábban is sípálya volt. Egyszerûen nem adott volna nekik semmi plusszt. Persze offroadosok, quadosok, meg motocrossosok azok tönkrecseszhetik az erdõt, de a bicajos az kussoljon, aztán járjon inkább szobabicajozni. Persze ezek a területek magánkézben voltak, lehet, hogy az önkormányzattal jobban jártunk volna. Csak ilyen önkormányzati tulajdonban lévõ terület már eléggé kevés van. Legalább is errefelé.
Írta 2007. augusztus 05. - 18:56
Úgy lenne a korrrekt, szerintem, hogy szeretnék azon a terülteten dirt-öt építeni cserébe viszont gondoznánk a területet.
Sok sikert!
Sok sikert!
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. augusztus 05. - 16:19
nem rossz ötlet. szerintem ez még megvalósitható is. holnap (alias hétfõn) rá is fekszek a témára ezerrel. köszi a válaszokat!
(remélem sikerülni fog)
(remélem sikerülni fog)
Írta 2007. augusztus 04. - 22:52
Szerintem talán úgy még megoldható, hogy megbeszélnéd a tulajjal, vagy önkormányzta, hogy ti gondoznátok, szóval nem lenne tiétek de pénzbe se kerülne és építhetnétek.
Írta 2007. augusztus 04. - 19:51
írd le a véleményed légyszives mert kiváncsi vagyok rá. engedélyen meg dolgozunk majd a jövõhéten mivel most hétvége van
Írta 2007. augusztus 04. - 19:39
Sajnos errõl a témáról eléggé lesújtó a véleményem, úgyhogy inkább nem is írom le. A lényeg az, ahogy elõttem már Para is mondta, hogy mindenképpen szerezzetek engedélyt, különben amint készen lesz a pálya, a területnek hirtelen lesz gazdája, és bonthatjátok el az egészet. Ma Magyarországon ha nem berreg az alattad lévõ közlekedési eszköz, akkor nincsenek jogait, és mindenki ott tesz keresztbe, ahol lehet.
Azért ezektõl függetlenül sok sikert, és remélem nektek több szerencsétek lesz az ügyben.
Azért ezektõl függetlenül sok sikert, és remélem nektek több szerencsétek lesz az ügyben.
Írta 2007. augusztus 04. - 14:38
hát igen a terület szerzés lenne a legjobb csak hát nincs lé. akkor majd lehet hbemegyek az önkormányzathoz és dumálok velük h kié. bár amilyen emberek vannak errefelé szerintem nem engedik meg (bár az eddig kit tartott vissza, na meg van annyi hely h hú). de remélem h nem kergetnek majd el innen mert elég jó hely...
thx a választ. várok még válaszokat ha valakinek van esetleg tapasztalata vagy használható ötlete
thx a választ. várok még válaszokat ha valakinek van esetleg tapasztalata vagy használható ötlete
Írta 2007. augusztus 03. - 23:28
Hát szerintem nincs sok értelme úgy építeni, hogy nem tud róla a terület tulajdonosan vagy hasonlók, mert akkor nem lesz hosszú életû. Annak nincs értelme, hogy havonta új pályát csináltok. Kell szerezni terültete akkor ok. Szerintem ha nem tudjátok kié akkor az önkorményzattal kéne beszélni.
szerintem
szerintem
Írta 2007. augusztus 03. - 23:13
üdv én nem vagyok szombathelyi, csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha dirtet épitetek, akkor azt hova szoktátok? és ha jönnek h ezt mégse kéne akkor hogy simitjátok el a dolgot? mert hát ugye ez illegál eléggé h odamentek valahova és ástok pár ugratót. vagy hogy szokott ez mûködni ha nem tudod h kié a terület? vagy ha tudod h pl a városé. egyenlõre egy félreesõ erdõs területrõl van szó, egy szántóföld mellett.
lehet h errõl volt már szó csak most nem akarom végigolvasni a 4 ezer postot mert elég keveset ülök gép elõtt szerencsére.
elõre is köszi a válaszokat.
lehet h errõl volt már szó csak most nem akarom végigolvasni a 4 ezer postot mert elég keveset ülök gép elõtt szerencsére.
elõre is köszi a válaszokat.
Írta 2007. augusztus 03. - 21:52
Írta 2007. augusztus 03. - 19:25
Na visszatértem.
Matt szép lett a bicó!
Rájd felõlem okés.
Matt szép lett a bicó!
Rájd felõlem okés.
Írta 2007. augusztus 03. - 15:39
Írta 2007. augusztus 03. - 15:36
CSütörtökön meg lesz a bringám,akkor mehetnénk rájdolni egyet!Már azt is elfelejtettem,hogyan kell tekerni a biciglit!
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. augusztus 03. - 15:10
Írta 2007. augusztus 03. - 07:28
Írta 2007. augusztus 03. - 06:32
Írta 2007. augusztus 02. - 06:28
piciMaul négy hétig nem lesz itthon
nincsmit Biczó, szólj, ha újra mennem kell
nincsmit Biczó, szólj, ha újra mennem kell
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. augusztus 01. - 17:41
Hi..elösször is köszönöm Mcclannek és atöbbieknek hogy eljöttek!!!
Mcclane segítségével már az udvar teljesen kész...
Szeretnék majd egy házavatót tartani még most majd az elején, míg nincsen készen..amikor mindenki ott lesz.. nem csak ilyen munka utáni összejövetelt..
Jó volt a pizzázás, és atekerés is..így legalább tudom Matt mire gyúrt..vázra ugyebár..
A bicajod nagyoon szép..igazi all-mountain..megkérdezhetem mennyiért sikerült hozzájutni??vagy ez titok marad?
Maul papa hova ment?
Mcclane segítségével már az udvar teljesen kész...
Szeretnék majd egy házavatót tartani még most majd az elején, míg nincsen készen..amikor mindenki ott lesz.. nem csak ilyen munka utáni összejövetelt..
Jó volt a pizzázás, és atekerés is..így legalább tudom Matt mire gyúrt..vázra ugyebár..
A bicajod nagyoon szép..igazi all-mountain..megkérdezhetem mennyiért sikerült hozzájutni??vagy ez titok marad?
Maul papa hova ment?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!