írottkõrõl lefele a rohonci tóig. erdei utak, néhol sötét fenyves, néhol széles erdészeti út, poros, fék nélkül, száguldás, kb 10 perc, 60km/h átlag, max 200m emelkedõ van benn.
de gondolom ez csak egy a sok közül.. és kb 1órával többet kell mászni mintha dh-ra menne az ember. megéri sztem.
najó.. utána még haza is kell tekerni osztrákiából. de akkoris )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. August 08. - 14:04
Posted 2007. August 08. - 13:06
Posted 2007. August 08. - 11:30
nem, csak gyúrunk vaze
amugy multkor voltunk osztrák oldalon és ezerszer jobb, nem tom minek szenvedünk ideát )
amugy multkor voltunk osztrák oldalon és ezerszer jobb, nem tom minek szenvedünk ideát )
Posted 2007. August 08. - 11:29
Posted 2007. August 08. - 11:26
LOLLL
biczó Te készen vagy égetett agyagpálya ))
ez így most korán reggel nagyon ütött )))))
jó nyaralást Andris, have fun! )
az biczaj naon jóóóóó, elég sima lett a hegy mostanában
valami írottkõdologban én is benne lennék!
biczó Te készen vagy égetett agyagpálya ))
ez így most korán reggel nagyon ütött )))))
jó nyaralást Andris, have fun! )
az biczaj naon jóóóóó, elég sima lett a hegy mostanában
valami írottkõdologban én is benne lennék!
Posted 2007. August 08. - 09:39
Hi, szerintem nem tud róla-nyaral!!!!remélem a pálya azért nem sérül..!
Andris jó nyaralást!- az adriára ne menjél mert forró a víz...
Ha felénk jönne valaki át a határon csak szóljon-és én elõállíttom..
Mcclane elõreláthatólag 24.-én már otthon vagyunk ismét, és tervezhetnénk egy kõszegrájdolást-irottraésle..
Matt milyen az új canga???
Majdnem szhelyi::
a dirtot én leraknám ahelyedbe valami állami földre titokban, aztán lesz ameddig lesz..bízva abban hogy sokáig.. a többi szép-szép csak nagyoon macerás(egyezkedés, vita, lehet-nem lehet)
ez a komolytalan hozzászólás:a pályát meg vasból építeném-öntött vasból hogy ne vigyék el.. de ha agyagotok van akkor az ,,égetett agyagpályáról,, még nem hallottam:) egyedi lenne..még fület is lehetne rá csinállni mint egy korsóra és szállítható lesz..ha elkergetnek..
homokból nehéz lesz...
Andris jó nyaralást!- az adriára ne menjél mert forró a víz...
Ha felénk jönne valaki át a határon csak szóljon-és én elõállíttom..
Mcclane elõreláthatólag 24.-én már otthon vagyunk ismét, és tervezhetnénk egy kõszegrájdolást-irottraésle..
Matt milyen az új canga???
Majdnem szhelyi::
a dirtot én leraknám ahelyedbe valami állami földre titokban, aztán lesz ameddig lesz..bízva abban hogy sokáig.. a többi szép-szép csak nagyoon macerás(egyezkedés, vita, lehet-nem lehet)
ez a komolytalan hozzászólás:a pályát meg vasból építeném-öntött vasból hogy ne vigyék el.. de ha agyagotok van akkor az ,,égetett agyagpályáról,, még nem hallottam:) egyedi lenne..még fület is lehetne rá csinállni mint egy korsóra és szállítható lesz..ha elkergetnek..
homokból nehéz lesz...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. August 07. - 20:10
Nah Fiúk!
Már több mint 1 hónapja nem voltam kint dozmaton,de ma kinéztem,mert kiváncsi voltam,h áll-e méga north...hát a north áll,de az erdõt elkezdték kitermelni a north körül és most a legalsó és a középsõ north közötti szakaszon 1 rohadt fa sincs,vagyis van de a földön és emiatt nem járható a pálya.Nemtom h errõl Ti tudtok,vagy Maul tud vagy tudott-e,de én nagyon nem örülök neki....(mintha már nem lenne hely, ahol bicózni tudnánk a környéken....)
Már több mint 1 hónapja nem voltam kint dozmaton,de ma kinéztem,mert kiváncsi voltam,h áll-e méga north...hát a north áll,de az erdõt elkezdték kitermelni a north körül és most a legalsó és a középsõ north közötti szakaszon 1 rohadt fa sincs,vagyis van de a földön és emiatt nem járható a pálya.Nemtom h errõl Ti tudtok,vagy Maul tud vagy tudott-e,de én nagyon nem örülök neki....(mintha már nem lenne hely, ahol bicózni tudnánk a környéken....)
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. August 07. - 09:34
azé', hogy lehessen elõre tervezni
inkább szervezzek holnapra?
meg én legalább szervezek
aki jobbat tud ennél, csak parancsoljon
inkább szervezzek holnapra?
meg én legalább szervezek
aki jobbat tud ennél, csak parancsoljon
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. August 06. - 23:42
Andris jó nyaralást!
Nekem ezen a héten is jó.
Nekem ezen a héten is jó.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2007. August 06. - 20:32
McClane, már bocs, de jövõ hétre még minek szervezel? Nekem egyébként hétfõ kivételével bármelyik nap jó.
Posted 2007. August 06. - 20:05
Posted 2007. August 06. - 19:37
Posted 2007. August 06. - 18:09
Posted 2007. August 06. - 18:01
Posted 2007. August 06. - 17:26
Szerintem az agyag hátránya, hogy baromi lassan szárad meg és ha vizes akkor csúúúszik. Viszont ha megszárad akor jó kemény. A legjobb ha kiégetik!
Posted 2007. August 06. - 14:00
Posted 2007. August 06. - 12:09
Posted 2007. August 06. - 11:12
Én a kõszegben benne vagyok! Úgyis tanulnom kell ,hogy kell lefelé menni
Posted 2007. August 06. - 10:10
Jövõ hétvégén mehetünk Kõszegre, de gondolom neked meg az nem jó. Bár a most hétvége nekem is kilõve. Hétköznap szerintem Kõszeg felejtõs.
Posted 2007. August 06. - 09:47
nyah
ez a hét nekem nem lesz jó tekerésre
jövõ héten?
esetleg egy kõszeg?
vagy maradjunk kis városunkban?
ez a hét nekem nem lesz jó tekerésre
jövõ héten?
esetleg egy kõszeg?
vagy maradjunk kis városunkban?
Come on! It's on
Korn