pont félórája néztem én is hogy jééééé, már ekkora .)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. November 20. - 20:58
Posted 2007. November 20. - 20:45
Posted 2007. November 20. - 15:29
Posted 2007. November 20. - 10:49
ehh nem, csak teszteltem mda-t otthon
piciMaul telefonon egyeztetünk!!
ezerTHX!!
piciMaul telefonon egyeztetünk!!
ezerTHX!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. November 20. - 08:23
Posted 2007. November 20. - 01:26
Posted 2007. November 19. - 22:44
Posted 2007. November 19. - 11:54
melóhely, jah...
de inkább ez, mint a délutános szuper mûszak
amikor 1/2 9-kor elindulok otthonról és este 1/2 8-ra érek haza.....
de inkább ez, mint a délutános szuper mûszak
amikor 1/2 9-kor elindulok otthonról és este 1/2 8-ra érek haza.....
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. November 19. - 08:03
Posted 2007. November 19. - 07:59
jah, kocsiajtókinyitogatósbalfékek RLZ
Biczókám itt is esett, nemsokára megyünk, minggyá' megnézem, mikó' nyitna a közeli pályák
oszt zúzás!!
készüljetek
Biczókám itt is esett, nemsokára megyünk, minggyá' megnézem, mikó' nyitna a közeli pályák
oszt zúzás!!
készüljetek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. November 18. - 15:05
Mcclane, elkezdem ezt az android dolgot, ha nem is a verseny miatt hanem mert tanulok belolle biztosan.... ha van még jó oldalad akkor szólj!
Barcson esett a hó-világszám!!!
Mcclane nekem már van téli gumim, téli szabadidõs PVC csízmám, Téli kedvem úgyhogy mehetünk.. Szólok majd ha otthon leszünk!!!te nézegesd a helyeket.. ja igen ha jól emlxem akkor elférünkapólónkban...
Barcson esett a hó-világszám!!!
Mcclane nekem már van téli gumim, téli szabadidõs PVC csízmám, Téli kedvem úgyhogy mehetünk.. Szólok majd ha otthon leszünk!!!te nézegesd a helyeket.. ja igen ha jól emlxem akkor elférünkapólónkban...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. November 16. - 16:06
Ja, az már kicsit gázosabb, ráadásul ott mindkét oldalról rád nyithatják az ajtót. Különben is, mindig a bicajos szívja meg a közlekedési baleseteket.
Posted 2007. November 16. - 14:50
azér talán igen
a patthelyzet amikor kocsisor között mész, és nincs hova húzodni .) olyankor csak reménykedem.
a patthelyzet amikor kocsisor között mész, és nincs hova húzodni .) olyankor csak reménykedem.
Posted 2007. November 16. - 14:43
Én is mindig parázok, hogy valaki egyszer kinyitja elém az ajtaját, úgyhogy mindig kicsit beljebb húzódva megyek ilyen helyeken. Persze lehet, hogy az sem segítene.
Posted 2007. November 16. - 14:16
az "Ajtós" rész ma eléggé bejátszott...
kb 2centin múlott hogy 30cal beleszállok egy idiótába aki csak úgy kibaszta elém a kocsiajtót... õ is megijedt..
kb 2centin múlott hogy 30cal beleszállok egy idiótába aki csak úgy kibaszta elém a kocsiajtót... õ is megijedt..
Posted 2007. November 15. - 21:29
nem emlékszem már hogy ebbõl lett e idézve, de ez is jó cucc!
http://www.kerekparo...othit_kiadv.pdf
érdemes elolvasni és betartani az életbenmaradáshoz.
http://www.kerekparo...othit_kiadv.pdf
érdemes elolvasni és betartani az életbenmaradáshoz.
Posted 2007. November 15. - 21:20
Posted 2007. November 15. - 20:38
Egy kerékpáros klub javaslataiból a két legfontosabbat osztom meg veletek.
- Dudáljunk! Szerezzünk egy hangos dudát, és használjuk, ha úgy látjuk, hogy jobbról elénk akar ugrani egy kocsi. Ha nicns duda, ordítsunk. Lehet, hogy furcsán érezzük magunkat a dudálástól vagy ordítástól, de sokkal furcsábban éreznénk magunkat, ha elütnének.
- Haladjunk a sávban beljebb! Amikor a sofõr a forgalmat figyeli, nem a sáv szélére néz, hanem középre, a többi kocsit figyelve. Minél beljebb halad a kerékpáros, annál nagyobb a valószinûsége, hogy az autós észreveszi õt. Ha az autós mégsem vesz észre, bennünket és elindul, huzodjunk még beljebb, vagy próbáljunk meg gyorsítani. Ha egyik sem segít, keressük meg a legkényelmesebb fekvést a motorháztetõn.
Jó bringázást!
- Dudáljunk! Szerezzünk egy hangos dudát, és használjuk, ha úgy látjuk, hogy jobbról elénk akar ugrani egy kocsi. Ha nicns duda, ordítsunk. Lehet, hogy furcsán érezzük magunkat a dudálástól vagy ordítástól, de sokkal furcsábban éreznénk magunkat, ha elütnének.
- Haladjunk a sávban beljebb! Amikor a sofõr a forgalmat figyeli, nem a sáv szélére néz, hanem középre, a többi kocsit figyelve. Minél beljebb halad a kerékpáros, annál nagyobb a valószinûsége, hogy az autós észreveszi õt. Ha az autós mégsem vesz észre, bennünket és elindul, huzodjunk még beljebb, vagy próbáljunk meg gyorsítani. Ha egyik sem segít, keressük meg a legkényelmesebb fekvést a motorháztetõn.
Jó bringázást!
Posted 2007. November 14. - 21:39
értem köszi .)
akkor asszem döntöttem bukó ügyben. csak jó lenne ha nem fogyna el mielõtt megvenném.
akkor asszem döntöttem bukó ügyben. csak jó lenne ha nem fogyna el mielõtt megvenném.