ave
jó fajta bringásfilmek egyike az earthed 5
vannak benne szép bringák, ugrások ésatöbbi..de esések is szépek:P
nekem jobban tetszik a NWD-nél mivel több ember van benne és élethûbb mivel szinte csak versenyek vannak benne.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. December 20. - 21:42
Posted 2007. December 20. - 19:04
Posted 2007. December 19. - 23:31
Na, én meg az alkohol... Számomra az meg különösen nagy rejtély, hogy az emberek miért isszák meg a sört. Szerintem az ihatatlan.
Jóccakát mindenkinek.
Jóccakát mindenkinek.
Posted 2007. December 19. - 23:08
igyál most egy sört! tuti hatás
komolyra fordítva, jobbulást
bemutató alapján jónak ígérkezik a film.
komolyra fordítva, jobbulást
bemutató alapján jónak ígérkezik a film.
Posted 2007. December 19. - 23:06
Na, akkor Earthed5-rõl mindenképpen kérem majd a véleményed. Én holnap a fogászaton kezdem a napom. Ma is voltam, de nem sikerült eltalálni, hogy melyik fogam fáj, úgyhogy holnap próbálkozunk újra. Mondjuk a mai sem volt hiábavaló, mert az is lukas volt, csak nem az fájt. Már két fájdalomcsillapítót bevettem 6 óra óta, úgyhogy egy kicsit tompa vagyok. Asszem megyek is aludn, megpróbálok elaludni, mielõtt újra elkezd fájni a fogam.
Posted 2007. December 19. - 22:36
sem a kémiához sem a bórdokhoz nem értek csak egyik ismimnek gondoltam segítek .)
162-es burton royal
burton co2 kötés
táskával
holnap vége a zh-knak így vagy úgy .)
este meg earthed5 .)
Maul pöstön vagy? nem jövöl? MOM 20h
162-es burton royal
burton co2 kötés
táskával
holnap vége a zh-knak így vagy úgy .)
este meg earthed5 .)
Maul pöstön vagy? nem jövöl? MOM 20h
Posted 2007. December 19. - 22:20
Milyen az a szén-dioxid kötés? Kémiából arra emléxem, hogy volt kovalens kötés.
Írottkõrõl lefelé én csak két utat ismerek a magyar oldalon. Van sziklás rész is benne, meg meredek is. De gondolom ezeket az utakat ti is ismeritek.
Írottkõrõl lefelé én csak két utat ismerek a magyar oldalon. Van sziklás rész is benne, meg meredek is. De gondolom ezeket az utakat ti is ismeritek.
Posted 2007. December 19. - 20:12
Posted 2007. December 19. - 19:36
Jó kössz az infót!!
Jah és az írottkõ környékén még nincs vmi jó sziklás meredek lejtõ,akár az osztrák oldalon is?????
Jah és az írottkõ környékén még nincs vmi jó sziklás meredek lejtõ,akár az osztrák oldalon is?????
Posted 2007. December 19. - 17:42
Igazából ha most mennék oda elõször, akkor azért annyira nem lenne nagy cucc. Egy viszonylag hosszú és meredek szakasz, ami tele van kisebb-nagyobb kõdarabokkal meg ágakkal, és csúszós is. A végén meg még van egy kisebb letörés is. CC bicajjal érdekes igazán.
Posted 2007. December 19. - 15:16
Hello!!!
Sokat hallottam már a "kecskeugrató" nevû helyrõl és kíváncsi vagyok hogy az mért olyan híres hely????
Úgyhallottam nagyon sziklás???
Meg nincsenek az írott kõ fele még vmi jó kis meredek sziklás lejtõk????
Sokat hallottam már a "kecskeugrató" nevû helyrõl és kíváncsi vagyok hogy az mért olyan híres hely????
Úgyhallottam nagyon sziklás???
Meg nincsenek az írott kõ fele még vmi jó kis meredek sziklás lejtõk????
Posted 2007. December 19. - 11:53
Posted 2007. December 19. - 08:39
Na most akkor ezek után mit tekintesz te öngyilkosságnak a bicajozás terén?
Pityu, attól hogy szerinted mûvész, még buzis a képen.
Pityu, attól hogy szerinted mûvész, még buzis a képen.
Posted 2007. December 19. - 01:02
legyen szombat! bicózni akarok!
mennyire öngyilkosság elindulni hegyre?
ha hó van nembaj, a mûúton valahogy fel lehet keveredni nem?
immár a sötét se akadály
hijányzikahegy!
mennyire öngyilkosság elindulni hegyre?
ha hó van nembaj, a mûúton valahogy fel lehet keveredni nem?
immár a sötét se akadály
hijányzikahegy!
Posted 2007. December 18. - 23:11
Maul!
Nem melega bácsi,csak mûvész!Meg amúgyis kb 30-40 éve készülhettet ez a kép,szóval még azt se mondhatjuk,hogy a mai világ szüleménye ez a a "buzis" beütésû manusz a képen.
Nem melega bácsi,csak mûvész!Meg amúgyis kb 30-40 éve készülhettet ez a kép,szóval még azt se mondhatjuk,hogy a mai világ szüleménye ez a a "buzis" beütésû manusz a képen.
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. December 18. - 16:13
Hello!
Nekem is a belebújós 661 van.
Sztem tökéletes engem soha nem zavart,csak annyi volt a baj hogy nyáron k..va meleg!!!
meg azért vigyázni kell rá mert könnyen szakad!!!
Nekem is a belebújós 661 van.
Sztem tökéletes engem soha nem zavart,csak annyi volt a baj hogy nyáron k..va meleg!!!
meg azért vigyázni kell rá mert könnyen szakad!!!
Posted 2007. December 18. - 12:43
Nekem Lizard skin van. Az elég jópofa! Tudom ajánlani
Mik ezek az egyre melegebb képek? Most ez a divat?
Mik ezek az egyre melegebb képek? Most ez a divat?
Posted 2007. December 17. - 23:23
Nekem a belebujós van, és úgy használom, hogy nem bújok bele, csak a felsõ pántot csatolom be. Így viszonylag kényelmes, de a felsõ rész hajlamos a lecsúszásra, és akkor a felsõ pánt is a térdhajlat környékére kerül. Igaz, ez csak akkor zavaró, ha kinyújtod a lábad, vagyis ha sétálsz. Bicajozás közben egyáltalán nem zavaró. Mint minden protektorhoz, ehhez is hozzá kell szokni. Viszont a sípcsontvédõ része nagyon kényelmes, meg maga a térdvédõ része is, egyedül a felsõ pánt vándorlása zavaró kissé. Ja, és nekem a középsõ pánt tépõzár része kidörzsölte a Fox gatyámat. Ha hosszúgatyát veszel hozzá, akkor egy csapásra megoldódik a gond. Nem dörzsölõdik ki, és nem is kell becsatolni a felsõ pántot, mert a gatya alatt nem tud elmozdulni. Ugye a kialakítása miatt eleve olyan az egybe térd és sípcsont védõ, hogy vagy nyújtott lábra kényelmes igazán, vagy teljesen behajlítottra. Természetesen vedd figyelembe, hogy én csak egyfélét használtam, a többirõl nem tudok nyilatkozni. Nekem már ez van 3 éve. Remélem kimerítõ választ adtam. Ha kérdés van, szólj.
Posted 2007. December 17. - 23:04
Nekem volt a 3 pántos és a belebújós verzió is,nekem a 3pántos folyton lefordult a térdemrõl,a zoknis meg teljesen kidörzsölte a térdhajlatomat,de a helyén maradt.
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. December 17. - 21:36
melyiket probáltad?
a belebujósra hulpék is panaszkodtak..
nekem a sima három pántos van, az viszonylag jó, menet közben nem szokott zavarni. mondjuk ezeréve nem volt rajtam....
a belebujósra hulpék is panaszkodtak..
nekem a sima három pántos van, az viszonylag jó, menet közben nem szokott zavarni. mondjuk ezeréve nem volt rajtam....