Ez egy nagyon jó meglátás, akkor menjünk 9-re. Ráadásul szerintem ne is ücsörögjünk ott másfél órát csak úgy. Na majd akkor értesítsetek, aztán valaki jöjjön értem.
Igen, de még mindig nem látod a lényeget. Mi pizzáról beszéltünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. január 08. - 23:27
Írta 2008. január 08. - 23:27
köszi, ez kedves tõled..Ha te megeszed a tescoban árult pizzaszeletnek álcázott ÁNTSZ tanulmányt, akkor gratulálok, és majd viszek virágot a sírodra.
nem eszek olyan moslékot!!
de ha már a legolcsóbbat keresitek, Én legalább mondtam egy alternatívát!!
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. január 08. - 22:31
Akkor szombaton mikor menjünk?
Igazából azt nem értem, ha a krisztiánék kilenctõl érnek rá, akkor miért nem akkor találkozunk alapból?
Mert ha mi már fél nyolctól elmegyünk zabálni, mire szegények odaérnek, már nem sok minden lenne utána...
Igazából azt nem értem, ha a krisztiánék kilenctõl érnek rá, akkor miért nem akkor találkozunk alapból?
Mert ha mi már fél nyolctól elmegyünk zabálni, mire szegények odaérnek, már nem sok minden lenne utána...
Írta 2008. január 08. - 19:19
Ha te megeszed a tescoban árult pizzaszeletnek álcázott ÁNTSZ tanulmányt, akkor gratulálok, és majd viszek virágot a sírodra.
Írta 2008. január 08. - 00:46
dzsovánniban nix heppi-áur!!
már átvette egy másik hapi a boltot, és beszüntette..kár érte..
mindenesetre még mindig ott a legfinomabb a pizza Sz.helyen..
mellesleg a legolcsóbb lehetõség:
tesco-busz ki,
pizza szelet a csemegepultnál(ha egyáltalán még árulnak),
tesco-busz haza..
evvan
már átvette egy másik hapi a boltot, és beszüntette..kár érte..
mindenesetre még mindig ott a legfinomabb a pizza Sz.helyen..
mellesleg a legolcsóbb lehetõség:
tesco-busz ki,
pizza szelet a csemegepultnál(ha egyáltalán még árulnak),
tesco-busz haza..
evvan
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. január 07. - 19:34
Ok, nekem jó a szerda az idõpontról meg majd még egyeztetünk.
Gondoltam, hogy ez a közbeszerzés valami hasonlóról szól. Szerintem egy ilyen esetében kizárt a legolcsóbb lehetõség megtalálása. Vajon ez más országokban is így mûködik?
Gondoltam, hogy ez a közbeszerzés valami hasonlóról szól. Szerintem egy ilyen esetében kizárt a legolcsóbb lehetõség megtalálása. Vajon ez más országokban is így mûködik?
Írta 2008. január 07. - 16:04
korrigálás Maul: Puby nem most szombaton szeretne menni, hanem jövõ szombaton
de szvsz most is mehetünk egyet
szerda este pizzázás!
aki jót akar magának, az jöjjön!
mikó' van heppiáur a dzsovánniban?
de szvsz most is mehetünk egyet
szerda este pizzázás!
aki jót akar magának, az jöjjön!
mikó' van heppiáur a dzsovánniban?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. január 07. - 14:38
Az elözõ témára reagálva...Ti nem értetek ehez....a megoldás a kulcsa a közbeszerzés...
na ez egy igen vicces,, de pénzzel teli dolog..nagyoon vicces fujfangos dolog..
így van az hogy egy szék 22ezer ami a boltban 7ezer..stb..ebbe nem megyek bele..
a postás bicajt is így szerzik be..kb hogy mirõl szól a dolog :lássátok feleim-
1kiírás:feltételek megadása,úgy hogy olyanok jelentkezzenek akiknek az van ami nekünk kell, de ezt úgy kell megtenni, hogy ne legyen túlon túl konkrét a kiírás, mert ha az, pl. csak egy cég termékére jó(mert mi azt néztük ki) akkor az sérti a versenyszférát...és mennek a bírósághoz a kiesett cégek, nem csoda hisz millókról van szó...nem mind1 ki nyer..
jah még1 trükkös dolog,, hogy persze olyan termék kell amirõl minden leírás,szabvány, minõsítés megvan..ez már önmagában tornássza az árakat..
de a lényeg a többi, amit majd írok mert nincs idõm, legyen egyenlõre ennyi elég..
na ez egy igen vicces,, de pénzzel teli dolog..nagyoon vicces fujfangos dolog..
így van az hogy egy szék 22ezer ami a boltban 7ezer..stb..ebbe nem megyek bele..
a postás bicajt is így szerzik be..kb hogy mirõl szól a dolog :lássátok feleim-
1kiírás:feltételek megadása,úgy hogy olyanok jelentkezzenek akiknek az van ami nekünk kell, de ezt úgy kell megtenni, hogy ne legyen túlon túl konkrét a kiírás, mert ha az, pl. csak egy cég termékére jó(mert mi azt néztük ki) akkor az sérti a versenyszférát...és mennek a bírósághoz a kiesett cégek, nem csoda hisz millókról van szó...nem mind1 ki nyer..
jah még1 trükkös dolog,, hogy persze olyan termék kell amirõl minden leírás,szabvány, minõsítés megvan..ez már önmagában tornássza az árakat..
de a lényeg a többi, amit majd írok mert nincs idõm, legyen egyenlõre ennyi elég..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. január 07. - 14:09
Hi...innen szombathelyrõl a police -ról...mi újs veletek?
Immár mondhatom visszatértem...!jelenleg egy egypaneldzsungellakasalberlovagyok.. remélhetõleg nem sokáig.. ami jó hír ebben a hosszú szóban hogy az 50qvadrat méter ellenére külön szekrényem van a bicajos cuccoknak...
Immár mondhatom visszatértem...!jelenleg egy egypaneldzsungellakasalberlovagyok.. remélhetõleg nem sokáig.. ami jó hír ebben a hosszú szóban hogy az 50qvadrat méter ellenére külön szekrényem van a bicajos cuccoknak...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. január 07. - 11:36
Írta 2008. január 07. - 10:50
szerda este pizzázás!
aki akar/tud, jöjjön!!
én délutános vagyok, szal ha a qrva máv nem késik, akkor 1/2 8-kor már rá is érek
Biczóék 9-kor tudnának csatlakozni hozzánk
szombaton megyünk ausztriába csúszkálni, aki akar, jöjjön
ja sível vagy snowboarddal
aki akar/tud, jöjjön!!
én délutános vagyok, szal ha a qrva máv nem késik, akkor 1/2 8-kor már rá is érek
Biczóék 9-kor tudnának csatlakozni hozzánk
szombaton megyünk ausztriába csúszkálni, aki akar, jöjjön
ja sível vagy snowboarddal
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. január 06. - 22:18
Nekem mindkét nap jó, csak majd azért tisztázzuk le, mert akkor nem kajálok délután.
Írta 2008. január 06. - 20:53
Írta 2008. január 05. - 03:09
Írta 2008. január 05. - 01:49
Írta 2008. január 05. - 01:38
Írta 2008. január 05. - 01:32
Írta 2008. január 05. - 01:24
Írta 2008. január 04. - 20:47
lehet h jövõre egy postásbringa lesz az év bicója...ennyi pénzbõl akár azt is meg lehet építeni...
*Revelations ch. XIII v.18*