nadeszépek> addle a méhtelepen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. March 08. - 13:31
Posted 2008. March 08. - 12:49
Posted 2008. March 07. - 22:22
Hali!
Holnap aki akar jöjjön tekerni (bohóckodni) egyet.
10 kor (délelõtt) helyi idõ szerint, a 45-ös "felszabadítás" emlékmû elötti megemlékezési téren
(Hulp, nem 11 kor kezdõdik az élet )
üdv
t
Ui.: ha nem esik az esõ (vagy más)
Holnap aki akar jöjjön tekerni (bohóckodni) egyet.
10 kor (délelõtt) helyi idõ szerint, a 45-ös "felszabadítás" emlékmû elötti megemlékezési téren
(Hulp, nem 11 kor kezdõdik az élet )
üdv
t
Ui.: ha nem esik az esõ (vagy más)
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Posted 2008. March 07. - 20:48
Jah majd Jakeszékkal végig járjuk a hegyet azt konzultálunk a lehetõségekrõl!
Elvileg még ebben a hónap ban lejönnek Kõszegre.
Elvileg még ebben a hónap ban lejönnek Kõszegre.
Posted 2008. March 07. - 15:32
Öszintén... szerintem az egyetlen normális útvonal lefelé a régi nyomvonal. Sajna a csótó felé ott a Kálvária, amit nem nagyon lehet megkerülni, és ha erre megy a nyomvonal, akkor tuti, hogy lesz benne egy jó hosszú vízszintes rész. A régi nyomvonal esetén általad említett unalmas Pintér tetõs részt tényleg meg kéne csinálni, és szerintem meg is lehet. Na oda pl. lehetne jó kis kanyarokat építeni.
Posted 2008. March 07. - 15:28
Posted 2008. March 07. - 14:17
Persze tájékoztatunk mindenkit hogy megy az ügy!!
De ha vkinek van vmi értelmes pálya ötlete az szóljon nyugodtan,most minden ötlet jól jön.....
De ha vkinek van vmi értelmes pálya ötlete az szóljon nyugodtan,most minden ötlet jól jön.....
Posted 2008. March 07. - 10:55
ha csótóra kell érkeznie, akkor rakjatok bele egy Gyöngyös - átugrást
aki meg nem akarja átugrani, a hídon megkerüli
aki meg nem akarja átugrani, a hídon megkerüli
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. March 06. - 23:53
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belõle. Az a mezõs rész lejt egyáltalán? Még a katlanos rész után a gyökeres helyett le lehet vergõdni a csótó felé, csakhát akkor lejteni nem nagyon fog. Hát erre nagyon kíváncsi vagyok.
Punkbiker, tájékoztatsz majd ha van valami elõrelépés?
Punkbiker, tájékoztatsz majd ha van valami elõrelépés?
Posted 2008. March 06. - 22:48
höhö ezjó Schladming:D
hát akkor elmondom:D ha télleg dh versenyt akarnak csinálni, és a csótóra akarják a befutót akor nem is mehet be a rendes pályára, szal uj pálya! de ha megoldjátok okosba akkor csak ügyesen:)
sõt ha pintérrõl indul akkor is felkell tekerni a kálváriára...
bár nemtom miért hagyják ki a "legolyanabb" helyet ahová kell az ösztelós(gyökeres)! de hangsúlyozom nekem mind 1 csak legyen! max indulok a 10 cm mozgo merev cuccal:D
hát akkor elmondom:D ha télleg dh versenyt akarnak csinálni, és a csótóra akarják a befutót akor nem is mehet be a rendes pályára, szal uj pálya! de ha megoldjátok okosba akkor csak ügyesen:)
sõt ha pintérrõl indul akkor is felkell tekerni a kálváriára...
bár nemtom miért hagyják ki a "legolyanabb" helyet ahová kell az ösztelós(gyökeres)! de hangsúlyozom nekem mind 1 csak legyen! max indulok a 10 cm mozgo merev cuccal:D
Posted 2008. March 06. - 21:03
Igen ha megkapják az engedélyt lesz verseny!!!
Jakó Andrásékkal fogunk nekiállni kijelölni a Kõszegi pályát!!
Az lett volna a tervük hogy a városba érjen be a pálya de ez kivitelezhetetlen igy nagy részt marad a régi nyom!
A rajt után szeretnénk kihagyni a Pintér-en lévõ unalmas lejtõt és kivinni a mezõre ahol Schladmingihez hasonló kanyaros füves lenne a felsõ szakasz....
Hát a célt lekéne vinni a csótóhoz de hogy?????ezt még nem tudjuk de majd jönnek le Kõszegre és szétnézünk mit lehet alkotni........
Jakó Andrásékkal fogunk nekiállni kijelölni a Kõszegi pályát!!
Az lett volna a tervük hogy a városba érjen be a pálya de ez kivitelezhetetlen igy nagy részt marad a régi nyom!
A rajt után szeretnénk kihagyni a Pintér-en lévõ unalmas lejtõt és kivinni a mezõre ahol Schladmingihez hasonló kanyaros füves lenne a felsõ szakasz....
Hát a célt lekéne vinni a csótóhoz de hogy?????ezt még nem tudjuk de majd jönnek le Kõszegre és szétnézünk mit lehet alkotni........
Posted 2008. March 06. - 20:58
Posted 2008. March 06. - 18:49
Posted 2008. March 06. - 18:40
ez egy rosz ötlet mivel , mint mondtam nem megy be dh-ta ezért lesz benne tekerõs rész.S méghozzá elég sok( Pintér alatti gyors-kálvária ) kb 200m:s a nagy disznó dh-sok örülni fognak.) sztem tesóm konájával indulok:D
Posted 2008. March 06. - 17:32
Posted 2008. March 06. - 14:37
nekem 22 dobta le a láncot, és mindig csak kézzel tudtam visszarakni
szal ilyen utolsó közeli helyen végeztem
szal ilyen utolsó közeli helyen végeztem
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. March 06. - 00:01
Jaja, az a lényeg, hogy jó legyen a pálya. Bár nekem a régi nagyon bejött. Persze a mezõny egy jó részének semmi kihívás nem volt benne.
Posted 2008. March 05. - 23:34
jaja nem lenne rossz dolog! Bár amerre szeretnének pályát csinálni ..hát nemtom. Az eddig ismert szakaszok kimaradnak!
Teljesen más, és a csótó a cél kálvára beletéve.)
És allitolag azért a csótó mert ott sok ember meg stbstb és jókis beugrót oda a gyöngyöspartra. minden esetre nekem nem számit merre kell legurulni, lényeg h legyen valami
Teljesen más, és a csótó a cél kálvára beletéve.)
És allitolag azért a csótó mert ott sok ember meg stbstb és jókis beugrót oda a gyöngyöspartra. minden esetre nekem nem számit merre kell legurulni, lényeg h legyen valami
Posted 2008. March 05. - 08:23
Az nem én voltam, én célba is értem, sõt az elõdöntõbõl is továbbjutottam, és mehettem a döntõn. Persze így is fényévekre voltam az elsõktõl.