Gmail-re küldheted. Köcsög marketingesek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. March 12. - 00:32
Posted 2008. March 11. - 23:59
Az avchd-t felejtsd el... Használhatatlan mocsok... Egy-két program nyitja meg, de hát a minõsége olyan is... Az 1080i meg zsidóhazugság ekkore tényleges méretet egyik sem tud... csak ilyen felnagyított szemcsés szar...
Ennyi pénzért sajnos normális hdd-s kamerát nem lehet kapni... az még kiforratlan technológia ezekhez az anyagi körülményekhez...
Ha mondassz egy címet, akkor küldök pár képkockát... még tavaly csináltam egy hasonló tudású sony avchd kamerával...
Ennyi pénzért sajnos normális hdd-s kamerát nem lehet kapni... az még kiforratlan technológia ezekhez az anyagi körülményekhez...
Ha mondassz egy címet, akkor küldök pár képkockát... még tavaly csináltam egy hasonló tudású sony avchd kamerával...
Posted 2008. March 11. - 18:08
A Canon HF100 és a Canon HV30. Nekem a HF100 jön be igazán, mert végre nem kell kazettával vacakolni, és végre ki lehet vágni az egész mechanikus vackot. Viszont ezekkel a felbontásokkal rohadtul össze tudják zavarni az embert. Alapból HDV1080i (váltott soros) van megadva, de közben meg mégis tud 24p-ben (progresszív) rögzíteni. Csak ugye nem írják oda, hogy ez most szoftveres varázslat, vagy tényleges felbontás. Vazze, mi a fütyinek kell ennyiféle felbontás, miért nem lehet megállapodni egyben, aztán kész, és akkor használja mindenki azt, mint a PAL esetében. Az is kérdés, hogy pl. a HF100 formátumát (valami AVCHD) melyik videószerkesztõ tudja kezelni.
Posted 2008. March 11. - 16:53
Most konkrétan melyikrõl hulp? Mert nem jó a link...
McClane! Mikor jössza cuccaidért? Kellene a hely....
McClane! Mikor jössza cuccaidért? Kellene a hely....
Posted 2008. March 10. - 19:16
Maul, errõl mi a véleményed:
http://www.canon.hu/...fr_termek2.html
Illetve tudsz-e errõl valami tesztet, vagy hasonlót.
http://www.canon.hu/...fr_termek2.html
Illetve tudsz-e errõl valami tesztet, vagy hasonlót.
Posted 2008. March 10. - 10:52
Hazajövök budapestrõl. Rettentõ éhes vagyok. CSinálok magamnak virslit. Alig gyõzöm kivárni.
Erre leülök a kajámmal a gép elé, felmegyek a krankedzonera, és mit látok?
http://users.cwi.hu/...igh/pila299.jpg
További jó étvágyat!
ui: Szeretlek McClane
vazz
döntsd el
vagy kajálsz
...
vagy nem
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. March 10. - 00:42
Maul, a Kornélt tessék szidni, õ rakta fel a képeket, amit korábban gondolom a Biczó adott neki. Viszont tegnap volt itt a Kornél, és elvitt egy csomó videót, többek között a Leogangos filmet, a teljes pilás videót, valamint a Livignonban készült bicajozás egy részét is. Meg még egy-két kisebb videót is átraktunk. Úgyhogy ha látni akarjátok a filmeket, akkor tessék zaklatni a Kornélt.
Posted 2008. March 09. - 23:54
drága máté.. kedden megyünk pöstre bizniszelni! ottleszünk a délibe 1tõl 3 ig.S ha arra jársz látogass meg.P
gyóvan .) majd még szóljál rám msn-en h ne felejtsem el .)
Posted 2008. March 09. - 23:14
Hazajövök budapestrõl. Rettentõ éhes vagyok. CSinálok magamnak virslit. Alig gyõzöm kivárni.
További jó étvágyat!
További jó étvágyat!
Posted 2008. March 09. - 22:41
drága máté.. kedden megyünk pöstre bizniszelni! ottleszünk a délibe 1tõl 3 ig.S ha arra jársz látogass meg.P
Posted 2008. March 09. - 14:44
persze, az nem probléma
ma már a sluszkulcsot is el tudtam fordítani jobbal, jeee .)
Kranked, köszi h felraktad a bicókat
némi helyesbítés: a gianton wellgo wpd-103 pedál van .) nem platform, hanem keretes spd
az atalán van a müanyag taposó pedál, de remélem a héten tudok rá venni egy klipszeset.
ma már a sluszkulcsot is el tudtam fordítani jobbal, jeee .)
Kranked, köszi h felraktad a bicókat
némi helyesbítés: a gianton wellgo wpd-103 pedál van .) nem platform, hanem keretes spd
az atalán van a müanyag taposó pedál, de remélem a héten tudok rá venni egy klipszeset.
Posted 2008. March 08. - 23:57
Posted 2008. March 08. - 22:16
Posted 2008. March 08. - 22:11
mi az hogy JÓVAL fiatalabb , 18 ?!!?!?
nem vagyok olyan öreg vazz!
gyógyultan csavarozva láthattad hogy mûködött .) zsírul. végpontok nem voltak olyan tágak mint az egészséges bal kezemen, de mûködött meg terhelhettem meg minden. remélem most még jobb lesz. csak nõjjön vissza az ideg, hogy a középsõ ujjamból elmuljon a zsibbadás!
nem vagyok olyan öreg vazz!
gyógyultan csavarozva láthattad hogy mûködött .) zsírul. végpontok nem voltak olyan tágak mint az egészséges bal kezemen, de mûködött meg terhelhettem meg minden. remélem most még jobb lesz. csak nõjjön vissza az ideg, hogy a középsõ ujjamból elmuljon a zsibbadás!
Posted 2008. March 08. - 21:55
fasza
s hogy mûködött gyógyultan csavarozva?
én törtem anno orsó+singet szintén jobban, közvetlen csukló fölött, de nem csavaroltak..mondjuk, fiatalabb voltam jóval, olyan 18 körül, asszem.
De azóta is nyekereg néha-néha.
s hogy mûködött gyógyultan csavarozva?
én törtem anno orsó+singet szintén jobban, közvetlen csukló fölött, de nem csavaroltak..mondjuk, fiatalabb voltam jóval, olyan 18 körül, asszem.
De azóta is nyekereg néha-néha.
Posted 2008. March 08. - 21:50
Posted 2008. March 08. - 17:36
Matt baszki, engem csak az érdekelne, ez hol volt Benned? és mióta és miért került oda?nah, hazaértem.
cuccost már nem magamban hoztam haza
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. March 08. - 16:46
mivan akkor ha kiszedésnél elnyalódik a feje? Kifúrják?.. najó gondolom nem zsibis acél:D(csakviccelek).)