Na ez egyre jobb. Szóval az eredeti indok, hogy bevigyék a nép közé, így elég nehezen fog teljesülni. A sípálya alja ugyancsak messze van a civilizációtól. Szóval ennyi erõvel mehetne a régi nyomon is. Az Óháztól le lehet jönni végig lejtve, mert a gerinc is lejet, amerre menni szoktunk. Mondjuk dh-pályának nem igazán nevezném. Még egy trekking bicajjal is simán le lehet ott jönni. Hát nagyon kíváncsi vagyok már erre az egészre.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. June 08. - 21:17
Posted 2008. June 08. - 18:10
Megkérdeztem a Jakót h most lesz-e verseny , v sem.
Aztmondta h mindenképp lesz, de nem dh-n, nem melette, hanem valahonnan az óháztól indul és a sípálya fele fog menni. Többet nem tudok, de arra elég h tudjuk h egy cc-s majd jól megnyeri(milyen pálya lesz ez???!!!)
sztem ez vicc:D
Sõt, és ha sípálya akkor , hogy lesz belõle csótó?
Aztmondta h mindenképp lesz, de nem dh-n, nem melette, hanem valahonnan az óháztól indul és a sípálya fele fog menni. Többet nem tudok, de arra elég h tudjuk h egy cc-s majd jól megnyeri(milyen pálya lesz ez???!!!)
sztem ez vicc:D
Sõt, és ha sípálya akkor , hogy lesz belõle csótó?
Posted 2008. June 08. - 10:58
Megnéztem a vidit. Faszányos;)
Múltkor meg a dévédéteket néztem meg:)
Nyáron meg kéne ejteni a régóta halogatott összeröffenést. Vélemény?
Edit: Maul! Nekem bejön a többi is.
Edit2: ezt még ide: http://index.hu/tech...er/gtaup080428/
Múltkor meg a dévédéteket néztem meg:)
Nyáron meg kéne ejteni a régóta halogatott összeröffenést. Vélemény?
Edit: Maul! Nekem bejön a többi is.
Edit2: ezt még ide: http://index.hu/tech...er/gtaup080428/
Posted 2008. June 07. - 23:11
Az idõ maximum 10 perc lehet, a méret pedig 100 mb.
Egyiket sem lehet túllépni, akárhogy kombinálod...
Egyébként a biciklisvideó miatt linkeltem be, a többi nem fontos...
Azon nevettem, hogy a krankedzone-s videót rohadt régen nézte meg bárki is a youtube-on, az elmúlt napokban pedig özönlenek a commentek.... Mi adódik ebbõll kedves olvasók?
Egyiket sem lehet túllépni, akárhogy kombinálod...
Egyébként a biciklisvideó miatt linkeltem be, a többi nem fontos...
Azon nevettem, hogy a krankedzone-s videót rohadt régen nézte meg bárki is a youtube-on, az elmúlt napokban pedig özönlenek a commentek.... Mi adódik ebbõll kedves olvasók?
Posted 2008. June 07. - 22:11
Megnéztem a videókat. A bicajos tetszett, a szatíros mókás volt, a részeges meg nekem inkább nyomasztó, meg talán kicsit túl mûvészi. Én ehhez túl egyszerû vagyok. Maul, van meghatározott méret (akár idõben, akár megában) amit fel lehet tenni a youtube-ra? Mert akkor én is raknék fel bicajos videókat, mert úgy látom Kornél megint álomba szenderült és nem történik semmi a krankedzone honlapon.
Posted 2008. June 07. - 19:03
Kiskölkök továbbfejlesztették a mennyibe került nevû köszönést. Múltkor azt kérdezte az egyik, hogy mehet-e egy kört a bicajommal. Azért ez szerintem kicsit már durva volt.
Posted 2008. June 07. - 00:33
Posted 2008. June 06. - 22:16
Posted 2008. June 06. - 11:27
Posted 2008. June 06. - 07:33
Jó, hát azért az egy 10e Ft-os kis izé. Szerintem az volt a baja, hogy a fényerõt nem tudta olyan finoman állítani. Livignoban azt csináltuk, hogy ahol beértem az erdõbe, megálltam, és letakartam a kamerát. Ez mûködött. Utána szép lett a kép. De amikor napsütésben elindultam, és közben beborult, akkor ott is megzavarodott, bár annyira szar nem lett, mint Pilában.
De abban igazad van, hogy erre is mindenképpen figyelni kell, mert ennyi pénzért azért vacakot ne vegyünk. Beszéltem a Vidámmal is, azt mondta õ is szivesen beszállna.
De abban igazad van, hogy erre is mindenképpen figyelni kell, mert ennyi pénzért azért vacakot ne vegyünk. Beszéltem a Vidámmal is, azt mondta õ is szivesen beszállna.
Posted 2008. June 06. - 06:30
na meg még valami:
emléxel, pilában a pálya tetejéna felvétel zöld volt (ha jól emlékszem)
aztán ha lejjebb értünk, meg jó lett...
szal jó lenne erre is figyelni (?) mielõtt veszünk valamit
emléxel, pilában a pálya tetejéna felvétel zöld volt (ha jól emlékszem)
aztán ha lejjebb értünk, meg jó lett...
szal jó lenne erre is figyelni (?) mielõtt veszünk valamit
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. June 03. - 13:11
Posted 2008. June 03. - 10:44
Na, az jó lenne, sajna összeget nem tudok mondani. Majd Maul mond egyet. Meg ugye attól is függ, hogy hányan dobjuk össze a lóvét.
Posted 2008. June 03. - 10:16
az az összegtõl függ
na meg nem nagyon bringázok mostanában
de asszem beszállnék
na meg nem nagyon bringázok mostanában
de asszem beszállnék
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. June 03. - 07:29
Tudom. De azért köszi.
Ez azt jelenti, hogy ha komolyra fordul a dolog, akkor te is beszállnál?
Ez azt jelenti, hogy ha komolyra fordul a dolog, akkor te is beszállnál?
Posted 2008. June 03. - 06:19
Posted 2008. June 02. - 19:34
Posted 2008. June 02. - 15:44
Posted 2008. June 02. - 15:31
Hát jah de megköszöném ha 3D-s grafikát mellékelnél hozzá
Jólvan csak kiváncsi vok...megfogom nézni mindenképen:D
Jólvan csak kiváncsi vok...megfogom nézni mindenképen:D