ezt láttátok már?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. July 22. - 13:26
Posted 2008. July 22. - 12:59
az országútival majd néha ismét edzek, valszeg Kõszegen (betonon, ugye)
ez van, edzeni kell tovább
erõsebben, többet, jobban, átgondoltabban
ez van, edzeni kell tovább
erõsebben, többet, jobban, átgondoltabban
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. July 22. - 12:41
Posted 2008. July 22. - 11:28
a hegyifutó világbajnokkal - Jonathan Wyatt
áá, csomót csak szenvedtem, volt olyan is, ahol a vizszintesen sem volt kedvem már futni....aztán mégis rávettem magam, de sok helyen csak sétáltam
lefutott egy ötvenéves nõ is :hair:
párszor már kikészítettem magam edzéseken, versenyeken...de így még soha
ilyet még soha nem éreztem...menni sem volt erõm/kedvem
felértem és majdnem megfagytam, fent + 7 fok volt, és több mint két órán keresztüli izzadás után ezt nem szerettem...
valahogy azért többnek kellett volna bennem lenni (szép magyarul), de ez így alakult
ezt most megcsináltam, van még 363 napom a következõ versenyig, hogy jobban átgondoljam, mit rontottam el, és mit kell másképpen csinálnom
áá, csomót csak szenvedtem, volt olyan is, ahol a vizszintesen sem volt kedvem már futni....aztán mégis rávettem magam, de sok helyen csak sétáltam
lefutott egy ötvenéves nõ is :hair:
párszor már kikészítettem magam edzéseken, versenyeken...de így még soha
ilyet még soha nem éreztem...menni sem volt erõm/kedvem
felértem és majdnem megfagytam, fent + 7 fok volt, és több mint két órán keresztüli izzadás után ezt nem szerettem...
valahogy azért többnek kellett volna bennem lenni (szép magyarul), de ez így alakult
ezt most megcsináltam, van még 363 napom a következõ versenyig, hogy jobban átgondoljam, mit rontottam el, és mit kell másképpen csinálnom
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. July 22. - 11:18
Milyen világbajnokkal? Mármint milyen sportágban világbajnok?
Egyébként elfáradtál? Gyorsan futottál, vagy a szokásos tempóban?
Egyébként elfáradtál? Gyorsan futottál, vagy a szokásos tempóban?
Posted 2008. July 22. - 10:56
Biczó esküvõi képeire gondoltam..
ezek a barátnõm által készített képek
lefényképezkedtem a világbajnokkal
ezek a barátnõm által készített képek
lefényképezkedtem a világbajnokkal
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. July 22. - 10:40
Posted 2008. July 22. - 10:11
itt én!
many téháiksz mindenkinek aki szorított (ki azért, hogy felérjek, ki azért, hogy fenmaradjak )
nagyon kemény volt, bár úgy éreztem, hogy ennél több van bennem, de így sikerült :-/
Puby és Döncike két vadállat, õk lettek a legjobb magyarok, és összetettben is nagyon-nagyon jó helyen végeztek, respect!!
530 db kép van, majd ha Biczó FõHadnagyÚrnak is meglesznek a képei, akkor megnézhetnénk õket egy pizzázás kerestében!
(persze csak ha érdekel valakit rajtam kívül)
many téháiksz mindenkinek aki szorított (ki azért, hogy felérjek, ki azért, hogy fenmaradjak )
nagyon kemény volt, bár úgy éreztem, hogy ennél több van bennem, de így sikerült :-/
Puby és Döncike két vadállat, õk lettek a legjobb magyarok, és összetettben is nagyon-nagyon jó helyen végeztek, respect!!
530 db kép van, majd ha Biczó FõHadnagyÚrnak is meglesznek a képei, akkor megnézhetnénk õket egy pizzázás kerestében!
(persze csak ha érdekel valakit rajtam kívül)
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. July 21. - 22:35
Posted 2008. July 21. - 17:43
Posted 2008. July 21. - 17:27
Posted 2008. July 21. - 15:31
Grat McClane-nek.
Biczó kösz, hogy szóltál. Nem tudtam, hogy vasárnap is nyitva van amikor szóltál, hogy már csak 1 van akkor tudtam meg de sajnos lecsúsztam róla. Azért köszi, hogy szóltál.
Biczó kösz, hogy szóltál. Nem tudtam, hogy vasárnap is nyitva van amikor szóltál, hogy már csak 1 van akkor tudtam meg de sajnos lecsúsztam róla. Azért köszi, hogy szóltál.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2008. July 21. - 08:57
Én azt hittem nyerni fog. Hát így nem tudom legközelebb jöhet-e velünk pizzázni.
Puby durván nyomja. Õ jöhet pizzázni.
Puby durván nyomja. Õ jöhet pizzázni.
Posted 2008. July 21. - 08:26
úgy látom McClane 2:20 perc alatt sikeresen felért a csúcsra! evvel 572. lett a 731 indulóból! gratu! sztem meghaltam volna félúton
Puby pedig 35. 1óra 28cal ! durván nyomja!
12km és 1500m szint :scared:
Puby pedig 35. 1óra 28cal ! durván nyomja!
12km és 1500m szint :scared:
Posted 2008. July 21. - 08:07
GIGI-jobbulást!
Mcclane felértél már???mikor jössz le a hegyrõl???
Mcclane felértél már???mikor jössz le a hegyrõl???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. July 20. - 22:19
huh, az nem kis teljesítmény amit bevállaltál akkro McClane! remélem jol ment! .)
mamabicoprojekt meg csak mer mér ne .) feeeling!
Gigi, jobbulást részleteket majd mesélj. remélem azé nincs nagy bajod és ezuttal a villát se törted ki. )
mamabicoprojekt meg csak mer mér ne .) feeeling!
Gigi, jobbulást részleteket majd mesélj. remélem azé nincs nagy bajod és ezuttal a villát se törted ki. )
Posted 2008. July 20. - 21:30
Posted 2008. July 20. - 17:51
Para a Hunyadi-úton lévõ Lidliben van még egy darab leértékelve!!
Szombathelyen tartózkodom!Az interspar mellett lakom..
Mcclane mi újs hazaértél-?úgyse válaszol mert nincs nete, desebaj..ha hazaértél szólj!
Szombathelyen tartózkodom!Az interspar mellett lakom..
Mcclane mi újs hazaértél-?úgyse válaszol mert nincs nete, desebaj..ha hazaértél szólj!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. July 20. - 13:20
A temetõi ugratót szokás szerint elkúrták, de csináltak még 3 másikat. Azok kb használhatatlanok. Sár nem igazán volt tegnap.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.