ez a pálya nekem annyira nem tetszik, de nem volt rossz verseny . végre megtört Gwin gyõzelmi hulláma is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2011. August 08. - 08:50
Posted 2011. August 07. - 20:19
Én most állok neki megnézni Biztos jó lesz. A nõket néztem a TV-ben, nagyon sáros, csúszós a pálya.
Õsszel még csak gurulgatnom szabad, semmi komoly. Mindig hamar forrtak a csontjaim, eddig minden törés idõ elptt rendbe jött
Minden törésem hamar összeforrt eddig, idõ elõtt
Hulp: freecaster-en nézheted is. Én is most állok neki. Jó szórakozást
Õsszel még csak gurulgatnom szabad, semmi komoly. Mindig hamar forrtak a csontjaim, eddig minden törés idõ elptt rendbe jött
Minden törésem hamar összeforrt eddig, idõ elõtt
Hulp: freecaster-en nézheted is. Én is most állok neki. Jó szórakozást
Posted 2011. August 07. - 19:24
Na, errõl lemaradtam. Gyakrabban kéne fórumot olvasni. Bár mindegy, mert családi program miatt úgysem tudtam volna megnézni. Amúgy jó volt?
Posted 2011. August 07. - 09:27
UCI World Cup 2011 DHI 6 - La Bresse FRA - Mountain Bike Events - Extreme.com by Freecaster.tv - Where the world is watching action sports LIVE
ma negyed kettõtõl VK ne feledjétek
ma negyed kettõtõl VK ne feledjétek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. August 06. - 16:41
Na örülünk , nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar össze is forr. sztem õsztõl már ugyan úgy fogsz tudni bringázni mint a kéztörés elõtt.
Posted 2011. August 05. - 19:25
1 hónap múlva mehetek. Persze csak finoman.
Bár ma megkaptam, hogy végsõ soron elég béna vagyok.... Bár ezen inkább csak nevetni tudok
Bár ma megkaptam, hogy végsõ soron elég béna vagyok.... Bár ezen inkább csak nevetni tudok
Posted 2011. August 05. - 12:14
Ma voltam az orvosomnál kontrollon. Már most majdnem 100%-is összeforrt. Motoroznom már szabad ( én még várok 2 hetet )..... terhelés is mehet finoman. AZt mondta, hogy tökéletes lesz a kezem, mert nagyon szépen összeforrt.
Helyes, helyes
Posted 2011. August 05. - 10:02
Posted 2011. August 04. - 18:36
Ma voltam az orvosomnál kontrollon. Már most majdnem 100%-is összeforrt. Motoroznom már szabad ( én még várok 2 hetet )..... terhelés is mehet finoman. AZt mondta, hogy tökéletes lesz a kezem, mert nagyon szépen összeforrt.
Posted 2011. August 03. - 17:17
Posted 2011. August 03. - 07:47
Posted 2011. August 02. - 20:46
Persze. Ízlések és pofonok.
Holnapmenni akartunk tekerni a kollegámmal.
Lehet, hogy elmegyek vele és akkor elnézek a pályára, de lehet, hogy alapban csak oda mennékki.
Mikor mész?
Holnapmenni akartunk tekerni a kollegámmal.
Lehet, hogy elmegyek vele és akkor elnézek a pályára, de lehet, hogy alapban csak oda mennékki.
Mikor mész?
Posted 2011. August 01. - 13:39
Na, pont az ACDC-t leszólni....
Szerintem tök mindegy mi szól alatta, ha jó a videó. Amúgy akármennyire illik is egy zene egy ilyen videó alá, ha az mondjuk tucc-tucc, amit én kifejezetten rühellek, akkor is utálni fogom, és azt mondom hogy mekkora szar már a zene, miközben másnak meg pont az a legjobban odaillõ szám.
Na, a héten azért már jó lenne kinézni egyet bicajozni. Lassan már azt sem tudom hogy kell. Talán holnap már édemes lesz kinézni, mert szerintem ma még a leesett sok esõ miatt még sár van. Meg nyárhoz képest hûvös is volt, szóval nem nagyon tudott olyan gyorsan száradni a talaj.
Szerintem tök mindegy mi szól alatta, ha jó a videó. Amúgy akármennyire illik is egy zene egy ilyen videó alá, ha az mondjuk tucc-tucc, amit én kifejezetten rühellek, akkor is utálni fogom, és azt mondom hogy mekkora szar már a zene, miközben másnak meg pont az a legjobban odaillõ szám.
Na, a héten azért már jó lenne kinézni egyet bicajozni. Lassan már azt sem tudom hogy kell. Talán holnap már édemes lesz kinézni, mert szerintem ma még a leesett sok esõ miatt még sár van. Meg nyárhoz képest hûvös is volt, szóval nem nagyon tudott olyan gyorsan száradni a talaj.
Posted 2011. July 29. - 21:03
A videó....... rossz nézni.... Ahogy mondtad is, iszonyat kemény a pálya......
Jah, annyi baj legyen... ilyen menetet még rossz zenével sem lehet agyoncsapni
Jah, annyi baj legyen... ilyen menetet még rossz zenével sem lehet agyoncsapni
Posted 2011. July 29. - 19:33
jaja, ritka amikor eltalálják ezek alatt a zenét de hát ez van. videó nagyon kemény.
jöv vasárnap la Bresse wc következõ forduló nem szabad kihagyni:)
jöv vasárnap la Bresse wc következõ forduló nem szabad kihagyni:)
Posted 2011. July 29. - 17:57
Isteni....
A zene mondjuk borzalmas alatta ( ACDC gondolom )....., de a fil 5-ös. Kemény pálya
A zene mondjuk borzalmas alatta ( ACDC gondolom )....., de a fil 5-ös. Kemény pálya
Posted 2011. July 29. - 14:04
Dirt TV: Finally 2 Part 7 // Mountain Biking Videos
egy kis felpörgetõ vid tavalyról:) 3 hét és újra lesz : P
egy kis felpörgetõ vid tavalyról:) 3 hét és újra lesz : P
Posted 2011. July 28. - 11:53
Posted 2011. July 28. - 10:50
oks ha nem lesz ilyen trágya idõ kinézek:)
Posted 2011. July 27. - 19:58
Hulp, Márió: pénteken kinéztek Sébe, ha addig nem esik? Én 17 környékén kinéznék cangával ( kell a mozgás ).