nebassz, télleg?
és milyen vót?
Biczó azé' kerestelek, hogy hozó' akkó' képeket és gépet?
este pizza?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. August 11. - 12:17
Posted 2008. August 11. - 11:51
bepótolom: képzeljétek! a talákoztam a Bizcóval is vizibicajozás közben a balaton-on:D
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2008. August 11. - 11:17
Sziasztok..
Ez milyen maraton volt, mert véletlen vasárnap egész délután tekertem Kõszegen, és akkor láttam a pályát..de hogy milyen versenyrõl maradtam le azt nem tudtam.. a pálya nyomvonalon többnyire jártam-így akármilyen verseny vót a pálya az tetszett! Fõleg ha jó irányba közlekedtem rajt, mert az óház alatt-ahogy elment a dh pálya betonút leágazóhoz az isten király volt...
Így tegnap tekertem közel 80 km-ert, és kitekertem mindent, még irottkövet is.
Gigi gratula az eredményhez-a gumi érdekel ha eladod!
Este Pizza! Para nem is mondtad hogy velünk is találkoztál abban anagybalatonban..:)este pizza
Ja nemtudom hogy a pizzériáról tudjátok-e de vótak ott gondok, így pl az egész állomány lecserélõdött, és ezért húzhattok egy vonalat, mert ami eddig jó volt az most már nem az,vagy csak megsem közelíti a megszokott minõséget,azóta olyan mint elõtte mégcsak kb.-ra sem kaptam. ezzel persze nem akrtam elrontani a kedvet,ez csak tény.
Maul Gratula!!este privi??!
Hulp miért nem kérdeztél-mentem volna..!a fórumot nem olvastam sajnos, de a hétvégém szabad volt...
Ez milyen maraton volt, mert véletlen vasárnap egész délután tekertem Kõszegen, és akkor láttam a pályát..de hogy milyen versenyrõl maradtam le azt nem tudtam.. a pálya nyomvonalon többnyire jártam-így akármilyen verseny vót a pálya az tetszett! Fõleg ha jó irányba közlekedtem rajt, mert az óház alatt-ahogy elment a dh pálya betonút leágazóhoz az isten király volt...
Így tegnap tekertem közel 80 km-ert, és kitekertem mindent, még irottkövet is.
Gigi gratula az eredményhez-a gumi érdekel ha eladod!
Este Pizza! Para nem is mondtad hogy velünk is találkoztál abban anagybalatonban..:)este pizza
Ja nemtudom hogy a pizzériáról tudjátok-e de vótak ott gondok, így pl az egész állomány lecserélõdött, és ezért húzhattok egy vonalat, mert ami eddig jó volt az most már nem az,vagy csak megsem közelíti a megszokott minõséget,azóta olyan mint elõtte mégcsak kb.-ra sem kaptam. ezzel persze nem akrtam elrontani a kedvet,ez csak tény.
Maul Gratula!!este privi??!
Hulp miért nem kérdeztél-mentem volna..!a fórumot nem olvastam sajnos, de a hétvégém szabad volt...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. August 11. - 06:07
Posted 2008. August 10. - 20:29
Király vagy Gygy, gratulálok. Akkor most átpártolsz a maraton/CC vonalra? Amerikában már rég sztár lennél ilyen tehetséggel. Benne lehetnél a Krankedben vagy az NWD-ben.
Posted 2008. August 10. - 16:02
mivel maraton volt ezért k**va sok:D
ciff szarul mert megint begörcsölt, célba kb 20 percig maszírozták....
ciff szarul mert megint begörcsölt, célba kb 20 percig maszírozták....
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Posted 2008. August 10. - 16:01
Gigi grat! Mennyi felfele volt benne?
ui.: neked most akkor van binyiglid már?
ui.: neked most akkor van binyiglid már?
Posted 2008. August 10. - 15:54
Posted 2008. August 10. - 15:02
ja és kaptam 2 zsír michelin cc gumit, azt majd jól eladom:p
Posted 2008. August 10. - 15:02
Posted 2008. August 10. - 12:41
Posted 2008. August 10. - 08:55
na megyek nekiindulok a maratonnak!
állitólag kivették a hosszútávot:( (nembaj,nyerek röviden:p)
állitólag kivették a hosszútávot:( (nembaj,nyerek röviden:p)
Posted 2008. August 10. - 00:17
Posted 2008. August 09. - 20:44
Szevasztok újra! Megjöttem Balcsiról. megint csak megbizonyosodtam, hogy fél Vas megye Vonyarcon nyaral.) Tegnap MaTT-el talákoztam a vízben.
A kõszegi vasútvonal, hogy áll? Járnak már vonatok?
üdv: Para
A kõszegi vasútvonal, hogy áll? Járnak már vonatok?
üdv: Para
Posted 2008. August 09. - 00:17
Asszem sajnos csak az elbeszélésedre hagyatkozhatok, mert nem akar jönni innen senki, egyedül meg nem megyek.
Posted 2008. August 08. - 21:04
kipróbálható a 2009es 4 dugattyús saint fék, többek közt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->