http://img20.imagesh.../dsc00019il.jpg
Echte környékbeliek felismerik a helyet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. augusztus 21. - 12:11
Írta 2011. augusztus 21. - 09:30
jahh hát így nem tudtunk kimenni sajna pedig schladmingba készültünk. öröm az ürömben, hogy egy nappal elõtte derült ki a dolog nem pedig kint schladmingban. valószínû Bálint jövõ héten esztergályossal megpróbálja megcsináltatni, mást nagyon nem lehet kezdeni vele.
én mondjuk voltam tegnap semmeringen, bár egyedül nem a legjobb, de cserébe annyi kört mentem ,hogy most mindenem fáj rendesen:D
én mondjuk voltam tegnap semmeringen, bár egyedül nem a legjobb, de cserébe annyi kört mentem ,hogy most mindenem fáj rendesen:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. augusztus 21. - 03:56
Köszi a figyelmeztetést
Én nem felejtettem el, de Hulpnak mindig kell ez
Én már várom nagyon!
Voltatok Ausztriában? Bálint tudott szerezni váltó tartó papucsot? Sajnos nem találtam meg, bnõm elkeverte valahová
Én nem felejtettem el, de Hulpnak mindig kell ez
Én már várom nagyon!
Voltatok Ausztriában? Bálint tudott szerezni váltó tartó papucsot? Sajnos nem találtam meg, bnõm elkeverte valahová
Írta 2011. augusztus 20. - 21:45
UCI World Cup 2011 DHI 7 - Val di Sole ITA - Mountain Bike Events - Extreme.com by Freecaster.tv - Where the world is watching action sports LIVE
holnap Val Di Sole vk , uccsó ebben az évben. tuti kemény lesz, nézzétek:)
holnap Val Di Sole vk , uccsó ebben az évben. tuti kemény lesz, nézzétek:)
Írta 2011. augusztus 19. - 20:31
Írta 2011. augusztus 18. - 23:04
az jó cucc, nem volt hülye aki kitalálta. csak az áruk lehetne barátibb kicsit:)
Írta 2011. augusztus 18. - 18:57
Igen. De talán most jön a felfelészállóág, aztán jajjj nektek
Megjött ma a Leatt Brace-m
Megjött ma a Leatt Brace-m
Írta 2011. augusztus 18. - 09:43
ejj Tomi, mostanában eléggé rád jár a rúd . az a lényeg hogy személyi sérülés nem történt akkor.
Írta 2011. augusztus 17. - 17:07
Köszi a kérdést: Bnõm utazott a kocsiban és a Sorokpolány - 86-os fõút keresztezõdésben várakozott, hogy ki tudjon hajtani, amikor hátulról jött egy majom és 60-al, fék nélkül telibe verte. Szegény sírdogált ott 10 percet, úgy megijedt. Én motorozni voltam, amikor hallottam, akkor kimentem ahelyszínre. Még ott volt mindenki. Láttam, hogy neki nincs baja, de mikor a kocsit megláttam.... Gyerek azt mondja, hogy nincs baja, csak a lökhárító nyomódott be, meg az oldala...... 2 perc nézés után mondtam neki, hogy ez bizony TK kisbarátom..... áhhhh, szerinte nem. Aztán mutattam neki a kiszakadt hátsó lengõkart, meg a megrogyott avûázat... az egész autó eltekeredett.
Tegnap volt a kárszakértõ... egybõl mondta, hogy mûszaki-, és gazdasági TK a kocsi.
Most próbálok egy hasonlóan jó, olcsó darabot felhajtani, mert 500-nál többet nem szánok kocsira. ( ez igen jó gép volt, azért sajnálom. 350-ért vettem, makulátlan állpotban, 5 literes vegyes fogyasztással. )
Találtam egy kombit.... Abban mg aludni is lehet ledöntött ülésekkel, úgyhogy nem kell majd szálloda a WC helyszíneken
Jövõ héten meg is kell vennem
Tegnap volt a kárszakértõ... egybõl mondta, hogy mûszaki-, és gazdasági TK a kocsi.
Most próbálok egy hasonlóan jó, olcsó darabot felhajtani, mert 500-nál többet nem szánok kocsira. ( ez igen jó gép volt, azért sajnálom. 350-ért vettem, makulátlan állpotban, 5 literes vegyes fogyasztással. )
Találtam egy kombit.... Abban mg aludni is lehet ledöntött ülésekkel, úgyhogy nem kell majd szálloda a WC helyszíneken
Jövõ héten meg is kell vennem
Írta 2011. augusztus 17. - 09:45
uhhh. remélem " csak " a parkoló autót törték össze, és ti nem voltatok benne.
Írta 2011. augusztus 16. - 22:13
Írta 2011. augusztus 16. - 19:45
Írta 2011. augusztus 10. - 21:15
Írta 2011. augusztus 10. - 18:09
Írta 2011. augusztus 10. - 16:27
Én kisbuszt sajna nem tudok intézni, viszont tegnap beszéltem egy sráccal ,aki le akar menni másodmagával, és 5 személyes az autó.
magyarán még 3 férõhely lenne. Ha érdekel valakit akkor lefikszálhatjuk, de ez az opció még nem 100 % os egyelõre.
magyarán még 3 férõhely lenne. Ha érdekel valakit akkor lefikszálhatjuk, de ez az opció még nem 100 % os egyelõre.
Írta 2011. augusztus 10. - 12:44
Szegény. Tavaly is ez volt vele tényleg. Ez a kemény ebben a sportban, hogy sérülés, aztán integethetsz a szezonnak. Val Di Sole valóban egy atom pálya.
Mi a helyzet a kisbusszal, utazással? Lesz ebbõl vmi szerinted?
Barell egy atom. A hétvégén megint olyan szépen ment. Élmény már csak nézni is, mert vaj puhán rakja a technikát. A kanyart meg messze õ veszi a legjobban sztem ( legalábbis szemre ). Én sem értem a döntést, hisz most újból igazán jó, sok fiatalt ver még mindig.
Mi a helyzet a kisbusszal, utazással? Lesz ebbõl vmi szerinted?
Barell egy atom. A hétvégén megint olyan szépen ment. Élmény már csak nézni is, mert vaj puhán rakja a technikát. A kanyart meg messze õ veszi a legjobban sztem ( legalábbis szemre ). Én sem értem a döntést, hisz most újból igazán jó, sok fiatalt ver még mindig.
Írta 2011. augusztus 10. - 09:40
jaja sajna:S Val Di Sole ra sem tud visszajönni, Leogang utáni sérülése óta még mindig nem ült bringán a válla miatt, úgyhogy neki idénre is marad egy világbajnokság szeptemberben és ennyi.
kár, mert a '08 as val di sole i vb köre óta amit sajnos elrontott ugye, kb azt szeretném a legjobban ,hogy azon a pályán még egyszer lássam Hill -t .
de ez sajnos tavaly sem jött össze neki, meg idén sem fog.
Barelt meg én is nagyon fogom hiányolni, nem értem a döntését. a nagy sérülései után most kezd magához térni újra hozza a speed-et meg a dobogót
szal bõven lenne még mit keresnie itt.
kár, mert a '08 as val di sole i vb köre óta amit sajnos elrontott ugye, kb azt szeretném a legjobban ,hogy azon a pályán még egyszer lássam Hill -t .
de ez sajnos tavaly sem jött össze neki, meg idén sem fog.
Barelt meg én is nagyon fogom hiányolni, nem értem a döntését. a nagy sérülései után most kezd magához térni újra hozza a speed-et meg a dobogót
szal bõven lenne még mit keresnie itt.
Írta 2011. augusztus 09. - 20:57
Nekem Fabien tetszett a legjobban ma szemre. Iszonyat nagyot ment, ahogy a többiek is. Minaar volt amásik nagyon szépen repesztõ ember.
Dani: neeeeee.... Nekem õ a kedvencem
Márió: Hill sérült, vagy mi van vele?
Dani: neeeeee.... Nekem õ a kedvencem
Márió: Hill sérült, vagy mi van vele?
Írta 2011. augusztus 08. - 22:00
Írta 2011. augusztus 08. - 18:41
DirtTV: La Bresse World Cup Finals
tyûû na ez jó összefoglaló a tegnapiról. tátottam a szám pár részen mit mûvelnek ezek:D
tyûû na ez jó összefoglaló a tegnapiról. tátottam a szám pár részen mit mûvelnek ezek:D