Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
http://img20.imagesh.../dsc00019il.jpg

Echte környékbeliek felismerik a helyet. :D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
jahh hát így nem tudtunk kimenni sajna pedig schladmingba készültünk. öröm az ürömben, hogy egy nappal elõtte derült ki a dolog nem pedig kint schladmingban. valószínû Bálint jövõ héten esztergályossal megpróbálja megcsináltatni, mást nagyon nem lehet kezdeni vele.

én mondjuk voltam tegnap semmeringen, bár egyedül nem a legjobb, de cserébe annyi kört mentem ,hogy most mindenem fáj rendesen:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Köszi a figyelmeztetést :)
Én nem felejtettem el, de Hulpnak mindig kell ez :)
Én már várom nagyon! :)
Voltatok Ausztriában? Bálint tudott szerezni váltó tartó papucsot? Sajnos nem találtam meg, bnõm elkeverte valahová :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
UCI World Cup 2011 DHI 7 - Val di Sole ITA - Mountain Bike Events - Extreme.com by Freecaster.tv - Where the world is watching action sports LIVE

holnap Val Di Sole vk , uccsó ebben az évben. tuti kemény lesz, nézzétek:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Az biztos. 55000Huf volt, de ez a legolcsóbb!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
az jó cucc, nem volt hülye aki kitalálta. csak az áruk lehetne barátibb kicsit:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Igen. De talán most jön a felfelészállóág, aztán jajjj nektek :)
Megjött ma a Leatt Brace-m :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
ejj Tomi, mostanában eléggé rád jár a rúd . az a lényeg hogy személyi sérülés nem történt akkor.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Köszi a kérdést: Bnõm utazott a kocsiban és a Sorokpolány - 86-os fõút keresztezõdésben várakozott, hogy ki tudjon hajtani, amikor hátulról jött egy majom és 60-al, fék nélkül telibe verte. Szegény sírdogált ott 10 percet, úgy megijedt. Én motorozni voltam, amikor hallottam, akkor kimentem ahelyszínre. Még ott volt mindenki. Láttam, hogy neki nincs baja, de mikor a kocsit megláttam.... :( Gyerek azt mondja, hogy nincs baja, csak a lökhárító nyomódott be, meg az oldala...... 2 perc nézés után mondtam neki, hogy ez bizony TK kisbarátom..... áhhhh, szerinte nem. Aztán mutattam neki a kiszakadt hátsó lengõkart, meg a megrogyott avûázat... az egész autó eltekeredett.
Tegnap volt a kárszakértõ... egybõl mondta, hogy mûszaki-, és gazdasági TK a kocsi.
Most próbálok egy hasonlóan jó, olcsó darabot felhajtani, mert 500-nál többet nem szánok kocsira. ( ez igen jó gép volt, azért sajnálom. 350-ért vettem, makulátlan állpotban, 5 literes vegyes fogyasztással. )
Találtam egy kombit.... Abban mg aludni is lehet ledöntött ülésekkel, úgyhogy nem kell majd szálloda a WC helyszíneken :)
Jövõ héten meg is kell vennem

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
uhhh. remélem " csak " a parkoló autót törték össze, és ti nem voltatok benne.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Mi történt? Ti jól vagytok?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Vasárnap összetörték a Golfunkat :( Totálkáros lett... :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
szombaton indulnánk

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Csak Vasárnapra ugye?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Én kisbuszt sajna nem tudok intézni, viszont tegnap beszéltem egy sráccal ,aki le akar menni másodmagával, és 5 személyes az autó.
magyarán még 3 férõhely lenne. Ha érdekel valakit akkor lefikszálhatjuk, de ez az opció még nem 100 % os egyelõre.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Szegény. Tavaly is ez volt vele tényleg. Ez a kemény ebben a sportban, hogy sérülés, aztán integethetsz a szezonnak. Val Di Sole valóban egy atom pálya.
Mi a helyzet a kisbusszal, utazással? Lesz ebbõl vmi szerinted?

Barell egy atom. A hétvégén megint olyan szépen ment. Élmény már csak nézni is, mert vaj puhán rakja a technikát. A kanyart meg messze õ veszi a legjobban sztem ( legalábbis szemre ). Én sem értem a döntést, hisz most újból igazán jó, sok fiatalt ver még mindig.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
jaja sajna:S Val Di Sole ra sem tud visszajönni, Leogang utáni sérülése óta még mindig nem ült bringán a válla miatt, úgyhogy neki idénre is marad egy világbajnokság szeptemberben és ennyi.

kár, mert a '08 as val di sole i vb köre óta amit sajnos elrontott ugye, kb azt szeretném a legjobban ,hogy azon a pályán még egyszer lássam Hill -t .
de ez sajnos tavaly sem jött össze neki, meg idén sem fog.

Barelt meg én is nagyon fogom hiányolni, nem értem a döntését. a nagy sérülései után most kezd magához térni újra hozza a speed-et meg a dobogót
szal bõven lenne még mit keresnie itt.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Nekem Fabien tetszett a legjobban ma szemre. Iszonyat nagyot ment, ahogy a többiek is. Minaar volt amásik nagyon szépen repesztõ ember.

Dani: neeeeee.... :( Nekem õ a kedvencem

Márió: Hill sérült, vagy mi van vele?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Barelnek ez lesz az utolsó szezonja....sajnálom,nagy favorit volt...:(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
DirtTV: La Bresse World Cup Finals

tyûû na ez jó összefoglaló a tegnapiról. tátottam a szám pár részen mit mûvelnek ezek:D