Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jobbulást. Sokat táncoltál?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
lesántultam szüretkor de remélem hétvégére meggyógyul a lábam, viszem haza a gajintot :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Igen voltam egyet CC-zni, már amennyire az én súlyommal és a Stinkyvel CC-zni lehet. :) De egyébként király volt.

Teccik a kép Biczó. :D Azok a régi szép idõk.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane, most sikerült mezet rendelnem...remélem meg is fog jönni, 3900-szz nem pénz érte.. Köszi Hulp az állat emailokat, multkor beléptem a gmailba, ma meg is néztem mindet.. az egyik annyira tetszett hogy most azonnal le cserélem amár jólbevált aláírásom, egy olyanra ami már sokkal jobban bevállni fogra! Voltatok tekerni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
HÁÁ,én most dógozom, mert pótolom a tegnapit, vagyis eddig dógoztam, most meg rendet kell raknom a lakásban, mert ma én vagyok az asszony.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ha ilyen marad az idõ, akkor Forma1 után ki kéne menni egyet. Kinek van kedve hozzá? Mondjuk délután négytõl?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Megyek oda is.!jóéjtszakát

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Biczó, kijöhetnél velünk is néha ugrabugrálni. Én cc-zni tuti nem megyek veletek. Amennyiben inkább a lefelérõl szól a dolog, már megyek is.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Na máá itt is reklám...!??még egy két popup kellene...na jó raktak egy kis ajánlót is.. de ide minek?ha akarom megnézem a fõoldalt..értelmetlenség a világban..

Vótunk ma tekerni Mcclannel..elég keményre sikeredett:

Hílklimbbel kezdtünk HõrMANnig, ez legyen mondjuk egy..
Majd irottig,, ez legyen egy és fél..
Ekkor gurultunk ez kettõ..
ÉS ekkor kitaláltuk -ÁÚ- hogy lemegyünk Pubi bácsi pályáján-ÁÚ- Hulp ismeri ez aza a pálya amit csirkelábnak hívnak vagy minek.. mondjuk Mcclane Lólábazott de õ se tudta az melyik pálya is valójában.. de legyen csirkeláb.
Vicces volt ahogy Maul mondaná cc-bicajjal, mert estünk é s nem keltünk.. ez akkor legyen 90..
Ekkor másztunk-sokat- majd kitaláltam hogy piros-ez annyit jelentett hogy 100km -et kerültünk a Pogányokig-megérte mert pont ott volt mint a 2km -es útnak a vége.. ez akkor legyen 100..
Szóval 100 szónak is egy a vége elfáradtam..mindezt 2.5 óra alatt hajtottuk végre a sok pihenõvel, meg Mcclane nyugtatásával, mert néha mélföldekre eltûnt . fõleg ott pumpált ezerrel ahol feltolni se lehetett volna..biztos nem volt rajta a szemüvege, és nem látta hogy milyen QA meredek az utánna lévõ szakasz.. de én nem toltam-egyet se, mert ahhoz má nem volt erõm.

Legközelebb kijön?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jaja, már itthonról írok.
nekem az Erzsébet kilátó tetszett anno amikor véletlenül feltekertem egyik éjjel :D
normafa után van még kifele. belátni az egész várost. meg ha már ott vagy akkor normafa is jópofa.
istenhegyin menj felfele ;) :D (kuva meredek és hosszu :P)

http://maps.google.c...19&z=16&iwloc=A

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Matt! Hazamentél? Ejj. Tekertem volna holnap egyet. Nem tudsz ajánlani itt pöstön valami helyet ahova érdemes eltekernem? Lehetõleg legyen valami fasza liget, vagy kilátás vagy valami. Jól jönne a hint!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó szombaton cécézni megyünk!
idõpontot ma este egyeztetünk

jövõ héten mehetünk futni is, mit szólnál 1/2 8-hoz, hétfõn-szerdán szhelyen a csótón?
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
szombat cc. futni is emegyek!beleéleheted magad, mikor mész?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
futni biztos nem megyek. cécézni meg 44-16os áttéttel pxszel...hátõõ :o

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
azt mondod? :D
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, azért szerintem még ne éld bele magad, hogy a Biczóval fogsz futkozni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó télleg azt írtad, hogy jössz futni??
ebben biztos vagy? én örülnék neki, felõlem mehetünk futni is

akkor most szombat cécé!
váááá

ja...miért is borult el az agyad?
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi. Bocsi Hulp hogy csak most olvastam az e-mailokat...megvártam míg pár ezer összejön..

Mcclane mikor akarsz menni futni?megyek veled!elborult az agyam..-ezért letaposom a hegyet!-42-es lábbal!hívlak!
Emberük szombaton CC-vagy ahogy a városba híjják Xc vagy ahogy a lányok hívják Yc szóval emegyünk...gyertek!!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Látod milyen egészségtelen a futás. Neked is rámegy a térded.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Matt te akkor jössz szombat délelõtt?

megfájdult mind a két térdem
tavaly nagyjából ugyanekkor a jobb térdem fájdult meg...bevizesedett...kaptam rá kenõcsöt és gyógyszert, és kellett vennem egy új cipõt, a régi, 8 éves helyett
tavaly az Írottkõ 18-at nagyjából sántikálva csináltam meg, reméltem, hogy idén majd jobb lesz....egész évben nem volt baj...
idén eddig 80x futottam, összesen 592 km-t, 12.000m szinttel, 66 óra 46 perccel, persze, hogy pont most egy verseny elõtt fájdul meg :(

még jó, hogy nem megyek a schneeberg futásra...pedig de jó lenne ott lenni...
*sóhaj*
Come on! It's on

Korn