Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nah bazz...kurva fasza..:S Holnap benézzünk hozzá??

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Nah sajnos rosszul végzõdött ez a nap:S

délután 3 felé Bálint elég nagy tempóval be crashelt , telibevert egy fát bal kéz, váll / mellkassal. nagyon rosszul volt ,minden mozdulat fájt neki.
mellkasa zúzódott, lapockájánál vagy a vállánál vmi csont elmozdult, oda csavart is kap, ki is ugrott a válla, plusz elszakadtak benne a szalagok .

holnap mûtik, remélem hamar jobban lesz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
1/2 10 környékén ott leszünk ( bnõmmel megyek ).
Majd találkozunk akkor.
Kornél, Mészy megy, ma kimentem Sébe, ott mondták.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
ugyan úgy a 7:15 ös vonattal, ami 8.30 ra ér be mint múltkor, kb 9 re pályán vagyunk, onnantól meg estig szerintem.
vki azt mondta, hogy most jó sokan leszünk hát kiv leszek:D legutóbb is ez volt aztán végén másodmagammal voltam:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Az idõ frankóMikor mennétek és meddig lesztek? Én Sopronban leszek, elmennék megint nézelõdni! Mindenképpen!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Megyünk, ha az idõ is engedi, és nem fog esni:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Jó kis élménybeszámoló.
Nagyon jól nymjátok, ha ilyen pályákon is tudtok tempót menni.

Mentek Szombaton Sopronba?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jaja érdekes volt a szitu nálunk is az tuti este austriában.
villába meg kellene egy kis olajat töltenem, legalábbis arra a pályára, ott már tényleg nagyon sokat kap.
amúgy sokkal másabb mint semmering, igen. az is jó, meg nehéz köves technikás, de mivel "csak" 350 et esik a hegynek az a része ahol a pálya van, így nagyon cikkcakkban kell vinni, hogy ne 1 km es pálya hossz legyen. na ez Schladmingban nem áll fent, mert nagyon nagy hegyek vannak, és lehet a nyomot kicsit egyenesebben zúzósabban vinni.semmering után az tûnik egybõl szembe, hogy bakker ez baszott meredek, és túl sokat vagyok a féken. legnagyobb különbség a kettõ között a pályák hossza/esése, tempóban is sokkal gyorsabb mint semmering, és teljesen natural.
ellenben semmeringel, ahol ugye még a dh is tele van rakva mindenféle elemekkel épített dolgokkal hogy nehezebb legyen,pláne a freeride, itt meg nincs ilyenre szükség.nagyon más a két track, minden szempontból. nem bánnám ha az lenne 120km re:D de nem kell elégedetlenkedni semmering is baromi jó, nagyon meg lehet rajta tanulni dh zni. sztem az pont egy belépõ/ kapu az igaz nagy pályákra. ha ott jóbban megy már akkor talán más heyleken is könnyebb lesz, és ott hamar belelehet jönni, mert hihetetlen pörgõs 20 at is tudsz menni egy nap alatt kb pihenésekkel, míg schladmingban 6 - 7 et.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hulp: pénteken lehet kinézek bicóval Sébe 17 környékén

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Annyival másabb, mint Semmering? A WC pályán sztem csiga tempóban sem tudnék lejönni. Azért van a WC menõknek olyan erõs felsõtestük. Nem is gondolná az ember, hogy mennyire, bár a motocross-ból már tudom, hogy a bokszolók edzésprogramját nyomják a srácok, ami nagyon kemény.
Mennyibe került egy napotok ott?
Felütött az eleje többször? Akkor ilyen pályára kéne egy kicsit keményíteni, vagy több olaj, vagy sûrûbb…..
Ausztriában nagyon sok kút bezár este, erre figyelni kell! Nem rabszolgák azok, mint mi! :)
Nagyon kemény ez a terepjárós dolog. Tudtommal ott nincs civil autóból mérés, ilyesmi. Ott csak a rendõrautóból mérnek, megállítani meg max joundamarie ( nem hiszem, hogy jól írom ) állít meg.
Ellenben nagyon sok az önkéntes „rendõr”, aki szabálytalanság esetén rendre int, megelõz, visszalasít……
Én egy csajjal kerültem ilyen szituba Oberpullendorf-tól hazafelé. A palijával már majdnem összeverekedtem ( nálam ilyen sosem fordul elõ ), mert õk úgy gondolták, hogy városban megelõznek 70-el, de kint is 70-el mennek és amikor elõzni akartam, akkor rámhúzta a kormányt, elállta az utamat. Rosszal kezdett, mert engem nem tud visszatartani….. 3. ilyen alkalom után nagyon keményen bementem mellé és már nem mert rámhúzni, mert törés lett volna. Megelõztem, keresztbe álltam elõtte az úton. Csaj kiugrott, nekiállt pattogni, meg kiabálni. Palija kiugrott, az öklét rázta…. szegény púpos Jürgen hamar lecsillapodott  Angolra váltva elmondták, hogy nem kell nekem OU-on 80-90-el mennem, elég a 70!!!!!! Meg azt is mondták, ha nem tetszik a rendszer, akkor menjek haza orbániába, nem ikell ide jönnöm…..
Ekkor jött egy rendõrautó…. már láttam magam a börtönben….. ( keresztben álltam az úton, elzárva az utat, a csaj helyi volt…. mondom nekem annyi ). Rendõr – meg a csaj Németül beszélgettek ( gondolom vetített a lányka ), mire közbevûágtam, hogy Angol, mert nem értem. Rendõr kérdezte, hogy mi volt, elmondtam és hála égnek normális volt a rendõr… Mondta, hogy mi menjünk szépen haza, csaj meg kussoljon, üljön be és neki is go home! 
Szóval nem biztos, hogy zsrnyéák volt, lehet valami önjelölt Jürgen, vagy Heike 

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jaja 1 fokra. legalábbis, délután 4 körül amikor néztük a planai tv n az alsó felvonónál. este tuti sokkal hidegebb volt még annál. d.u. 3 tól már fel sem engedtek biciklivel a felvonóba.
wc pálya amennyire élvezhetetlen volt nekem '09 ben, most pont átfordult. nagyon tetszett, a feléig elég keményeket lehet menni, vasárnap kb 10 méterenként hangosan fémesen durrogott le a boxxer elöl, akkorákat kap ott. a wc alsó fele meg már nagyon meredek 180 as visszafordító kanyarokkal tele, plusz erdõs brutál gyökeres részek, mindenhol kb letörés nagyságig vájt gödrök a féktávokon.oda még kellene egy jó pár alkalom gyakorolni.

igazából a wc feletti pálya készítette ki a kezem a legjobban, abban kicsit még több egyenes nagyon gyors rázós rész van ,és sokkal többen is használják mint a wc -ot ezáltal pár részen annyira dobál meg rángat már ,hogy teljesen kikészül a kéz meg a váll. nagyon lassan meg nem is lehet menni mert annyira meredek hogy szétsülnek a fékek és 1km után már semmi fékhatás. Semmering is iszonyat jó hely, de ez azért kicsit más tészta, sokkal komolyabb szint. erre mindig rá kell döbbenni amikor kijutunk ide:D

a hazaút is érdekes volt, gps más úton vitt ilyen hegyi falvak között nem au pályán mint odafelé, ennek köszönhetõen pár km en múlott hogy kifoyg a benzin. ami volt benzinkút az kb mind zárva volt. egyiknél már fogtam a pisztolyt mikor kijött a nõ és közölte hogy zárunk és elhúzott.
végén szerencsére találtunk egy önkiszolgálót, az mentette meg az életünket kb:D aztán utána a favakban kicsit többel mentem mint kellene , és mögöttünk egy terepjáró elkezdett reflektorozni meg az autó alján vmi narancs sárgán villódzó fényt bekapcsolt, majd megelõzött visszalassított, és mikor elénk került nyomatott hátra vmi fehér led -es fényt is majd belassított. akkor már éreztem hoyg erre most ráb*sztunk, de különben semmi rendõrségi megkülönböztetõ nem volt az autón szal nem tudom mi lehetett. mind1 meg akart állítani gondolom de pont jött egy körforgalom lassan ment és a 2. kijáraton ment ki szépen és húzódott le gondolom azt várta hogy követem és megálok és megbüntet vagy tökömtudja. szerencsére abban a körforgalomban pont az elsö kijáraton kellett kimennünk szal nem követtem hanem gyorsan letéptünk az elsõn, onnan meg rávitt egy rövid szakaszon az au pályára és full elvesztett minket a pali.

nem tudom hogy rendõr lehetett-e vagy mi de megúsztuk szerencsére, viszont ezentúl tuti betartok kint minden táblát.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
DEe jó lehetett. Biztos atom szép helyek. 1fokra visszahûlt????? Hogy tudtatok olyan hidegben menni? Mondjuk a 30fok meg megint kellemetlen. Mennyire tudtatok élvezhetõ tempóban menni a WC pályán? Normál halandó is tudja élvezni a dolgot?
Eléggé elfáradt a technika akkor :) :) :)
Szólj, ha Szombaton mennétek Sopronba, mert én éppen ott leszek, akkor kerítenék sort arra is, hogy megnézzelek benneteket.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Nahh voltunk 3 napot Schladmingban, péntektõl vasárnapig, nagyon jó volt. mondjuk a pénteki meleg, 30 fokos dh után szombat délután a vihar miatt plusz 1 fokra visszaesés elég erõs kontraszt volt, de tuti éjjel még hidegebb lehetett ,mert vasárnap tiszta hó volt a pálya teteje, ami elõtte nap nem:D
pályák hihetetlen kemény, meredek, technikásak, mind2 õ nyitva volt a wc is meg a felette lévõ is.

Sopronba most szombaton mennék elvileg, csak addig össze kellene rakni a bringákat, mert 3 adik napra schladmingban már elfáradtak kicsit:D
nekem kitört egy küllöm, meg atom 8 as a h. kerékben, bálintnak ugyan ez csak neki aszem 5 küllõ szakadt ki, plusz defekt, meg leszakadt a hátsó váltója is tõbõl.

amúgy a konához a váltópapucs nagyon köszi de nem is kell már ,mert lett esztergályossal csináltatva.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Totalbike - Hírek - Hajmeresztõ: motoros a hídon

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nem mentek vmikor Sopronba?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Most sikerült megnéznem....... OOOOOOOOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh My god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen. Nekem Hart tetszett a legjobban!!!!!! Hihetetlen, ahogy megy, meg persze a többiek is. Azt olvastam Gwin riportban, hogy neki ez csak egy állomás, mármint a bicaj.......
Kiváncsi leszek Hill-re, de sztem is elverik most ( bár én is nagyn szeretem és szurkolok )
Fenébe. Azóta sem jött elõ az a tengely, meg váltó tartó.... :(
Azért vigyázz, le ne sérülj!!!! Egyedül az is kekszes.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
áá. majd most a vb re megint visszatér Hill aztán rendbe rakja itt a dolgokat és jól kip*csázza végre már Gwin-t :D:D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nagyon durva 2 másodperceket vertek egymásra.....és Gwin még ezt is megfejelte 1 mp-vel :D
Sokkal kiszámíthatóbban,szebben bringázik mint Hill.....nagyobb név lesz Gwin ebben a sportban mint Szemuel :D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Kõszeg..NagyPanci :)

így van :D

bakker aki nem látta tényleg nézze visza Val Di Sole -t. év legdurvább pályája / versenye volt sztem, rengeteg eséssel.
utolsó kb 5 ridernél a monitort fejelgettem kb olyanokat mentek. hihetetlen

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

http://img20.imagesh.../dsc00019il.jpg

Echte környékbeliek felismerik a helyet. :D

Kõszeg..NagyPanci :)