Maul mondta a frankót.
A ki kinél gyorsabb kérdést elég nehéz úgy eldönteni, hogy csak egy ember megy végig a pályán. Mindenki elõtt ott a lehetõség a versenyszervezésre.
Befejeztem én is McClane bácsi. Bár azért a kakukkolásnál még ez is jobb.
Tényleg, jövõ héten pizzázni kéne.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. October 13. - 18:22
Posted 2008. October 13. - 18:21
yovan srácok, oszt má' legyetek szívesek ezt befejezni, ez a topic már közel két oldalon a TI pályátokról szól, semmi másról
elég volt
közöltétek amit akartatok, ok, de most már témaváltás, LÉGYSZÍVES!
téháiksz
még mindig jobb téma bringás topikon mint hogy mikor menjek futni meg pizzázni......
Posted 2008. October 13. - 18:10
yovan srácok, oszt má' legyetek szívesek ezt befejezni, ez a topic már közel két oldalon a TI pályátokról szól, semmi másról
elég volt
téháiksz
elég volt
téháiksz
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. October 13. - 18:04
Igazából az lenne a lényeg hogy ha mentek is rajta becsüljétek meg hogy nem a Kõszegihez hasonló a Gigi által szuperált pályához hasonló foson bicóztok...(Bocs de nevetséges ahhoz képest ahogy felvolt konferálva..)
Ténleg nagyon sok munka lett beleölve a pályába.....és Gege is épített akármien hihetetlen..
Lényeg:
vigyázzatok rá,no szemetelés,meg ha vmi szétfékeztek legalább rakjátok össze....
Elõre is THX!!!!!
Ténleg nagyon sok munka lett beleölve a pályába.....és Gege is épített akármien hihetetlen..
Lényeg:
vigyázzatok rá,no szemetelés,meg ha vmi szétfékeztek legalább rakjátok össze....
Elõre is THX!!!!!
Posted 2008. October 13. - 15:57
én nem azér jöttem hogy fikázzak vagy hasonlok
velemi pálya használattal van gond még mindig!aki használja aztis büntetik.. szoval mindenki kockáztat.de lényegtelen én másnak nem épitek
köszegi versenyen én csak nézö voltam: )
hogy mér? nemvolt bico bár leader foxom mozoval eléglettvolna oda
pálya elég gyengevolt szerintem dh nem a fölfele tekerésröl szól
na én ebböl a beszélgetésböl kiszáltam...
Ha valaki kijön velembe!!!
lécives:ne szabja le a szemetesünk!
ugrokat nem lefékezni!(sajnos egyketten leszokták)
nem szemetelni!
pályára vigyázni!elégsok munka voltbenne bár az igaz pályát nem mi keztük el
aki kimenne legalább valamennyire a levelet rugossa el a pályárol
nem nektek irom igazábol.gondolom pár enduros nézi a forumot és ennyit megtesz
lényegében ennyi lenne
jo bicozást mindenkinek!
velemi pálya használattal van gond még mindig!aki használja aztis büntetik.. szoval mindenki kockáztat.de lényegtelen én másnak nem épitek
köszegi versenyen én csak nézö voltam: )
hogy mér? nemvolt bico bár leader foxom mozoval eléglettvolna oda
pálya elég gyengevolt szerintem dh nem a fölfele tekerésröl szól
na én ebböl a beszélgetésböl kiszáltam...
Ha valaki kijön velembe!!!
lécives:ne szabja le a szemetesünk!
ugrokat nem lefékezni!(sajnos egyketten leszokták)
nem szemetelni!
pályára vigyázni!elégsok munka voltbenne bár az igaz pályát nem mi keztük el
aki kimenne legalább valamennyire a levelet rugossa el a pályárol
nem nektek irom igazábol.gondolom pár enduros nézi a forumot és ennyit megtesz
lényegében ennyi lenne
jo bicozást mindenkinek!
"Nálunk nem menö a foci"
Posted 2008. October 13. - 15:34
Gigi, ne menj bele ilyesmibe..több eszed van.. Mi meg úgyis tisztában vagyunk mindennel...
Gege000, hogy neked hogy ment volna nemtom.., de! Gigi volt a legjobb. Te holvoltál??
Ha már kockázgattok-akkor a kockázatban már eleve benne van a rizikó-viseld felelõséggel!
Gege000, hogy neked hogy ment volna nemtom.., de! Gigi volt a legjobb. Te holvoltál??
Ha már kockázgattok-akkor a kockázatban már eleve benne van a rizikó-viseld felelõséggel!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. October 13. - 14:40
Posted 2008. October 13. - 14:35
Szerintem járjatok inkább iskolába, és olvassatok el néhány könyvet!
Hasznotokra válna
Ezek a beszólások meg eléggé 0,1 IQ-sok. Én is tudnék sorolni embereket, akik gyorsabbak, sõt akiknek elõbb voltak ilyen-olyan cuccaik. Persze biztosan mindenki megvenné a legújabb technikát, csak nem mindenkinek nyomják a pénzt a szülõcskéi.
Persze ez a fajta nevelés láthatóan meghozta csodáson megérett gyümölcsét...
Viszlát a gyárban!
Hasznotokra válna
Ezek a beszólások meg eléggé 0,1 IQ-sok. Én is tudnék sorolni embereket, akik gyorsabbak, sõt akiknek elõbb voltak ilyen-olyan cuccaik. Persze biztosan mindenki megvenné a legújabb technikát, csak nem mindenkinek nyomják a pénzt a szülõcskéi.
Persze ez a fajta nevelés láthatóan meghozta csodáson megérett gyümölcsét...
Viszlát a gyárban!
Posted 2008. October 13. - 14:35
ja, és bocs, nem tudtam h neked volt elõször spd-d , 888-ad, déhá vázad:D, fehérkormányod ésatöbbi, nyilván neked találták ki õket te nyikhaj!-.-"
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Posted 2008. October 13. - 14:32
igen , már csak a Pofádba kell belemásznom;)
Posted 2008. October 13. - 14:28
hmmm.. itt a köszegi dh király: D
oltás oltás oltás... aki felmutat valamit az okositson: D
csak lene verj engem dh ba föleghogy hobbiba nevetséges idövel voltál elsö: S
hülyegyerek engem eddig mindenbe utánoztál.. spd m lett vettél teis .888 om lett vettél teis .dh vázam lett vettél teis fehér kormányt vettem vettél teis! folytassam?inkább nem
engedélyezett pálya szinte nincsen magyarországon ami persze normális is
ennyi kockáztatást nekem(nekünk) megér hogy dáháááázgassunk
oltás oltás oltás... aki felmutat valamit az okositson: D
csak lene verj engem dh ba föleghogy hobbiba nevetséges idövel voltál elsö: S
hülyegyerek engem eddig mindenbe utánoztál.. spd m lett vettél teis .888 om lett vettél teis .dh vázam lett vettél teis fehér kormányt vettem vettél teis! folytassam?inkább nem
engedélyezett pálya szinte nincsen magyarországon ami persze normális is
ennyi kockáztatást nekem(nekünk) megér hogy dáháááázgassunk
"Nálunk nem menö a foci"
Posted 2008. October 13. - 14:03
ha tudnám merre van a pálya szivesen lerombolnám , csak "szegény" Máriónak nem akarok rosszat, mivel mint tuggyuk neked a szerszám megfogása derogál,és inkább kiadod a munkát mint valami kiskirály!-.-'
Posted 2008. October 13. - 13:44
Posted 2008. October 13. - 11:30
Posted 2008. October 13. - 11:05
Igaza van Biczónak, örülj neki, hogy eddig nem rombolták le a pályát. Elvileg nem építhetsz oda semmit. Ja, és majd ne bennünket kezdj el szidni, amikor mondjuk az erdészet lerombolja a pályát. Mi tuti nem fogjuk bántani. A mi alatt azokat az embereket értem, akik irogatni is szoktak ide, nem csak olvasni. A csak olvasókért nem tudok kezeskedni.
Posted 2008. October 13. - 10:19
Hi,, háát ez vicces.. Gege igen EZ ismerõs...
Sajnos én nem járok oda, de másokat meg nem zárhatsz ki úgysem.. nem a tied a hegy, az erdõ, a föld, de még csak az ösvény se.. az megy arra akinek jólesik.. Építeni pedig nem fognak-->így lettünk mi is ennek a szomorú tábornak a lakói, de ez ezzel jár.. vagy belenyugszol, vagy keresel valami eldugott magántulajdonodban lévõ területet bringázni..
A pályaépítés eleve kizárt Velemben, akár fel is jelenthetnek!!!!És ez komoly..
Csingerék-féle pálya sem véletlenül lett elbontva..
Összegezve-Gege ne panaszkodj -hanem örülj !
<hr>
Mcclane ezt neked küldeném:
Sajnos én nem járok oda, de másokat meg nem zárhatsz ki úgysem.. nem a tied a hegy, az erdõ, a föld, de még csak az ösvény se.. az megy arra akinek jólesik.. Építeni pedig nem fognak-->így lettünk mi is ennek a szomorú tábornak a lakói, de ez ezzel jár.. vagy belenyugszol, vagy keresel valami eldugott magántulajdonodban lévõ területet bringázni..
A pályaépítés eleve kizárt Velemben, akár fel is jelenthetnek!!!!És ez komoly..
Csingerék-féle pálya sem véletlenül lett elbontva..
Összegezve-Gege ne panaszkodj -hanem örülj !
<hr>
Mcclane ezt neked küldeném:
Posted 2008. October 13. - 08:04
Hát ez vicces volt.
Mi az, hogy a te pályád? Azzal, hogy építesz valamit egy nem elzárt, általad birtokolt területre, vállalod azt is, hogy rajtad kívül más is fogja használni. Ha megszakadsz sem tudsz ellene mit tenni. Vagy õröket fogsz állítani a nap 24 órájában. Ha te pont nem vagy ott, akkor hogyan kérdezze meg, hogy mehet-e rajta?
Egyébként a vajon az j-vel van.
Mi az, hogy a te pályád? Azzal, hogy építesz valamit egy nem elzárt, általad birtokolt területre, vállalod azt is, hogy rajtad kívül más is fogja használni. Ha megszakadsz sem tudsz ellene mit tenni. Vagy õröket fogsz állítani a nap 24 órájában. Ha te pont nem vagy ott, akkor hogyan kérdezze meg, hogy mehet-e rajta?
Egyébként a vajon az j-vel van.
Posted 2008. October 12. - 20:50
Posted 2008. October 12. - 20:22
Üdvözletem mindenkinek!
sokan nézik ezt a forumot gondoltam ide irom le
na szóval:
Velemi pályárol jolenne mindenkinek leszokni mivel mostanába enduros/dh-s szóval mindenki nagy szeretettel biciklizik rajta meg kérdezgeti merrevan...
hát merre van? elmondom én annak! huzzanak el a saját pályájukra!
mindenki használja de valyon ki épit?ki tisztit?-HÁT MI!!!
egyik valyon segitene?hát persze hogynem
söt még megsem kérdezi hogy esetleg mehetne e rajta.
amikor köszegre épitettünk ott ingyenkedett mindenki de közbe fikázza hogy iylen meg oylan szar mint pl velemet! mégis valahogy arra tévednek egyketten és nagy szeretettel el bringázgatnak
ennyit szerettem volna.
mindenkinek jo bicozást!
sokan nézik ezt a forumot gondoltam ide irom le
na szóval:
Velemi pályárol jolenne mindenkinek leszokni mivel mostanába enduros/dh-s szóval mindenki nagy szeretettel biciklizik rajta meg kérdezgeti merrevan...
hát merre van? elmondom én annak! huzzanak el a saját pályájukra!
mindenki használja de valyon ki épit?ki tisztit?-HÁT MI!!!
egyik valyon segitene?hát persze hogynem
söt még megsem kérdezi hogy esetleg mehetne e rajta.
amikor köszegre épitettünk ott ingyenkedett mindenki de közbe fikázza hogy iylen meg oylan szar mint pl velemet! mégis valahogy arra tévednek egyketten és nagy szeretettel el bringázgatnak
ennyit szerettem volna.
mindenkinek jo bicozást!
"Nálunk nem menö a foci"
Posted 2008. October 12. - 08:06
Nem-én hívtalak-én mondtam le , mert nem értem rá..
Tegnap jó lett volna-ma is.. mindegy..
Tegnap jó lett volna-ma is.. mindegy..